apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A mówiłem coś o okurarach :cool1:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co maja okulary do nudysty?:roll:..................:crazyeye:....oj bidulek:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']To niemożliwe....to musiał być jakiś inny "Ty" :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ta i jeszcze mi powiedz że to pewno Agnieszka tak mnie potraktowała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To nie piżamka była:crazyeye: To za co ja złapałam:hmmmm::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :eek2: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Tylko jak mnie ktoś zleTkoważy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ufffffffffffffffffffffff....to nie ja <ściera pot z czoła> Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No skupiłam się i co?:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] .... a teraz sobie okurary załóż ;) [SIZE=1](za kreta to masz w doopalona)[/SIZE] Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']no bo wiedziałem :razz: Teraz napewno byś się nie pomyliła :p Ja to wszystko konotuję w kajeciku :cool1:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przerażasz mnie:cool1: Teraz to już bym wiedziała że za stringi łapałam:diabloti: Taaaak? Poka:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Oooooo Jeeessssssssuuuuuuu[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-419.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] A mówiłem coś o okurarach :cool1: Quote
halbina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 przyszłam teraz, bo widzę zielone oczko... czeeeeeeeeeeeeść! Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Otóz mam dla Ciebie złą wiadomość........TY!!!!:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To niemożliwe....to musiał być jakiś inny "Ty" :shake: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Jakiego nudysty? :crazyeye: Weź to piwo już odstaw :evil_lol: nareszcie zauważyłaś :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]O piwie też wiesz:crazyeye: Ty masz tu jakąś wtyke....to jest niemozliwe:mad: No wiesz chwilę mi zajęło zanim dojżałam :roll::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='halbina']przyszłam teraz, bo widzę zielone oczko... czeeeeeeeeeeeeść![/quote] Nie masz zwidów ;)......czeeeeeeeść :multi: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']My? :crazyeye: To Jabłuszkowa :p[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No wiesz co...i jeszcze na mnie zwala.....:roll::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Halbinko...tak sobie luźno dyskutujemy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]yyyyyy a skąd wiesz ze nie mam:roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No i załozyłam...i co?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No cos ty....tak przy wszystkich[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-410.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] no bo wiedziałem :razz: Teraz napewno byś się nie pomyliła :p Ja to wszystko konotuję w kajeciku :cool1: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Spoko :p Chyba Agnieszki :roflt:......bo ja nie naszam :eviltong: Nie ma - to jest tajemne :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dla mnie nie spoko...ja siem czujem inwigilowana :placz: No a jednak! Wiedziałam że to nie stringi były:evil_lol: Poooooka, nikomu nie powiem:roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A co maja okulary do nudysty?:roll:..................:crazyeye:....oj bidulek:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jakiego nudysty? :crazyeye: Weź to piwo już odstaw :evil_lol: nareszcie zauważyłaś :placz: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ta i jeszcze mi powiedz że to pewno Agnieszka tak mnie potraktowała:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Hmmmmmm....to nie wykluczone. Muszę z nią pogadać :mad: Quote
halbina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a wy się tradycyjnie przekomarzacie... :eviltong: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']:siara::siara::siara: i alleluja :multi:.......i jak sie dzisiaj mamy? :razz::razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:cool1::cool1::cool1: po japońsku:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='halbina']a wy się tradycyjnie przekomarzacie... :eviltong:[/quote] My? :crazyeye: To Jabłuszkowa :p Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Jak zwala? Wpadłaś z bejsbolem i walisz gdzie popadnie nie słuchając tłumaczenia :placz: o ja biedny, nieszczęśliwyyyyy :placz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No bo własnie żadnego tłumacznienia nie było...same wykrety:mad::evil_lol: Słucham...kaj eś polazł?:p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przerażasz mnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Teraz to już bym wiedziała że za stringi łapałam:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaak? Poka:razz::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Spoko :p Chyba Agnieszki :roflt:......bo ja nie naszam :eviltong: Nie ma - to jest tajemne :p Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']Muszę jakoś panować nad sytuacją :p Dobra.....zostawmy te elementa w spokoju....................... :shocked!: Nie ma.....to jest tylko moje i nawet Agnieszka nie ma wglądu :p[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:roll::roll::roll: No dobra..........jeszcze sie zestresujesz:roll::evil_lol: No że Agnieszka to rozumiem...ale JA?! Ja?! No coooo ty...noooo;):razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]O piwie też wiesz:crazyeye: Ty masz tu jakąś wtyke....to jest niemozliwe:mad:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No wiesz chwilę mi zajęło zanim dojżałam :roll::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :siara::siara::siara: i alleluja :multi:.......i jak sie dzisiaj mamy? :razz::razz: Quote
apple Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']:razz::razz::razz: to tak Ciebie połamało? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dlaczego połamało?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No wiesz co...i jeszcze na mnie zwala.....:roll::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Halbinko...tak sobie luźno dyskutujemy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jak zwala? Wpadłaś z bejsbolem i walisz gdzie popadnie nie słuchając tłumaczenia :placz: o ja biedny, nieszczęśliwyyyyy :placz: Quote
Recommended Posts