R-oy Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Gdyby ktos mial ochote wywiesic plakacik Bobika gdzies w swojej okolicy to prosze dac znac :) Quote
R-oy Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Bobik w akcji 8) [video=youtube;XbfubXYWfGc]http://www.youtube.com/watch?v=XbfubXYWfGc&feature=channel_video_title[/video] Quote
Ag_konin Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Pięknie :lol: Bobik to wariat, nie znałam go też z tej strony wcześniej Quote
caryca26 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Zupełnie jak Lemon! Ale mamy zdolne piłkarskie talenty w schronisku! Quote
R-oy Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Euro sie zbliza to sie ujawniaja :) Licza na powolanie... Quote
caryca26 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No Lemon już powołany do domku , teraz czas na Bobika:) Quote
Ag_konin Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Trzymajcie kciuki, jest pierwsza chętna ;) A tak btw to Bobika dzisiaj pogryzł jeden pies, jest w pomieszczeniu, dostaje zastrzyki, w pon kontrola. Quote
R-oy Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Kurdesz..... Jakos tak dziwnie sie toego obawialem... Czekamy na newsy w sprawie adopcji zatem. Quote
Ag_konin Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Bobik jest już adoptowany! Bardzo sympatyczna Pani, zapoznał się z psem, ale pies nie polubił nowego kolegi. Myślę, że z czasem się będą tolerować. Mieszka z królikiem, szynszylem i świnką morską. Wieści będą przysyłane. Trzymajcie kciuki! Quote
wollygator Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Najnowsze wieści: >> W czwartek przyjechał do mnie Bobik. >> Jest nieziemskim przytulakiem. Zadziwił mnie swoim spokojem i opanowaniem >> Sam daje znać kiedy ma ochotę na zabawę a bawi się jak.... szczeniak. >> Udaje mu mu się podczas harców rozruszać i ożywić nieco rozleniwiałego Scota, >> z którym szybko się zaprzyjaźnił. >> Wobec pozostałych zwierząt pozostaje zupełnie obojętny :) >> Apetyt Bobisiowi dopisuje i je wszystko, z wyjątkiem karmy Wink >> Pięknie spaceruje na smyczy i tu ukłon w stronę dziewczyny, która go uczyła. >> Jest trochę onieśmielony na spacerze, wiadomo nowe miejsce, większy ruch >> na ulicy ale daje radę. Quote
Recommended Posts