Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nastawać jak nastawać...ale klejnotów pozbawiać......toż to szoook:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ooooooooo nie....ja się nie zgadzam :shake: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To jest jakiś matriarchat :crazyeye: To trzeba było od razu pieluchę tu wkleić :diabloti:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dopiero teraz pokapowałeś:evil_lol: Zostawiłam u Izy:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Ooooooooo nie....ja się nie zgadzam :shake:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wygląda na to że nie masz za wiele do powiedzenia w tej kwestii:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dopiero teraz pokapowałeś:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zostawiłam u Izy:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie....ale się łudziłem :placz: Widziałem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wygląda na to że nie masz za wiele do powiedzenia w tej kwestii:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaaa....walcie w tego rodzynka....walcie. Pestki sie pogniotą i będzie gorzko......dooooobra :placz: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Nie....ale się łudziłem :placz: Widziałem :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Och nie chciałam Cię odzierać ze złudzeń:glaszcze: Co się hihasz:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaa....walcie w tego rodzynka....walcie. Pestki sie pogniotą i będzie gorzko......dooooobra :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie rycz tylko przystąp do defensywy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://republika.pl/blog_qw_4072698/5521068/tr/z4818044x.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Och nie chciałam Cię odzierać ze złudzeń:glaszcze:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co się hihasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Taaaa......pewnie :-( to tak z tych nerw :placz: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie rycz tylko przystąp do defensywy:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] To tak mnie widzisz? :crazyeye: :placz::placz::placz::placz: idę się wyryczeć w poduszkę :placz: choĆ Argon....idziemy ............... :placz: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Taaaa......pewnie :-( to tak z tych nerw :placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjj nie beksiaj się bo się Agnieszce make-up rozmaże:evil_lol: Nerw? bossszz to ja idem jak ty tak nerwowo na mnie reagujesz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']To tak mnie widzisz? :crazyeye: :placz::placz::placz::placz: idę się wyryczeć w poduszkę :placz: choĆ Argon....idziemy ............... :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nieee no ja tylko pozycję zaproponowałam......potraktuj to na tej zasadzie jak kamasutrę:diabloti::evil_lol: Argona zostaw! On chce ze mną poklikać:mad: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nieee no ja tylko pozycję zaproponowałam......potraktuj to na tej zasadzie jak kamasutrę:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Argona zostaw! On chce ze mną poklikać:mad:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Ja mówiłem o fryzurze :placz:......................:evil_lol: piżama nie wytrzyma ciągnięcia Argona.......dooooobrej nocki :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A tak w ogóle, to gdzie Bilę i Alę wcięło? :crazyeye: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Ja mówiłem o fryzurze :placz:......................:evil_lol: piżama nie wytrzyma ciągnięcia Argona.......dooooobrej nocki :multi::loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bossszzz no nie mów że taka cebulka:evil_lol: Uuuuuuuu to będziesz bez piżamki:diabloti: Paaaaaaaaaaaaaa...kolorowych:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A tak w ogóle, to gdzie Bilę i Alę wcięło? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie wiem ale zauwazyłam pewną prawidłowość...One znikaja jak JA przychodzę....no chyba ich nie odstraszam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie wiem ale zauwazyłam pewną prawidłowość...One znikaja jak JA przychodzę....no chyba ich nie odstraszam:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Powalasz chyba Je tym gwiazdorskim blaskiem :roll: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Powalasz chyba Je tym gwiazdorskim blaskiem :roll:[/quote] :B-fly::B-fly:[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:B-fly::B-fly: no nic na to nie poradzę:roll: nawet nie będę się starać:diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bossszzz no nie mów że taka cebulka:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Uuuuuuuu to będziesz bez piżamki:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Paaaaaaaaaaaaaa...kolorowych:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nie dobijaj mnie :shake: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......na szczęście kamerki nie mam włączonej :evil_lol: Czymnij się ciepło.....i ciekawych snów :calus: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti'][CENTER] [/CENTER] [CENTER]Dzień dooooooooobry![/CENTER] [/quote] A dzień dobry :multi: Czy to jakaś łamigłówka do rozwiązania? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [CENTER][IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/krowka_serce_d.jpg[/IMG] Dzień dooooooooobry![/CENTER] Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Bila']Padłam:oops::oops::oops:, grypsko mi się kluje i kluje i nie może wykluć i jakoś spac mi sie ciągle chce i wczoraj też, nawet dobranoc nie powiedziałam:oops:, ale za to dzis mówię: [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=darkorchid]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol:[/quote] Nie daj się dziewczyno....łykaj, popijaj, smaruj się, wygrzewaj, ale nie daj się :thumbs: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A mi się wydawało, że do Centera wcale tak daleko nie masz :razz: A boczniaka to można nawet samemu w piwnicy hodować :p ja też mieszkam niby w Gdańsku, ale jednak na obrzeżu - i jest mi z tym dobrze :multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]do Centera ma 15 minut autkiem :razz::razz:, ale w samej mojej pipidówie nie ma żadnego takiego sklepu gdzie ogłabym zaopatrzenie uskutecznić:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']A tak w ogóle, to gdzie Bilę i Alę wcięło? :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wiedźmy :diabloti: zostały przyćmione blaskiem gwiazdorskiej Apfelki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Bry :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A tak w ogóle, to gdzie Bilę i Alę wcięło? :crazyeye:[/quote] Padłam:oops::oops::oops:, grypsko mi się kluje i kluje i nie może wykluć i jakoś spac mi sie ciągle chce i wczoraj też, nawet dobranoc nie powiedziałam:oops:, ale za to dzis mówię: [FONT=Arial Black][SIZE=6][COLOR=DarkOrchid]Dzień dobry[/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]do Centera ma 15 minut autkiem :razz::razz:, ale w samej mojej pipidówie nie ma żadnego takiego sklepu gdzie ogłabym zaopatrzenie uskutecznić:razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]Wiedźmy :diabloti: zostały przyćmione blaskiem gwiazdorskiej Apfelki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Bry :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Biedactwo :glaszcze:.....dobrze, że masz dobrze zaopatrzoną piwniczkę :razz: .... a już myslałem, że zaczęłyście nocne mieszanie w kotle :diabloti: Wiesz co? Zjedz sobie jabłko :diabloti: Bry, bryyyyyyy :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Menrzuś']A dzień dobry :multi: Czy to jakaś łamigłówka do rozwiązania? :razz:[/quote] Od razu łamigłówka.. Pf! Ja Ci tu serce w krowich łapskach, a Ty... Pf! Idem... Zdjęcia do fotosika załadować! Pf! Quote
Recommended Posts