Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa myślisz ze ona jest taka naiwna?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz ale tak na prawdę to ten samochód jest wart 6 tys. bo po tyle stoją dobrze utrzymane paski. Już zeszlismy do pięciu.....wiesz za darmo też nie sprzedam:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Przecież to mała kobitka......może to "łyknie" :evil_lol: Ale kupcy wiedzą, że jest kryzys....i szukają okazji. Napewno je znajdą. Quote
Iv_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 :thumbs: tooooo [URL]http://img22.imageshack.us/img22/368/obraz423aif3.jpg[/URL] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Przecież to mała kobitka......może to "łyknie" :evil_lol: Ale kupcy wiedzą, że jest kryzys....i szukają okazji. Napewno je znajdą.[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahaha moze mała ale szkolona. Na byle co się nie nabiera:evil_lol: No niby tak ale nie do końca. Wiesz jak chodzę po tej giełdzie i ogladam to te samochody"okazje" są tak schacharzone że ja to bym podziękowała za taka okazję:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sylwa jest zdecydowanie moim nr jeden!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Iv_']:thumbs: tooooo [/quote] No to jest :p Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jest nowy avatar:multi:......BOSKA SYLWA!!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hahahaha moze mała ale szkolona. Na byle co się nie nabiera:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niby tak ale nie do końca. Wiesz jak chodzę po tej giełdzie i ogladam to te samochody"okazje" są tak schacharzone że ja to bym podziękowała za taka okazję:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Za dużo zdecydowanie Alę szkolisz :eviltong::evil_lol: Dlatego też to "okazje" długo tam stoją i czekają na jelenia Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jest nowy avatar:multi:......BOSKA SYLWA!!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Boska? :crazyeye:......Ty to masz wisielczy humor :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Za dużo zdecydowanie Alę szkolisz :eviltong::evil_lol: Dlatego też to "okazje" długo tam stoją i czekają na jelenia[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No trzeba.... Life is brutal and full of zaszadzka's:evil_lol: Taaa przyjdzie gUpi i kupi:evil_lol: A ty już nie musisz śmigać przypadkiem?:razz: Bo nie chciała bym Cię zagadywać:lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Boska? :crazyeye:......Ty to masz wisielczy humor :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dlaczego wisielczy? Piękna jest:loveu: mów sobie co chcesz - ja bym ją schrumkała:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No trzeba.... Life is brutal and full of zaszadzka's:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaa przyjdzie gUpi i kupi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty już nie musisz śmigać przypadkiem?:razz: Bo nie chciała bym Cię zagadywać:lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Aż się chce powiedzieć - biedny przyszły TZ :diabloti: Jeszcze mam chwilkę - filmik mi się wgrywa Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Aż się chce powiedzieć - biedny przyszły TZ :diabloti: Jeszcze mam chwilkę - filmik mi się wgrywa[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jaki TZ? Jej tatuś powiedział ze każdego jednego ewentualnego to ze schodów zepchnie albo z wiatrówki naładowanej solą w doope zapoda:evil_lol: Ma dziewczyna przes.......ne:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego wisielczy? Piękna jest:loveu: mów sobie co chcesz - ja bym ją schrumkała:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ..... ale ten charakterek :shake:...................:evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']..... ale ten charakterek :shake:...................:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawdziwa kobieta musi mieć charakterek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jaki TZ? Jej tatuś powiedział ze każdego jednego ewentualnego to ze schodów zepchnie albo z wiatrówki naładowanej solą w doope zapoda:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma dziewczyna przes.......ne:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Chce z taaaaaakiej piękności starą pannę zrobić? :crazyeye:......porymbany chyba :roll: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wyszłam na pół godziny, a tu trzy strony przybyły :crazyeye: Nie mogliście na mnie poczekać? :mad: Avaterek - idealny :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawdziwa kobieta musi mieć charakterek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Aleś wymyśliła....ppppffffffffffff. A nie mogłaby być cichą kurką domową? :razz: Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jaki TZ? Jej tatuś powiedział ze każdego jednego ewentualnego to ze schodów zepchnie albo z wiatrówki naładowanej solą w doope zapoda:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma dziewczyna przes.......ne:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Tatuś zobaczy, jak Ala będzie nastolatką, sam ją z domu wypchnie ;) Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Chce z taaaaaakiej piękności starą pannę zrobić? :crazyeye:......porymbany chyba :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no to jemu to powiedz:evil_lol: moze mu przejdzie...albo sobie z Alą inaczej poradzimy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Tatuś zobaczy, jak Ala będzie nastolatką, sam ją z domu wypchnie ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooooo to nie znasz mojego TZ...Un zazdrosny jak diabli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Wyszłam na pół godziny, a tu trzy strony przybyły :crazyeye: Nie mogliście na mnie poczekać? :mad: Avaterek - idealny :loveu:[/quote] To musiałaś w kibelku gazetę czytać? :evil_lol: Niech tam będzie - ten tysiak też szybko przeleci :lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Aleś wymyśliła....ppppffffffffffff. A nie mogłaby być cichą kurką domową? :razz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeee.....bo to doopa wołowa a nie baba:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no to jemu to powiedz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]moze mu przejdzie...albo sobie z Alą inaczej poradzimy:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jeszcze z 20 lat się pomęczycie.....spoko :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę iść...Ala piła moją kawę i się cała polała.... trza przebrać:cool1: paaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooooo to nie znasz mojego TZ...Un zazdrosny jak diabli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Na razie ;) Mój też taki był, do czasu ;) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooooo to nie znasz mojego TZ...Un zazdrosny jak diabli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Za 20 lat spierniczeje :diabloti: Quote
Recommended Posts