Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szyszka.fr']Wiem Asior, ze ciezko patrzec na te bidy w schroniskach
ale wszystkich nie wyciagniesz
sama nie dasz rady, dlatego kazde malutkie zwyciestwo jest OGROMNE i wazne[/quote]

I to jeszcze trudniej, gdy ma sie takie małe mieszkanko.Ja chyba bym nie umiał

Posted

dlatego tak wazne jest to co robisz dla psiakow, bo placisz za to lzami, smutkiem
a przeciez dla nich taki sobie spacerek to w schronisku promyczek slonca
no i ktos kto sie martwi, nie sa zapomnieni przez wszystkich, maja kogos kto kocha i glaszce
choc przez chwile
i jesli myslisz , ze to malo, ze nieistotne to spojrz gleboko w psie oczeta i zobaczysz , ze to co robisz ma sens

Posted

[quote name='szyszka.fr']dlatego tak wazne jest to co robisz dla psiakow, bo placisz za to lzami, smutkiem
no i ktos kto sie martwi, nie sa zapomnieni przez wszystkich, maja kogos kto kocha i glaszce
choc przez chwile[/quote]

Pięknie to powiedziałas. Asiorka jesteśmy z Tobą.

Posted

[quote name='szyszka.fr']dlatego tak wazne jest to co robisz dla psiakow, bo placisz za to lzami, smutkiem
choc przez chwile
i jesli myslisz , ze to malo, ze nieistotne to spojrz gleboko w psie oczeta i zobaczysz , ze to co robisz ma sens[/QUOTE]

eehh szyszka, teraz to dowaliłas do pieca:placz:
własie starłam klawiature, po tym morzu łez a po Twoim poscie to juz chyba był ocean :placz:

Posted

[quote name='Asior']eehh szyszka, teraz to dowaliłas do pieca:placz:
własie starłam klawiature, po tym morzu łez a po Twoim poscie to juz chyba był ocean :placz:[/quote]
juz ze szmata lece:evil_lol:

a tak powaznie to bardzo Cie podziwiam
bo od samego -CHCE POMOC-
do realnego- POMAGAM-
daleka droga, a Ty to robisz

Posted

eetam. niewiele moge pomóc nie mam kasy żeby dawac na bidy, nie biore ich na tymczas :( Tosiek byl wyjątkiem..choć wiem, ze gdyby nie fretki Krystek byłby juz u mnie ...... i walić to, że trzeba było by zacisnąc pasa.....te jego oczy.....nie moge przestać o nich myslec :(

Posted

[quote name='Asior']eetam. niewiele moge pomóc nie mam kasy żeby dawac na bidy, nie biore ich na tymczas :( Tosiek byl wyjątkiem..choć wiem, ze gdyby nie fretki Krystek byłby juz u mnie ...... i walić to, że trzeba było by zacisnąc pasa.....te jego oczy.....nie moge przestać o nich myslec :([/quote]

:loveu: :loveu: :loveu: I nie marudź :loveu:

Posted

[quote name='Asior']to nic w porównaniu do tego co niektórzy tu robią :([/quote]

Każdy robi coś na miarę swych sił i środków. Jednego się wychwala za uratowanie 50 istnień, a innego się ubóstwia za uratowanie jednego.

Posted

[quote name='szyszka.fr']kazdy grosz sie liczy
kazdy gest
kazda forma pomocy
kazda adopcja
kazdy pies[/quote]

Ja sie pod tym podpisuję obiema rękami. Asiorka chyba też, prawda? :mad:

Posted

[quote name='Danusia12']Każdy robi coś na miarę swych sił i środków. Jednego się wychwala za uratowanie 50 istnień, a innego się ubóstwia za uratowanie jednego.[/quote]
dokladnie !!!
opowiem wam historie,
w kosciele stala puszka" dla biednych"
przyszedl bardzo wazny biznesmen wlozyl tam 100 zl
chwile pozniej przyszla stara kobiecina, wdowa, ktora wlasnie meza pochowala i wlozyla do puszki 5 zl

uwazasz, ze jej 5 zl jest mniej wazne?
-biznesmen wydal pozniej dwa razy tyle w knajpie, a wdowka musiala sobie odmowic chleba