Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :buzi:
A co to takie małe ruchy wszędzie siom...[/quote]
hey wiesz szkoła ,matura :evil_lol:
dzis oglądaliśmy kasete ze studniówki ale sie uśmiałam:cool3:
ale wyszła na prawde suuuuper:multi:

Posted

cześć Wam wszystkim:buzi:

dziekuje za odwiedzinki naszej galeri:loveu:
wybaczcie że tak żadko sie zjawiam ale mam szkołe...:roll: jakos ostatnio nie wyrabiam sie w ogule z czasem a nawet jeszcze nic nie zaczełam konkretnego robić w strone matury...mam nadzieje że wybaczycie mi te nieobecności obiecuje że sie poprawie:evil_lol:

Posted

[quote name='puchu']Bry wieczór
U nas ostatniu króluje tekst "po maturze..." :roll: :evil_lol:[/quote]
taaaaak po maturze...:evil_lol:
jak sie to wszystko skonczy to będe suuper szczęśliwa...powoli mnie to aczyna dobijac chociaż tak na serio to sie jeszcze nie zaczeło..:roll:
a z drugiej strony nie chciała bym żeby sie ta szkoła kończyła..strasznie lubie moja klase i będzie mi jej brakowało...ciągle żyje ze świadmością że to jeszcze tylko dwa m-ce bede słuchać tego wszystkiego...dowcipowania kolegów ich głupich textów itd...a potem...no wlaśnie co potem?nie mam pojęcia...a nie chce odchodzić z mojej szkoły...:-(

Posted

Tez się nie moge doczekać końca szkoły. NIe lubie hoff. Przede wszystkim mam jej dosyć. Tych wszystkich sprawdzianów, dożynek, stosów pracy domowej, robienia z humana matfiza id. Za klasą też specjalnie tęsknić nie bedę. Z tymi co mi zalezy kontakt i tak będę miała

Posted

[quote name='puchu']Tez się nie moge doczekać końca szkoły. NIe lubie hoff. Przede wszystkim mam jej dosyć. Tych wszystkich sprawdzianów, dożynek, stosów pracy domowej, robienia z humana matfiza id. Za klasą też specjalnie tęsknić nie bedę. Z tymi co mi zalezy kontakt i tak będę miała[/quote]
moja klasa jest super...nie mogłam lepiej trafić:evil_lol:

Posted

Nie to , że nie lubie swojej klasy. Owszem jak coś trzeba zrobic, to zawsze wychodzi nam to świetnie, ale na codzień nie ma tego czegoś. Niby klasa, a przeważnie siedzi się w swoim gronie i nie interesuje innymi

Posted

[quote name='puchu']Nie to , że nie lubie swojej klasy. Owszem jak coś trzeba zrobic, to zawsze wychodzi nam to świetnie, ale na codzień nie ma tego czegoś. Niby klasa, a przeważnie siedzi się w swoim gronie i nie interesuje innymi[/quote]
u nas własnie jest odwrotnie:evil_lol:
nic nam nie wychodzi żadna wycieczka nic kompletnie:diabloti: no poza ucieczkami bo to mamy dopracowane w najdrobniejszym szczególe:evil_lol:

Posted

[quote name='Mada&Teodor']Witam :lol:
Chciałam zauważyc, ze od jakiś 15 stron tej galeri nie widziałam ani jednej foteczki Mickeya :mad: Da sie wrzucić jakies foteczki ? :evil_lol:[/quote]

bo One sa gaduły - ja to juz kilka razy mówiłam :evil_lol:

podpisuje sie pod powyzszym wnioskiem FOTY CHCEMY !!!!;)