Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Przedłużysz sobie ferie krooowo ?? ja też chce byc chora !![/quote]
ja bym sie mogla z checią zamienić...mi zostały raptem 2 m-ce nauki i mam wrażenie że sie nie wyrobie ze wszystkim:roll:
[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=7][COLOR=#ff00ff]Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia[/COLOR] [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]Dziękuje juz mi lepiej :cool3: mój chłopak mnie uleczył:evil_lol:

Posted

[quote name='puchu']ani mi się waż pisać, że jescze/już tylk 2 miesiące :mad:[/quote]
dlaczemu?
[quote name='Ewa&kumpel']Hej, nocny, chorujący marku. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Witam:Dno dziś już sobie nie posiedze bo jutro do szkoly mam zamiar sie wybrac:cool3:
[quote name='Asti']Witam, pięknego masz psiaka! Buziaczki dla niego :smile:[/QUOTE]Witam po raz pierwszy:multi: :multi: :multi:
[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść :bigcool::buzi:

mówisz ze chłopak Cię uleczył ?? ja uwielbiam takie kuracje, mnie dzisiaj boli ząb i też mn ie ktoś bedzie leczył...
o to już za godzine :bigcool:[/QUOTE]ja też to uwielbiam:Cool!: a pomógł mi tak skutecznie że jutro ide do szkoły:evil_lol:
[quote name='g_o_n_i_a']Hej Paulinko :multi:
My także życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. :calus:[/QUOTE]Czeeeeść:loveu:
Już mi lepiej jeszcze nie tak jak powinno być ale Wasze rzyczenia dodają sił:evil_lol:
[quote name='justys95']I my, i my!!! :-D 3maj się cieplutko póki możesz :lol:[/QUOTE]dziekuje dziekuje i na wzajem:D