Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich serdecznie ,obecnych i tych przelatujacych:evil_lol:
,a najbardziej faflakow
jak sie maja kochane sloneczka? moze by tak fotki?[IMG]http://www.heke.pl/gg/smiech/00000001.gif[/IMG]
[quote name='Imbir1'][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=magenta]cześć Kochane nocne gaduły:p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

ja o tych nocnych godzinach niestety odpadam, o 5:30 wstaję:cool3:, a pozaty miał tu być sztafeta:p:eviltong:

z naszą Agusią już lepiej:lol: Szyszka ty sobie nawet nie zadajesz sprawy jak ludzie z dogo potrafią zepsuć nerwy, a wszystko w trosce o psiaka:cool3::roll:

dokładnie, wszystko zależy od sytuacji i tego jakimi pobudkami się kierujemy:cool3:

a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti:

przyszłam sobie na kawusię:p a do kawusi poproszę dzisiaj niespodziankę:p (byle nie kompot z wisienek:razz:)[/quote]
ja wstaje o 6.30 wiec prawie tak samo:lol: i na zadne sztafety sie nie zgadzam:evil_lol:

[quote name='Danusia12']Eeeech, dzisiaj jestem pusty.[/quote]
zaraz nalejemy Cie do pelna:diabloti:
[quote name='Imbir1']ja mam tate w szpitalu, jutro bedzie mieć wyjmowane śruby:cool3: rok temu złamał fatalnie nogę:cool3:
ogólnie przechlapane:shake:[/quote]
no to tak jak tz tylko ,ze lekarze chca czekac jeszcze miesiac lub dwa i moze potem 3 operacja:shake: . To sruby wyciagna w 2010:mad:

Posted

[quote name='szyszka.fr']
no to tak jak tz tylko ,ze lekarze chca czekac jeszcze miesiac lub dwa i moze potem 3 operacja:shake: . To sruby wyciagna w 2010:mad:[/quote]
Mój tata miał złamaną piszczel po skosie z przemieszczeniem:cool3:
a dzisiaj się dowiedziałam, ze niektórzy to te śróby mogą mieć nawet 3 lata bo tak się powoli zrasta:cool3::shake:

Posted

Chyba już nic nie zostało, bo cały czas jeszcze dzisiaj baby piły:cool3: ale spoko następna impreza w poniedziałek, mamy pierwszą swoją rocznicę:lol:

A tak wogóle to zostawiam was samych, jutro mam ciężki dzień min. spedze je w szpitalu:cool3: ech
Dobrej nocki wam życzę:lol:

Posted

Pawel mial zlamane obie kosci w nodze i byl juz operowany dwa razy, przy czym jeszcze wdala sie infekcja

Menrzus calkiem mozliwe , ze jednak pojedzie trzeba bedzie jednak to nieco inaczej zorganizowac niz myslelismy

Posted

[quote name='Imbir1']Chyba już nic nie zostało, bo cały czas jeszcze dzisiaj baby piły:cool3: ale spoko następna impreza w poniedziałek, mamy pierwszą swoją rocznicę:lol:

A tak wogóle to zostawiam was samych, jutro mam ciężki dzień min. spedze je w szpitalu:cool3: ech
Dobrej nocki wam życzę:lol:[/quote]

No to napewno wpadnę, chyba że te "ptasiory" znów mnie zakrzyczą :evil_lol: :cool3:

Śpij dobrze :p

Posted

[quote name='Imbir1']Chyba już nic nie zostało, bo cały czas jeszcze dzisiaj baby piły:cool3: ale spoko następna impreza w poniedziałek, mamy pierwszą swoją rocznicę:lol:

Dobrej nocki wam życzę:lol:[/quote]
trzymam kciuki:lol:
pa

Posted

[quote name='szyszka.fr']Pawel mial zlamane obie kosci w nodze i byl juz operowany dwa razy, przy czym jeszcze wdala sie infekcja

Menrzus calkiem mozliwe , ze jednak pojedzie trzeba bedzie jednak to nieco inaczej zorganizowac niz myslelismy[/quote]

A jak jego nastrój - nie jest z bardzo podłamany? Bo wściekły to napewno jest

Posted

[quote name='Danusia12']Ja nie - boje się freciorów :evil_lol:[/QUOTE]

menrzuś...nie pitol :p moje są łagodne :mad:
sam zobacz:
[url]http://www.frety.cba.pl/freciochy/[/url] :cool1:

Posted

[quote name='szyszka.fr']ja tam sie nie boje, ale troszke za daleko:lol:[/quote]

Asiorka zrobi zdjęcia, to chociaż sobie oglądniesz. A jak juz przyjedziesz to Ci na miotle jedną przywiezie, żeby pokazać :lol: