Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='szyszka.fr']dokladnie !!!
opowiem wam historie,
w kosciele stala puszka" dla biednych"
przyszedl bardzo wazny biznesmen wlozyl tam 100 zl
chwile pozniej przyszla stara kobiecina, wdowa, ktora wlasnie meza pochowala i wlozyla do puszki 5 zl

uwazasz, ze jej 5 zl jest mniej wazne?
-biznesmen wydal pozniej dwa razy tyle w knajpie, a wdowka musiala sobie odmowic chleba[/quote]

Szyszka - :loveu: :loveu: :loveu: i jeszcze raz :loveu:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Danusia12']Szyszka - jesteś nie do zdarcia :evil_lol: ktoś tak powiedział :cool3:[/quote]
:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
[quote name='Danusia12']Szyszka - nie wiem jak Ty, ale ja wymiękam.

Dobranoc dziewczyny, słodkich snów :razz: szczególnie dla Asiorki :eviltong:[/quote]
dobranoc:lol:
mizianka dla faflakow
Asiorka dobranoc przesylam Ci pozytywne wibracje
ps. co z ta lopata? chowac?

Posted

[quote name='szyszka.fr']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

dobranoc:lol:
mizianka dla faflakow
Asiorka dobranoc przesylam Ci pozytywne wibracje
ps. co z ta lopata? chowac?[/quote]

Chować :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=Magenta]cześć Kochane nocne gaduły:p[/COLOR][/SIZE][/FONT]

ja o tych nocnych godzinach niestety odpadam, o 5:30 wstaję:cool3:, a pozaty miał tu być sztafeta:p:eviltong:
[quote name='Danusia12']A jesteś - miło widzieć :cool3: Widziałem, że pocieszałaś Agę. Super dziewczyna, a tak Ją traktują :shake:[/quote]
z naszą Agusią już lepiej:lol: Szyszka ty sobie nawet nie zadajesz sprawy jak ludzie z dogo potrafią zepsuć nerwy, a wszystko w trosce o psiaka:cool3::roll:
[quote name='Danusia12']Każdy robi coś na miarę swych sił i środków. Jednego się wychwala za uratowanie 50 istnień, a innego się ubóstwia za uratowanie jednego.[/quote]
dokładnie, wszystko zależy od sytuacji i tego jakimi pobudkami się kierujemy:cool3:
[quote name='Danusia12']Szyszka - jesteś nie do zdarcia :evil_lol: ktoś tak powiedział :cool3:[/quote]
a nie mówiłam:diabloti::diabloti::diabloti:

przyszłam sobie na kawusię:p a do kawusi poproszę dzisiaj niespodziankę:p (byle nie kompot z wisienek:razz:)