:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć ;) Ja też chce byc chora :placz: [SIZE=17][COLOR=Magenta]Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia[/COLOR] :evil_lol:[/SIZE] Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Przedłużysz sobie ferie krooowo ?? ja też chce byc chora !![/quote] ja bym sie mogla z checią zamienić...mi zostały raptem 2 m-ce nauki i mam wrażenie że sie nie wyrobie ze wszystkim:roll: [quote name=':: FiGa ::'][SIZE=7][COLOR=#ff00ff]Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia[/COLOR] [/SIZE]:evil_lol:[/QUOTE]Dziękuje juz mi lepiej :cool3: mój chłopak mnie uleczył:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Xiara']Czeeść :multi:[/quote] heeey:multi: :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hej, nocny, chorujący marku. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puchu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ani mi się waż pisać, że jescze/już tylk 2 miesiące :mad: Quote
Asti Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witam, pięknego masz psiaka! Buziaczki dla niego :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czeeeść :bigcool::buzi: mówisz ze chłopak Cię uleczył ?? ja uwielbiam takie kuracje, mnie dzisiaj boli ząb i też mn ie ktoś bedzie leczył... o to już za godzine :bigcool: Quote
g_o_n_i_a Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hej Paulinko :multi: My także życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. :calus: Quote
Bewarka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 I my, i my!!! :D 3maj się cieplutko póki możesz :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='puchu']ani mi się waż pisać, że jescze/już tylk 2 miesiące :mad:[/quote] dlaczemu? [quote name='Ewa&kumpel']Hej, nocny, chorujący marku. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Witam:Dno dziś już sobie nie posiedze bo jutro do szkoly mam zamiar sie wybrac:cool3: [quote name='Asti']Witam, pięknego masz psiaka! Buziaczki dla niego :smile:[/QUOTE]Witam po raz pierwszy:multi: :multi: :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść :bigcool::buzi: mówisz ze chłopak Cię uleczył ?? ja uwielbiam takie kuracje, mnie dzisiaj boli ząb i też mn ie ktoś bedzie leczył... o to już za godzine :bigcool:[/QUOTE]ja też to uwielbiam:Cool!: a pomógł mi tak skutecznie że jutro ide do szkoły:evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Hej Paulinko :multi: My także życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. :calus:[/QUOTE]Czeeeeść:loveu: Już mi lepiej jeszcze nie tak jak powinno być ale Wasze rzyczenia dodają sił:evil_lol: [quote name='justys95']I my, i my!!! :-D 3maj się cieplutko póki możesz :lol:[/QUOTE]dziekuje dziekuje i na wzajem:D Quote
Samturia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 a ja sie jeszcze załapie do życzeń? :) proooszeeee Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Samturia']a ja sie jeszcze załapie do życzeń? :) proooszeeee[/quote] pewnie:cool3: :cool3: :cool3: bedzie na zapas w razie czego:evil_lol: Quote
puchu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Paulina_mickey']dlaczemu?[/quote] bo to tylko dwa miesiące i w szkole przypominają mi o tym codziennie Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='puchu']bo to tylko dwa miesiące i w szkole przypominają mi o tym codziennie[/quote] u mnie pewnie bedzie to samo:eviltong: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Samturia']a ja sie jeszcze załapie do życzeń? :) proooszeeee[/quote] nowy banerek:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Dziewczyny kto sie jeszcze nie wpisał to do dzieła! [URL]http://via-baltica.darz-bor.info/protest/index.php[/URL] ja już sie wpialam:evil_lol: Quote
Bewarka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hej!!ja też się już wpisałam...wczoraj :) Quote
ewatr Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 [quote name='Paulina_mickey']nowy banerek:loveu:[/quote] fajny banerek :multi: Quote
Recommended Posts