Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']dokladnie !!! opowiem wam historie, w kosciele stala puszka" dla biednych" przyszedl bardzo wazny biznesmen wlozyl tam 100 zl chwile pozniej przyszla stara kobiecina, wdowa, ktora wlasnie meza pochowala i wlozyla do puszki 5 zl uwazasz, ze jej 5 zl jest mniej wazne? -biznesmen wydal pozniej dwa razy tyle w knajpie, a wdowka musiala sobie odmowic chleba[/quote] Szyszka - :loveu: :loveu: :loveu: i jeszcze raz :loveu: Quote
szyszka.fr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka - jesteś nie do zdarcia :evil_lol: ktoś tak powiedział :cool3:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Danusia12']Szyszka - nie wiem jak Ty, ale ja wymiękam. Dobranoc dziewczyny, słodkich snów :razz: szczególnie dla Asiorki :eviltong:[/quote] dobranoc:lol: mizianka dla faflakow Asiorka dobranoc przesylam Ci pozytywne wibracje ps. co z ta lopata? chowac? Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: dobranoc:lol: mizianka dla faflakow Asiorka dobranoc przesylam Ci pozytywne wibracje ps. co z ta lopata? chowac?[/quote] Chować :evil_lol: Quote
Asior Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Danusia12']Szyszka - idziemy spać[/QUOTE] jestem zazdrosna :loveu: dzieki...troszkę mi lepiej Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Magenta]cześć Kochane nocne gaduły:p[/COLOR][/SIZE][/FONT] ja o tych nocnych godzinach niestety odpadam, o 5:30 wstaję:cool3:, a pozaty miał tu być sztafeta:p:eviltong: [quote name='Danusia12']A jesteś - miło widzieć :cool3: Widziałem, że pocieszałaś Agę. Super dziewczyna, a tak Ją traktują :shake:[/quote] z naszą Agusią już lepiej:lol: Szyszka ty sobie nawet nie zadajesz sprawy jak ludzie z dogo potrafią zepsuć nerwy, a wszystko w trosce o psiaka:cool3::roll: [quote name='Danusia12']Każdy robi coś na miarę swych sił i środków. Jednego się wychwala za uratowanie 50 istnień, a innego się ubóstwia za uratowanie jednego.[/quote] dokładnie, wszystko zależy od sytuacji i tego jakimi pobudkami się kierujemy:cool3: [quote name='Danusia12']Szyszka - jesteś nie do zdarcia :evil_lol: ktoś tak powiedział :cool3:[/quote] a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti: przyszłam sobie na kawusię:p a do kawusi poproszę dzisiaj niespodziankę:p (byle nie kompot z wisienek:razz:) Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 uuuuuuuu, ktoś tu dziś chyba ma zły dzień:shake::cool3: co się dzieje, mam brać łopatę do ręki?:cool3: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 chyba odkopać z tych śnieżnych zasp w które wpadłeś:cool3: kto to widział się tak dołować:cool3: śnieżek ładnie sypie:multi: jak tam faflaki dzisiaj? Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Gdzie sypie? Faflaki po obu stronach mnie śpią sobie smacznie. Sylwa chrapie jak natchniona, a Argon przez sen rusza wszystkimi palcami u łap :lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 u nas sypie:p ale masz fajną sielankę w domu:loveu: rety jak ja bym chciała się tez tak pobyczyć z moim faflkiem:lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Sielanka jest do momentu jak sie obudzą :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ale później masz za to fajne widoki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Nooooo...:evil_lol: Muszę spadać z netu - miłej pracy:p Quote
Agniest Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 STRASZNIE dużo pracy, więc tylko przywitać się przybiegłam :) Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ja też mam dziś sporo, wpadam jak zwykle w przerwach:cool3: Quote
Agniest Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć Menrzuś i Imbirko :) ja dzisiaj nawet krótkiej przerwy nie mam :( może później uda mi się wpaść na dłużej. No to zmykam :) Quote
Menrzuś Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='evaxon']:p heloł :p[/quote] Cześć :p:p Quote
Recommended Posts