jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']A co niby? :crazyeye:[/quote] No, ludziska powstawały :) Quote
jbk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem.....nispodzianka:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jabłuszko :multi::loveu::multi: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Iv_']Ciesze się, że poczta szybko zadziałała :multi: a najbardziej cieszy mnie to, że........moja niespodzianka przypadła Ci do gustu :oops: bo bardzoooo się starałam ;) no i pierwszy raz zdarzyło się to, że pisałam dedykację :razz: ale uznałam, że w tym wypadku będzie to na miejscu :loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Moim zdaniem powinnaś podpisywać swoje prace...w końcu to dzieła sztuki:loveu: Jeszcze raz dziękuję:loveu: Foty widziałam:loveu: No nieco lepsze niż wczorajsze...ale.....:diabloti: Mały! Chcesz patyczka czy patyczkiem:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]http://img10.imageshack.us/img10/5863/obraz405pd0.jpg [/COLOR][/FONT] [/B] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jestem.....nispodzianka:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Już przehandlowałaś samochodzik? :crazyeye: Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']Jabłuszko :multi::loveu::multi:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ano przyszłam bo się jakos tak dziwnie czułam i zastanawialm dlaczego.......no a to po prostu efekt odstawienny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jbk']No, ludziska powstawały :)[/quote] Noooooo.....kiedyś trzeba odwłok z łóżka podnieść :razz: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Już przehandlowałaś samochodzik? :crazyeye: Witankooooo :multi::loveu:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie:shake: Wkurwiłam sie tylko:angryy: Ludzkie dziwactwa nie przestana mnie zaskakiwać:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Foty widziałam:loveu: No nieco lepsze niż wczorajsze...ale.....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mały! Chcesz patyczka czy patyczkiem:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]http://img10.imageshack.us/img10/5863/obraz405pd0.jpg[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] No wiem, wiem......ale już koniec z nimi :roll: Gacek uwielbia wkurzać Sylwę :evil_lol:.....Argon dawno już by odpuścił Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ano przyszłam bo się jakos tak dziwnie czułam i zastanawialm dlaczego.......no a to po prostu efekt odstawienny:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ..... i cały dzień byłby do doopy :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiem, wiem......ale już koniec z nimi :roll: Gacek uwielbia wkurzać Sylwę :evil_lol:.....Argon dawno już by odpuścił[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Zrobisz lepsze?:razz: Typowy facet......metoda na wycofanie:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie:shake: Wkurwiłam sie tylko:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ludzkie dziwactwa nie przestana mnie zaskakiwać:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] A Ty mi tu bez bluzgów :mad:....... to porządny pokoik :evil_lol: Trzeba było umyć chociaż ten samochód :diabloti: Myślałaś, że za pierwszym razem pozbędziesz się go? Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']..... i cały dzień byłby do doopy :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A i tak dzisiaj wszystko mam wywrócone do góry nogami.....:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Zrobisz lepsze?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Typowy facet......metoda na wycofanie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No pewnie :p Teraz myślę o nowym avatarku - przecież jest nowy tysiąc :hmmmm: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']A Ty mi tu bez bluzgów :mad:....... to porządny pokoik :evil_lol: Trzeba było umyć chociaż ten samochód :diabloti: Myślałaś, że za pierwszym razem pozbędziesz się go?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przepraszam...poniosło mnie:oops: Umyłam, wypucowałam, odpicowałam a ten ......... grrr nawet nie przyjechał. Umówił się i nie przyjechał! Nie zadzwonił, nie odbierał moich telefonów czekałam godzinę i olałam sprawę. Wiesz to nie chodzi o to że nie kupił. Mnie się nie pali! Nie napalałam sie zbytnio że go weźmie, ale wiesz umawia sie z tobą, zapewnia że będzie, mój sobie wziąl wolne specjalnie ( a nie mógł dzisiaj za bardzo). Wiesz wstajesz rano, dzień wywracasz do góry nogami tylko poto żeby facetowi dzien i godzina pasowały a on robi takie akcje.....niepoważny człowiek:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A i tak dzisiaj wszystko mam wywrócone do góry nogami.....:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To dopiero początek dnia - wszystko zdążysz poustawiać ;) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przepraszam...poniosło mnie:oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Umyłam, wypucowałam, odpicowałam a ten ......... grrr nawet nie przyjechał. Umówił się i nie przyjechał! Nie zadzwonił, nie odbierał moich telefonów czekałam godzinę i olałam sprawę.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiesz to nie chodzi o to że nie kupił. Mnie się nie pali! Nie napalałam sie zbytnio że go weźmie, ale wiesz umawia sie z tobą, zapewnia że będzie, mój sobie wziąl wolne specjalnie ( a nie mógł dzisiaj za bardzo). Wiesz wstajesz rano, dzień wywracasz do góry nogami tylko poto żeby facetowi dzien i godzina pasowały a on robi takie akcje.....niepoważny człowiek:shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiesz......kientom wydaje się, że "klient nasz Pan"....i chamieją Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']To dopiero początek dnia - wszystko zdążysz poustawiać ;)[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ale mała jest zmierzła:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [QUOTE]Myślałaś, że za pierwszym razem pozbędziesz się go?[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]To nie pierwszy raz:shake: Tzn jeździliśmy na giełdę kilka razy ale wiesz...handlarze to by wzięli ale za 4 tysiaki....a on jest na prawde nieźle utrzymany i jest wart przynajmniej 5 tysiaków. Wiec skoro handlarz moze na nim zarobić to dlaczego ja mam tracić. A prywatni kupcy to wiesz, chcieli by limuzynę, super nówkę i jeszcze mało kilometrów żeby miała przejechane no i oczywiście za grosze:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No pewnie :p Teraz myślę o nowym avatarku - przecież jest nowy tysiąc :hmmmm:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Już? Bossszzz ale ty pyplasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']No wiesz......kientom wydaje się, że "klient nasz Pan"....i chamieją[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]też to zauważyłam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ale mała jest zmierzła:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie pierwszy raz:shake:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Tzn jeździliśmy na giełdę kilka razy ale wiesz...handlarze to by wzięli ale za 4 tysiaki....a on jest na prawde nieźle utrzymany i jest wart przynajmniej 5 tysiaków. Wiec skoro handlarz moze na nim zarobić to dlaczego ja mam tracić.[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A prywatni kupcy to wiesz, chcieli by limuzynę, super nówkę i jeszcze mało kilometrów żeby miała przejechane no i oczywiście za grosze:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Daj buziola małej - przejdzie Jej ;) Popyt kształtuje podaż, a podaż jest olbrzymia. Ciężko teraz sprzedać po rozsądnej cenie używany samochód :roll: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Daj buziola małej - przejdzie Jej ;) Popyt kształtuje podaż, a podaż jest olbrzymia. Ciężko teraz sprzedać po rozsądnej cenie używany samochód :roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]taaaa myślisz ze ona jest taka naiwna?:evil_lol: No wiesz ale tak na prawdę to ten samochód jest wart 6 tys. bo po tyle stoją dobrze utrzymane paski. Już zeszlismy do pięciu.....wiesz za darmo też nie sprzedam:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Już? Bossszzz ale ty pyplasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Który byś wybrała? :razz: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3076/obraz456ayb7.jpg[/IMG] [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/368/obraz423aif3.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/3601/obraz444abk1.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2940/obraz455aba9.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]też to zauważyłam:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ciężko być dealerem :evil_lol: Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Który byś wybrała? :razz: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/3076/obraz456ayb7.jpg[/IMG] [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/368/obraz423aif3.jpg[/IMG] [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/3601/obraz444abk1.jpg[/IMG] [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/2940/obraz455aba9.jpg[/IMG][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Sylwa jest zdecydowanie moim nr jeden!!!!:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Menrzuś']Ciężko być dealerem :evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahaha... no wiesz...ja nie mam duzych wymagań względem kupujących..... :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts