pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Zbieranie jabłek? Mordercza praca :shake: Cześć :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zbieranie jabłek? Mordercza praca :shake: Cześć :loveu:[/quote] hello wiesz wole to 100 razy bardziej niż np zbieranie jagód lub innych takich ...:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 E tam :) zawsze się można objeść a potem siedzieć i narzekać ze boli brzuch. Ja tak zawsze robiłam i nie musiałam zbierać. No chyba, że za kase to co innego. Ok, to ja w takim razie poczekam 2 tyg :) Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hejka:eviltong:super foteki Mickeya na dworku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='Tina.Sara']heeej :p jak tam?[/quote] heyka Wam wszystkim :buzi: miałam jechac na jabłka ale sie rozchorowałam i nie z tego nie wyjdzie:roll: juz od nastepnego tyg zaczynam studia, nawet nie wiem na która mam rozpoczęcie, czy co tam jest na tych studiach, wiem jedynie że chce do MOJEJ szkoły do której chodziłam przez 4 lata:placz: Quote
Tina.Sara Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Paulina_mickey']heyka Wam wszystkim :buzi: miałam jechac na jabłka ale sie rozchorowałam i nie z tego nie wyjdzie:roll: juz od nastepnego tyg zaczynam studia, nawet nie wiem na która mam rozpoczęcie, czy co tam jest na tych studiach, wiem jedynie że chce do MOJEJ szkoły do której chodziłam przez 4 lata:placz:[/quote] też chora? :-o :shake: a co do szkółki - trzymam kciuki ;) będzie gooooood :grins: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Szybko przestawisz się na życie studenckie :) A z ludźmi ze starej szkoły przecież zawsze możesz organizować spotkania :) Jaki w końcu kierunek? Quote
Paulina_mickey Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Szybko przestawisz się na życie studenckie :) A z ludźmi ze starej szkoły przecież zawsze możesz organizować spotkania :) Jaki w końcu kierunek?[/quote] tymczasowo pedagogika pracy socjalnej, ale to nie jest moja docelowa szkoła, jesli mi sie uda to za rok chce do Lublina na AR... Quote
puchu Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Witam w klubie. Też (niestety) pedagogika :/ Plan już mam. Weekend zaczynam w czwartek po 11 :D W sumie zostało mi zapisanie sie na wf... I wycofali mi autobus spod domu pod bramę uczelni :/ Współczuje choróbska :( Co tam u Mickey'a? Jak obróżka? ;) Quote
Paulina_mickey Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='puchu']Witam w klubie. Też (niestety) pedagogika :/ Plan już mam. Weekend zaczynam w czwartek po 11 :D W sumie zostało mi zapisanie sie na wf... I wycofali mi autobus spod domu pod bramę uczelni :/ Współczuje choróbska :( Co tam u Mickey'a? Jak obróżka? ;)[/quote] już jestem zdrowa tez dostałam plan i jest beznadziejny:placz: 100 razy bardziej wolałam technikum...:-( w dodatku nikogo nie znam a ja lepiej sie dogoduje ze zwierzetami niż z ludźmi:roll: poza tym nic z mojego planu prawie nie czaje jakiś podział na grupy na tygodnie masakra:angryy: Quote
puchu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] w dodatku nikogo nie znam a ja lepiej sie dogoduje ze zwierzetami niż z ludźmi:roll:[/quote] U mnie to samo. Prawie w ogóle nie mamy wspólnych tematów... [quote]poza tym nic z mojego planu prawie nie czaje jakiś podział na grupy na tygodnie masakra:angryy:[/quote]Podział na grupy mamy akurat czytelny. Gorzej ze znalezieniem budynku czy sali Jak wrażenia po pierwszym tygodniu? Quote
Paulina_mickey Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='puchu']U mnie to samo. Prawie w ogóle nie mamy wspólnych tematów... Podział na grupy mamy akurat czytelny. Gorzej ze znalezieniem budynku czy sali Jak wrażenia po pierwszym tygodniu?[/quote] ehh kompletnie mi sie tam nie podoba...niby laski(bo prawie tylko same dziewczyny mamy) są spoko jest dość fajnie ale...jakoś mi czegoś brak, to nie ten klimat nie ci ludzie w ogule nie to środowisko...:roll: ale mam pocieszającą wiadomość, być może w następnym roku uda mi sie złożyć podanie na AR w Lublinie, na Zootechnike spec. hodowla zwierząt amatorskich...:cool3: to jest mój wymarzony kierunek i w sumie tylko tam siebie widze...:shake: a u Ciebie jak tam?:cool3: Quote
puchu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A co z Mickeyem? Będzie świat zwiedzał? Też mi się nie podoba. Myślałam, że na UW trudno się czegoś dowiedzieć - myliłam się ==' Czeka mnie powtórka z ang rozszerzonego i jeszcze raz składam na kulturoznawstwo (bez większych problemów powinnam się dostać). Same studia tez mi się nie podobają. Ten kierunek to pomyłka w moim wypadku. Na razie najciekawsza jest filozofia ==' Cóż... W przyszłości pewnie i tak wrócę na podyplomowe, ale to jeszcze mam czas Quote
Paulina_mickey Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='puchu']A co z Mickeyem? Będzie świat zwiedzał? Też mi się nie podoba. Myślałam, że na UW trudno się czegoś dowiedzieć - myliłam się ==' Czeka mnie powtórka z ang rozszerzonego i jeszcze raz składam na kulturoznawstwo (bez większych problemów powinnam się dostać). Same studia tez mi się nie podobają. Ten kierunek to pomyłka w moim wypadku. Na razie najciekawsza jest filozofia ==' Cóż... W przyszłości pewnie i tak wrócę na podyplomowe, ale to jeszcze mam czas[/quote] Mikiego nie zostawie w domu bo on jest "uzależniony" ode mnie, nikt inny w domu sie nim nie zajmuje a poza tym on nie może za długo zostawać beze mnie bo wtedy nie chce jeść:roll: także musze coś wykombinować tylko nie wiem czy to możliwe??:shake: Quote
Luzia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Nom najgorsze jest rozstanie z psem :shake: Quote
puchu Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Może wynajmiesz mieszkanie do spółki z kimś, kto ma psa? Quote
Paulina_mickey Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='puchu']Może wynajmiesz mieszkanie do spółki z kimś, kto ma psa?[/quote] eee to całkiem odpada...on jest akontaktowy...:shake: mam plan wynajęcia mieszkania z moim TZ'em ale wtedy chyba bede musiała liczyć na to że ten od którego bede wynajmować mieszkanie mi na psa pozwoli... [B]luzia [/B]jesli bede musiała sie z nim rozstać to rezygnuje bo on beze mnie długo nie pociągnie zwłaszcza że nie chce jeść kiedy mnie nie ma...:shake: Quote
Luzia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 To żeczywiście nie fajnie. A nie masz w Lublinie nikogo znajomego żeby u niego mieszkać taki psiak jak Mickey napewno nikomu nie zaszkodzi:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='luzia']To żeczywiście nie fajnie. A nie masz w Lublinie nikogo znajomego żeby u niego mieszkać taki psiak jak Mickey napewno nikomu nie zaszkodzi:diabloti:[/quote] nie znam tam nikogo...jeśli sie tam dostane i mój Tz też to bede szukać mieszkania do skutku albo zrezygnuje... a co do Mickey to nie jest wcale tak prosto, on nie lubi ludzi i to bardzo(w sumie ma to po mnie:diabloti:)i nie moge tak pochopnie podejmować decyzji z kim ew miała bym mieszkac... Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Hej :* No mam nadzieje, ze Ci się uda, ja za jakieś 3 lata będę miała ten sam problem, oczywiście jeśli zdam maturę. No 3mam kciuki zeby się Wam udało :) Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :* No mam nadzieje, ze Ci się uda, ja za jakieś 3 lata będę miała ten sam problem, oczywiście jeśli zdam maturę. No 3mam kciuki zeby się Wam udało :)[/quote] Twoja Tina to jest mniej wiecej normalna tzn nie ma "uchybień do normy" jak to pani wet ujęła z Miki jest gorzej:roll: to pies hmm"specjalnej troski" jego trzeba znać bo on aniołkiem to nie jest hehe ale ja lubie takie psiaki:diabloti: p.s a mature zdasz na bank:cool3: to u Was rodzinne:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tina to też niezłe ziółko jest :) A ja w rodzinie czarna owca jestem :P Ale jak nie zdam to już mam upatrzone studium weterynaryjne :):):):) Quote
Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Tina to też niezłe ziółko jest :) A ja w rodzinie czarna owca jestem :P Ale jak nie zdam to już mam upatrzone studium weterynaryjne :):):):)[/quote] o widzisz:cool3: zdasz zdasz:lol: ja bym chciała tresowac psy w sumie, strasznie mi sie to podoba:evil_lol: albo dogoterapia ale co do tego to jeszcze nie wiem bo chciała bym zobaczyć jak to jest dowiedzieć sie wiecej ale nie teroii tylko poznać praktyke a sama wiesz że w Tbg to:shake: takie kursy są drogie wiec najpierw skończe studia a potem może pomysle nad czymś takim...:hmmmm:chyba że w między czasie wygram w totka:evil_lol: Quote
puchu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Albo się do wawy przeniesiesz. Któraś fundacja robiła chyba darmowy kurs (zaznaczam, ze pewna nie jestem) Quote
Recommended Posts