AgaCzips Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='komar'] no no no, co za przystojniak na tym zdj臋ciu:cool3: :loveu: ps.jest tu ich jeszcze kilku ;) Quote
KaRa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Wiadomo u mnie sami przystojniacy s膮:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bogarka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ile tam jest stopni? Komarowi nie by艂o zimno w nogi (chodzi mi o zdjecie pt. Tanczacy z wilkami) tutaj teraz jest strasznie zimno Quote
KaRa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bogarka napisa艂(a):Ile tam jest stopni? Komarowi nie by艂o zimno w nogi (chodzi mi o zdjecie pt. Tanczacy z wilkami) tutaj teraz jest strasznie zimno Tego dnia akurat troszke zimno bylo:eviltong: Ale z Komara to gor膮cy facet:lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kochani ja widze, 偶e wam tam za dobrze jest zw艂aszcza w pieleszach spiworowych. :evil_lol: Chcecie 偶ebym ju偶 wog贸le wzrok straci艂a??? Poprosze zdj臋cia ostrzejsze:eviltong: Komar z tego zdjecia si臋 teraz wyt艂umacz. Dlaczego moja wnuczka jest bita???? Bawcie si臋 dalej tak 艂adnie. I czekamy na now膮 porcj臋 zdj臋膰. Quote
KaRa_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszyscy 艣pi膮 po imprezie u Bigosowej to ja wkleje pare zdj臋膰 bo ze mnie to ranny ptaszek:eviltong: i ladnie zmniejszonych bo przeze mnie a nie Komara:evil_lol: Czipsowa z swoim ukochanym (czytac z Britem nie Komarem:evil_lol: ) Kto艣 si臋 schowa艂 A to co? skarpeteczki Czipsowej:evil_lol: poskromiony pitbull vel bazyliszek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ewa,Komar i oczywiscie Ja;) i Era Quote
KaRa_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szykowanie jedzonka Gacek Czipsy i alkohol pozujemy do zdjecia kogo ladniejsza skarpeteczka? zabawy telefonamy i aparatami Komar z Era Quote
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ale fajowo si臋 bawicie, oby tak dalej :D A kto jest na tej fotce bo nie znam chyba???? Quote
KaRa_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ale fajowo si臋 bawicie, oby tak dalej :D A kto jest na tej fotce bo nie znam chyba???? Oczywi艣cie,偶e fajowo:cool3: wczoraj zostawilismy u Bigosa niezly balagan tyle puszek i butelek:evil_lol: A na fotce jest Rose osba czytaj膮ca DGM, a obok Gacek kumpel Komara;) Bo to to膰 jest dok艂adniej sylwester dogomaniacko-saski:lol: Quote
Agga Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 MI艂o znowu widziec swoje dziecko. Ekhm ekhm synu艣 CO to za pok艂adanie sie ??? Swietnie zawsze wiedzia艂am ze szybko si臋 potrafisz ulula膰. Komarku co za podobizna Quote
Bogarka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ja tez nie znam wszystkich Szczesliwego Nowego Roku!!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szampa艅skiej Zabawy i wypijcie zdrowie tych co w Polsce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 W艂a艣nie wstali艣my:eviltong: i niedlugo dluuuuuga relacja i fooooty:cool3: Quote
Agga Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kara ro ty jestes wstanie do wstawania czy kto艣 inny pisa艂 za ciebie? Z dzisiejszego tel w nocy jakos cie偶ko si臋 gada艂o:diabloti: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Agga']Kara ro ty jestes wstanie do wstawania czy kto艣 inny pisa艂 za ciebie? Z dzisiejszego tel w nocy jakos cie偶ko si臋 gada艂o:diabloti: A my gadali艣my ze soba?:crazyeye: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A my gadali艣my ze soba? A moze tak si臋 upi艂a艣 na sylwestrze 偶e ju偶 tego nie pami臋tasz :evil_lol:. Bardzo 艂adny piesek :loveu:. PS . Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Quote
Patikujek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Tatusiu uwa偶aj bo ci ga艂y wyskocz膮 :D:D:D:evil_lol: Czekam na t膮 relacje (kr贸tk膮 dosta艂am jak do mnie dzwonili:evil_lol: i chc臋 us艂ysze膰 szczeg贸艂y:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie chcia艂aby艣 zna膰 szczeg贸艂贸w z tej imprezy oj nie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale powiem,偶e by艂o 艣wietnie chocia偶 troche film sie urwa艂:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 SAS Gacek,Komar i Misiek rozbieramy:evil_lol: ktos tu jeszcze chce byc rozbierany? piweczko Czipsowa sie chowa;) Misiek Oblegany komar:evil_lol: i nowy rok:multi: Quote
Patikujek Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 OOO jaka fajowa imreza, a jacy ch艂opacy ch臋tni do rozbierania:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']OOO jaka fajowa imreza, a jacy ch艂opacy ch臋tni do rozbierania:evil_lol: Wiadomo,ze chetni jak takie sliczne panie rozbieraly:evil_lol: Wszyscy razem czyli nasza cala ekipa dzisiaj rano Quote
komar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no ja juz wr贸ci艂em;)... niebawem wrzuce fotki z podr贸zy;) a jak bede mial natchnienie to napisze co nieco z relacji;) Quote
komar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 oto i po偶adek w samochodzie skupion mina kierowcy a tu przyspieszamy;) a z ty艂u jedzie Misiek i widoczki Quote
Recommended Posts