Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]taaaa myślisz ze ona jest taka naiwna?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz ale tak na prawdę to ten samochód jest wart 6 tys. bo po tyle stoją dobrze utrzymane paski. Już zeszlismy do pięciu.....wiesz za darmo też nie sprzedam:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Przecież to mała kobitka......może to "łyknie" :evil_lol:

Ale kupcy wiedzą, że jest kryzys....i szukają okazji. Napewno je znajdą.

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież to mała kobitka......może to "łyknie" :evil_lol:

Ale kupcy wiedzą, że jest kryzys....i szukają okazji. Napewno je znajdą.[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]hahahaha moze mała ale szkolona. Na byle co się nie nabiera:evil_lol:

No niby tak ale nie do końca. Wiesz jak chodzę po tej giełdzie i ogladam to te samochody"okazje" są tak schacharzone że ja to bym podziękowała za taka okazję:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Sylwa jest zdecydowanie moim nr jeden!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[quote name='Iv_']:thumbs: tooooo [/quote]

No to jest :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]hahahaha moze mała ale szkolona. Na byle co się nie nabiera:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No niby tak ale nie do końca. Wiesz jak chodzę po tej giełdzie i ogladam to te samochody"okazje" są tak schacharzone że ja to bym podziękowała za taka okazję:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Za dużo zdecydowanie Alę szkolisz :eviltong::evil_lol:

Dlatego też to "okazje" długo tam stoją i czekają na jelenia

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]jest nowy avatar:multi:......BOSKA SYLWA!!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Boska? :crazyeye:......Ty to masz wisielczy humor :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Za dużo zdecydowanie Alę szkolisz :eviltong::evil_lol:

Dlatego też to "okazje" długo tam stoją i czekają na jelenia[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No trzeba.... Life is brutal and full of zaszadzka's:evil_lol:

Taaa przyjdzie gUpi i kupi:evil_lol:

A ty już nie musisz śmigać przypadkiem?:razz: Bo nie chciała bym Cię zagadywać:lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Boska? :crazyeye:......Ty to masz wisielczy humor :evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dlaczego wisielczy? Piękna jest:loveu: mów sobie co chcesz - ja bym ją schrumkała:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No trzeba.... Life is brutal and full of zaszadzka's:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaa przyjdzie gUpi i kupi:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ty już nie musisz śmigać przypadkiem?:razz: Bo nie chciała bym Cię zagadywać:lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Aż się chce powiedzieć - biedny przyszły TZ :diabloti:

Jeszcze mam chwilkę - filmik mi się wgrywa

Posted

[quote name='Menrzuś']Aż się chce powiedzieć - biedny przyszły TZ :diabloti:

Jeszcze mam chwilkę - filmik mi się wgrywa[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jaki TZ? Jej tatuś powiedział ze każdego jednego ewentualnego to ze schodów zepchnie albo z wiatrówki naładowanej solą w doope zapoda:evil_lol:

Ma dziewczyna przes.......ne:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dlaczego wisielczy? Piękna jest:loveu: mów sobie co chcesz - ja bym ją schrumkała:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
..... ale ten charakterek :shake:...................:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']..... ale ten charakterek :shake:...................:evil_lol:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Prawdziwa kobieta musi mieć charakterek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jaki TZ? Jej tatuś powiedział ze każdego jednego ewentualnego to ze schodów zepchnie albo z wiatrówki naładowanej solą w doope zapoda:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma dziewczyna przes.......ne:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Chce z taaaaaakiej piękności starą pannę zrobić? :crazyeye:......porymbany chyba :roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Prawdziwa kobieta musi mieć charakterek:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aleś wymyśliła....ppppffffffffffff. A nie mogłaby być cichą kurką domową? :razz:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jaki TZ? Jej tatuś powiedział ze każdego jednego ewentualnego to ze schodów zepchnie albo z wiatrówki naładowanej solą w doope zapoda:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ma dziewczyna przes.......ne:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tatuś zobaczy, jak Ala będzie nastolatką, sam ją z domu wypchnie ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Chce z taaaaaakiej piękności starą pannę zrobić? :crazyeye:......porymbany chyba :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no to jemu to powiedz:evil_lol:

moze mu przejdzie...albo sobie z Alą inaczej poradzimy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Tatuś zobaczy, jak Ala będzie nastolatką, sam ją z domu wypchnie ;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Oooooooo to nie znasz mojego TZ...Un zazdrosny jak diabli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Wyszłam na pół godziny, a tu trzy strony przybyły :crazyeye: Nie mogliście na mnie poczekać? :mad:

Avaterek - idealny :loveu:[/quote]
To musiałaś w kibelku gazetę czytać? :evil_lol:

Niech tam będzie - ten tysiak też szybko przeleci :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aleś wymyśliła....ppppffffffffffff. A nie mogłaby być cichą kurką domową? :razz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nieeeeee.....bo to doopa wołowa a nie baba:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]no to jemu to powiedz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]moze mu przejdzie...albo sobie z Alą inaczej poradzimy:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jeszcze z 20 lat się pomęczycie.....spoko :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Muszę iść...Ala piła moją kawę i się cała polała.... trza przebrać:cool1:

paaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooooo to nie znasz mojego TZ...Un zazdrosny jak diabli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Na razie ;) Mój też taki był, do czasu ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooooo to nie znasz mojego TZ...Un zazdrosny jak diabli:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Za 20 lat spierniczeje :diabloti: