daria_ldz Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 No pięknie :) Najważniejsze jak świetnie się odnajduje w nowym domu. Quote
Mecka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Qrcze, ale się cieszę!!! No popłakałam się ze szczęścia.... :multi: Wielkie buziaki dziewczyny za ogromy dar serca dla Nemka, za szansę, w końcu to na takich ludzi czekał :). Quote
eliza_sk Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Mecka napisał(a):Qrcze, ale się cieszę!!! No popłakałam się ze szczęścia.... :multi: Wielkie buziaki dziewczyny za ogromy dar serca dla Nemka, za szansę, w końcu to na takich ludzi czekał :). Witaj Asiu - niesamowite, prawda :) ? Dziękujemy za wizytę Nemkowego domku, przyniosłaś mu szczęście. KLIK w GRAFIKĘ i ZAPRASZAMY NA ZAKUPY NA 2 MEGA BAZARY - markowe ciuchy ! Quote
Mecka Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Z tym szczęściem to jest tak, że największe dostał od was dziewczyny :) Dzięki :calus: Quote
tomcug Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ja też się cieszę ogromnie, że się wszystko udało. Quote
Kasiaw201 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja tam nie chcę być upierdliwa, ale gdzie te zdjęcia????????? Quote
eliza_sk Posted August 1, 2012 Author Posted August 1, 2012 No masz, no :) Brak wiadomości uważam za dobrą wiadomość w przypadku Nemka, ale chyba rzeczywiście trzeba ich ścignąć :) Quote
eliza_sk Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Co prawda ilustracji jeszcze nie mam, ale są wieści, mam nadzieję, że p. Sylwia nie będzie miała mi tego za złe. Witam, Przepraszam, że tak długo nie było wieści z naszej strony...zbiegło się wiele rzeczy na raz. Z Nemkiem wszystko dobrze, szybko się do nas przyzwyczaił, jest prawdziwym pieszczochem i małym urwisem. Jego ulubionym zajęciem jest wykradanie jedzenia ze stołu i wciskanie się na łóżko, ale już go tego oduczamy. W dalszym ciągu nas nie odstępuje na krok. Ostatnio się troszeczkę rozkangurzył, prawdopodobnie sprawdza na ile może sobie pozwolić. Ogólnie jest grzecznym psem, nie paskudzi w domu, nic nie obgryza:) Wiele z nim spacerujemy i widać już efekty czwartego piętra (które Nemkowi jest ewidentnie nie w smak)- schudł troszkę. Ma czasem dziwne zachowania w stosunku do obcych. Gdy siedzę z nim u rodziców na ogródku ni z tego ni z owego potrafi na mamę lub tatę wyskoczyć...zastanawiamy się dlaczego, bo nie podchodzili do psa nawet. Wersja robocza jest taka, że Nemo miał w pobliżu żarcie i bronił swego- jak to łasuch. Jesteśmy zakochani w Nemku:):) Wszyscy się zachwycają Nemkiem, że jest śliczny i kochany. Nawet na spacerze mnie ludzie zaczepiają :) łaciata krówka się podoba :) Aaa zapomniałam o najlepszym!!! Kupiliśmy Nemkowi piszczącą gumową kiełbachę. Ma niezły ubaw, chodzi cały czas za nami i ją ściska żeby piszczała...jak mały szczeniak się zachowuje. Najbardziej podobają mi się sytuację, gdy np sprzątam, jestem czymś zajęta a za plecami już słyszę piszcząca kiełbaskę Nemka :D Nie daje o sobie zapomnieć. Uwielbia tez jeździć samochodem ze swoim panem :D Lubi też wciskać się na kolana...kto by pomyślał :P Podsumowując- dostaliśmy innego psa ;) Pozdrawiam Quote
kasia_jot Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Trzymam kciuki, żeby Nemek nie "rozkangurzył" się za bardzo :evil_lol: Quote
Kasiaw201 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 No własnie Turbiś się chyba za bardzo "rozkangurzył", a co tam życie jest za krótkie żeby skłądało się tylko z samych zakazów, a po za tym powtórzę za pewną aktorką "... nie umiałam wychować męża, nie umiałam wychować dziecka..... nie umiem wychować psa" u mnie wszyscy są chyba za bardzo "rozkangurzeni" Quote
Kasiaw201 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Fotki!!!!!!!!!!!!Fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
eliza_sk Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 No będą, będą. Pancia Nemka ma urlop za chwilę - idę na pocztę, może już są. Quote
tomcug Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 To dawaj foty, nie marudź, tylko wstawiaj.:mad: Quote
eliza_sk Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 SIEDEM SZCZENIAKÓW porzuconych w LESIE - POMOCY ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/230341-SIEDEM-4-tyg-SZCZENIAK%C3%93W-porzucone-w-LESIE-POMOCY-DT-lub-DS-na-CITO-!?p=19476577#post19476577 [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Kasiaw201 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Znowu będzie na mnie, że to ja gonię, a to przecież nie ja tylko Turbiś:diabloti: Quote
eliza_sk Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Kasiaw201 napisał(a):Znowu będzie na mnie, że to ja gonię, a to przecież nie ja tylko Turbiś:diabloti: To powiedz Turbinie, że dlatego, że nie doceniał Nemusia (jak my wszyscy), musi cierpliwe poczekać na foto :) Quote
Kasiaw201 Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 No dobra powie......ale czy będzie cierpliwy to tego nie mogę obiecać:cool3: A swoja drogę, kto by pomyślała, że z Nemusia , taki zupełnie inny pies się okaże, ale jak pamiętasz myśmy tak myślały Quote
eliza_sk Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Macie marudy, tylko chusteczki sobie naszykujcie :) [url]https://www.dropbox.com/sh/g62lujxunlrpimf/NUJZciV_0p[/url] Quote
Recommended Posts