apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [QUOTE]No właśnie.....ja od pół roku jabłka nie zjadłam :roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znajomość ze mną Ci nie pozwala....:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Na prawdę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojeju ale się cieszę....nie wiedziałam że to takie proste[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jak nie zasniesz.....ja to jak pojem to moment w kimono uderzam....a ty na głodniaka to chyba omdlewasz a nie zasypiasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]częstuj się:diabloti:- nie krępuj...szkoda sznurka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Sadystkaaaaa :placz::placz: Ja jem jak dobrze wychowany bokserek - dwa razy dziennie :p Jakiego znowu sznurka? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:to wcale nie sklerozja :shake::placz:...tylko u Mnie na wsi nie ma boczników :angryy: i mus jechać do Centera po takie egzotyczne cudo :roll:.... serio ....ja mieszkam na zadupiu :angryy:... zapytajcie tych co tu byli :cool3:... wolałabym wieś aniżeli taki dziwny stwór jak moje osiedle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Bila']A ja tam będę spała:diabloti:, nawet jak zjem. Menrzuś, Ty coś majstrowałeś przy swej płci:roll: :evil_lol:[/quote] A bo mi tymi żołądziami po oczach dałaś, to sie pogubił[B]a[/B]m :diabloti: Quote
Alicja Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Tuś mnie zarżŁa :placz::placz:.....jak zaczne o tej porze jeść, to nie zasnę :placz: (ależ smakowicie wyglądają :razz:) No właśnie.....ja od pół roku jabłka nie [COLOR=Red][B]zjadłam[/B][/COLOR] :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....z kim przystajesz :razz::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]takim ...to po to dziś byłeś u wetki ......[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: .... nam mogłeś się zwierzyć :roll:....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti:to wcale nie sklerozja :shake::placz:...tylko u Mnie na wsi nie ma boczników :angryy: i mus jechać do Centera po takie egzotyczne cudo :roll:.... serio ....ja mieszkam na zadupiu :angryy:... zapytajcie tych co tu byli :cool3:... wolałabym wieś aniżeli taki dziwny stwór jak moje osiedle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A mi się wydawało, że do Centera wcale tak daleko nie masz :razz: A boczniaka to można nawet samemu w piwnicy hodować :p ja też mieszkam niby w Gdańsku, ale jednak na obrzeżu - i jest mi z tym dobrze :multi: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Bila']Biedaczko:evil_lol:[/quote] Wybacz, ale to Agnieszka się do klawiatury dorwała :diabloti: (A sio...poszła ty.....tera ja klikam...) Quote
Bila Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Tuś mnie zarżŁa :placz::placz:.....jak zaczne o tej porze jeść, to nie zasnę :placz: (ależ smakowicie wyglądają :razz:) No właśnie.....ja od pół roku jabłka nie [B]zjadłam[/B] :roll:[/quote] A ja tam będę spała:diabloti:, nawet jak zjem. Menrzuś, Ty coś majstrowałeś przy swej płci:roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzusiu :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]....z kim przystajesz :razz::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]takim ...to po to dziś byłeś u wetki ......[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:glaszcze: .... nam mogłeś się zwierzyć :roll:....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wszystko musicie zobaczyć :eviltong: a u wetki byłem z przyzwoitkiem :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Sadystkaaaaa :placz::placz: Ja jem jak dobrze wychowany bokserek - dw razy dziennie :p Jakiego znowu sznurka? :crazyeye:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj no nie rycz...już nie będę .....przynajmniej dzisiaj:diabloti: łooooo bidny ty........mój TZ dostaje trzy posiłki a ty mówisz, że ma źle:evil_lol: No do krępowania:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']A bo mi tymi żołądziami po oczach dałaś, to sie pogubił[B]a[/B]m :diabloti:[/quote] Biedaczko:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj no nie rycz...już nie będę .....przynajmniej dzisiaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]łooooo bidny ty........mój TZ dostaje trzy posiłki a ty mówisz, że ma źle:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No do krępowania:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] AVE :modla::modla: Taaaa.....ciekawe tylko co dostaje jak wszystkie kanapki na szafie schowałaś :evil_lol: Nie no.....to Ty sadystka, czy masochistka? Bo się gubię powoli :shake: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Bila']:roflt::roflt::roflt::roflt:[/quote] Ale śmieszne......nie ma to jak klikać na cztery ręce :evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']AVE :modla::modla: Taaaa.....ciekawe tylko co dostaje jak wszystkie kanapki na szafie schowałaś :evil_lol: Nie no.....to Ty sadystka, czy masochistka? Bo się gubię powoli :shake: :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kości:evil_lol: A ti ti...wszystko chciałbyś wiedzieć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bila Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Wybacz, ale to Agnieszka się do klawiatury dorwała :diabloti: (A sio...poszła ty.....tera ja klikam...)[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Bila']Tak nam mogłeś...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Już nie jeNdze, ale Wiedźmy jesteście :eviltong:.....tak na rodzynka nastawać :placz::placz: Quote
Bila Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....z kim przystajesz :razz::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]takim ...to po to dziś byłeś u wetki ......[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: .... nam mogłeś się zwierzyć :roll:....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tak nam mogłeś...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kości:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ti ti...wszystko chciałbyś wiedzieć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Biedny.......Kronos :diabloti: Chyba się zaraziłem tą ciekawością :roll: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Już nie jeNdze, ale Wiedźmy jesteście :eviltong:.....tak na rodzynka nastawać :placz::placz:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nastawać jak nastawać...ale klejnotów pozbawiać......toż to szoook:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedny.......Kronos :diabloti: Chyba się zaraziłem tą ciekawością :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Krons? A co on ma do tego:roll: A myślisz, że ja się tym twoim cenzorstwem też mogę zarazić:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Krons? A co on ma do tego:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A myślisz, że ja się tym twoim cenzorstwem też mogę zarazić:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jego przysmaki dajesz TZtowi :placz: Pogodą niby? :diabloti: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Jego przysmaki dajesz TZtowi :placz: Pogodą niby? :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee Kronos kości nie jada:shake: Ryżyk z mieskiem:p Noooooooo:cool1::roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee Kronos kości nie jada:shake: Ryżyk z mieskiem:p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooo:cool1::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Biedny Kronos.......biedny TZ......:shake: Chyba PW nie miałaś na myśli? :razz::evil_lol: Quote
apple Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Menrzuś']Biedny Kronos.......biedny TZ......:shake: Chyba PW nie miałaś na myśli? :razz::evil_lol:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wszystko do koopy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='apple']:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A wszystko do koopy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To jest jakiś matriarchat :crazyeye: To trzeba było od razu pieluchę tu wkleić :diabloti: Quote
Recommended Posts