_ChiQuiTa_ Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Heeej :buzi: A co to takie małe ruchy wszędzie siom... Quote
Paulina_mickey Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi: A co to takie małe ruchy wszędzie siom...[/quote] hey wiesz szkoła ,matura :evil_lol: dzis oglądaliśmy kasete ze studniówki ale sie uśmiałam:cool3: ale wyszła na prawde suuuuper:multi: Quote
Bewarka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a ja się będe zegnać, bo zaraz spadam :) Quote
DiDDlina85 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzien doberek:) co tam słychac ten piekny dzień:) u nas słońce i prawie sucho:) Quote
Ewa&kumpel Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Czesc Wam. Jak tam humorek ?? Dopisuję?? Mam nadzieję, że tak... Quote
Bewarka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Heja! U mnie dziś jest bardzo ciepło :D a u was? :) Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 cześć Wam wszystkim:buzi: dziekuje za odwiedzinki naszej galeri:loveu: wybaczcie że tak żadko sie zjawiam ale mam szkołe...:roll: jakos ostatnio nie wyrabiam sie w ogule z czasem a nawet jeszcze nic nie zaczełam konkretnego robić w strone matury...mam nadzieje że wybaczycie mi te nieobecności obiecuje że sie poprawie:evil_lol: Quote
puchu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Bry wieczór U nas ostatniu króluje tekst "po maturze..." :roll: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='puchu']Bry wieczór U nas ostatniu króluje tekst "po maturze..." :roll: :evil_lol:[/quote] taaaaak po maturze...:evil_lol: jak sie to wszystko skonczy to będe suuper szczęśliwa...powoli mnie to aczyna dobijac chociaż tak na serio to sie jeszcze nie zaczeło..:roll: a z drugiej strony nie chciała bym żeby sie ta szkoła kończyła..strasznie lubie moja klase i będzie mi jej brakowało...ciągle żyje ze świadmością że to jeszcze tylko dwa m-ce bede słuchać tego wszystkiego...dowcipowania kolegów ich głupich textów itd...a potem...no wlaśnie co potem?nie mam pojęcia...a nie chce odchodzić z mojej szkoły...:-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Cześć :buzi: mi sie już marzy odejście z budy :D Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Cześć :buzi: mi sie już marzy odejście z budy :D[/quote] oj pogadamy za 4 lata...przyzwyczaisz sie zobaczysz...mając świadmośc że to "końcówka" będzie Ci żal odchodzić... Quote
puchu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Tez się nie moge doczekać końca szkoły. NIe lubie hoff. Przede wszystkim mam jej dosyć. Tych wszystkich sprawdzianów, dożynek, stosów pracy domowej, robienia z humana matfiza id. Za klasą też specjalnie tęsknić nie bedę. Z tymi co mi zalezy kontakt i tak będę miała Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='puchu']Tez się nie moge doczekać końca szkoły. NIe lubie hoff. Przede wszystkim mam jej dosyć. Tych wszystkich sprawdzianów, dożynek, stosów pracy domowej, robienia z humana matfiza id. Za klasą też specjalnie tęsknić nie bedę. Z tymi co mi zalezy kontakt i tak będę miała[/quote] moja klasa jest super...nie mogłam lepiej trafić:evil_lol: Quote
puchu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nie to , że nie lubie swojej klasy. Owszem jak coś trzeba zrobic, to zawsze wychodzi nam to świetnie, ale na codzień nie ma tego czegoś. Niby klasa, a przeważnie siedzi się w swoim gronie i nie interesuje innymi Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 [quote name='puchu']Nie to , że nie lubie swojej klasy. Owszem jak coś trzeba zrobic, to zawsze wychodzi nam to świetnie, ale na codzień nie ma tego czegoś. Niby klasa, a przeważnie siedzi się w swoim gronie i nie interesuje innymi[/quote] u nas własnie jest odwrotnie:evil_lol: nic nam nie wychodzi żadna wycieczka nic kompletnie:diabloti: no poza ucieczkami bo to mamy dopracowane w najdrobniejszym szczególe:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 oj ja spadam spac bo jutro musze o 6 wstać:angryy: dobranoc wszystkim:buzi: Quote
Mada&Teodor Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Witam :lol: Chciałam zauważyc, ze od jakiś 15 stron tej galeri nie widziałam ani jednej foteczki Mickeya :mad: Da sie wrzucić jakies foteczki ? :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Witam :lol: Chciałam zauważyc, ze od jakiś 15 stron tej galeri nie widziałam ani jednej foteczki Mickeya :mad: Da sie wrzucić jakies foteczki ? :evil_lol:[/quote] bo One sa gaduły - ja to juz kilka razy mówiłam :evil_lol: podpisuje sie pod powyzszym wnioskiem FOTY CHCEMY !!!!;) Quote
Recommended Posts