Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]No właśnie.....ja od pół roku jabłka nie zjadłam :roll:[/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znajomość ze mną Ci nie pozwala....:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Na prawdę:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojeju ale się cieszę....nie wiedziałam że to takie proste[/COLOR][/FONT][/B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]jak nie zasniesz.....ja to jak pojem to moment w kimono uderzam....a ty na głodniaka to chyba omdlewasz a nie zasypiasz:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]częstuj się:diabloti:- nie krępuj...szkoda sznurka:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]
Sadystkaaaaa :placz::placz:
Ja jem jak dobrze wychowany bokserek - dwa razy dziennie :p

Jakiego znowu sznurka? :crazyeye:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:to wcale nie sklerozja :shake::placz:...tylko u Mnie na wsi nie ma boczników :angryy: i mus jechać do Centera po takie egzotyczne cudo :roll:.... serio ....ja mieszkam na zadupiu :angryy:... zapytajcie tych co tu byli :cool3:... wolałabym wieś aniżeli taki dziwny stwór jak moje osiedle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Bila']A ja tam będę spała:diabloti:, nawet jak zjem. Menrzuś, Ty coś majstrowałeś przy swej płci:roll:
:evil_lol:[/quote]
A bo mi tymi żołądziami po oczach dałaś, to sie pogubił[B]a[/B]m :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tuś mnie zarżŁa :placz::placz:.....jak zaczne o tej porze jeść, to nie zasnę :placz:

(ależ smakowicie wyglądają :razz:)

No właśnie.....ja od pół roku jabłka nie [COLOR=Red][B]zjadłam[/B][/COLOR] :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....z kim przystajesz :razz::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]takim ...to po to dziś byłeś u wetki ......[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: .... nam mogłeś się zwierzyć :roll:....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti:to wcale nie sklerozja :shake::placz:...tylko u Mnie na wsi nie ma boczników :angryy: i mus jechać do Centera po takie egzotyczne cudo :roll:.... serio ....ja mieszkam na zadupiu :angryy:... zapytajcie tych co tu byli :cool3:... wolałabym wieś aniżeli taki dziwny stwór jak moje osiedle :angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A mi się wydawało, że do Centera wcale tak daleko nie masz :razz:
A boczniaka to można nawet samemu w piwnicy hodować :p

ja też mieszkam niby w Gdańsku, ale jednak na obrzeżu - i jest mi z tym dobrze :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tuś mnie zarżŁa :placz::placz:.....jak zaczne o tej porze jeść, to nie zasnę :placz:

(ależ smakowicie wyglądają :razz:)

No właśnie.....ja od pół roku jabłka nie [B]zjadłam[/B] :roll:[/quote]
A ja tam będę spała:diabloti:, nawet jak zjem. Menrzuś, Ty coś majstrowałeś przy swej płci:roll:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Menrzusiu :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]....z kim przystajesz :razz::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]takim ...to po to dziś byłeś u wetki ......[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]:glaszcze: .... nam mogłeś się zwierzyć :roll:....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Wszystko musicie zobaczyć :eviltong: a u wetki byłem z przyzwoitkiem :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sadystkaaaaa :placz::placz:
Ja jem jak dobrze wychowany bokserek - dw razy dziennie :p

Jakiego znowu sznurka? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjj no nie rycz...już nie będę .....przynajmniej dzisiaj:diabloti:

łooooo bidny ty........mój TZ dostaje trzy posiłki a ty mówisz, że ma źle:evil_lol:

No do krępowania:mdleje:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ojjj no nie rycz...już nie będę .....przynajmniej dzisiaj:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]łooooo bidny ty........mój TZ dostaje trzy posiłki a ty mówisz, że ma źle:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No do krępowania:mdleje:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
AVE :modla::modla:

Taaaa.....ciekawe tylko co dostaje jak wszystkie kanapki na szafie schowałaś :evil_lol:

Nie no.....to Ty sadystka, czy masochistka? Bo się gubię powoli :shake:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']AVE :modla::modla:

Taaaa.....ciekawe tylko co dostaje jak wszystkie kanapki na szafie schowałaś :evil_lol:

Nie no.....to Ty sadystka, czy masochistka? Bo się gubię powoli :shake:

:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Kości:evil_lol:

A ti ti...wszystko chciałbyś wiedzieć:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Wybacz, ale to Agnieszka się do klawiatury dorwała :diabloti:

(A sio...poszła ty.....tera ja klikam...)[/quote]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Bila']Tak nam mogłeś...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Już nie jeNdze, ale Wiedźmy jesteście :eviltong:.....tak na rodzynka nastawać :placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Menrzusiu :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....z kim przystajesz :razz::razz::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]takim ...to po to dziś byłeś u wetki ......[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: .... nam mogłeś się zwierzyć :roll:....:roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tak nam mogłeś...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Kości:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ti ti...wszystko chciałbyś wiedzieć:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Biedny.......Kronos :diabloti:

Chyba się zaraziłem tą ciekawością :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już nie jeNdze, ale Wiedźmy jesteście :eviltong:.....tak na rodzynka nastawać :placz::placz:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nastawać jak nastawać...ale klejnotów pozbawiać......toż to szoook:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedny.......Kronos :diabloti:

Chyba się zaraziłem tą ciekawością :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Krons? A co on ma do tego:roll:

A myślisz, że ja się tym twoim cenzorstwem też mogę zarazić:crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Krons? A co on ma do tego:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A myślisz, że ja się tym twoim cenzorstwem też mogę zarazić:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Jego przysmaki dajesz TZtowi :placz:

Pogodą niby? :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jego przysmaki dajesz TZtowi :placz:

Pogodą niby? :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Eeeee Kronos kości nie jada:shake: Ryżyk z mieskiem:p

Noooooooo:cool1::roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Eeeee Kronos kości nie jada:shake: Ryżyk z mieskiem:p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Noooooooo:cool1::roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Biedny Kronos.......biedny TZ......:shake:

Chyba PW nie miałaś na myśli? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedny Kronos.......biedny TZ......:shake:

Chyba PW nie miałaś na myśli? :razz::evil_lol:[/quote]:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A wszystko do koopy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:diabloti::diabloti::diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A wszystko do koopy:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To jest jakiś matriarchat :crazyeye:

To trzeba było od razu pieluchę tu wkleić :diabloti: