_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 po 1 śliczny Mickey po 2 TY WREDNA KROWO NIE POWIEDZIALAS ZE IDZIESZ NA SPACER A JA NIE MIALAM Z KIM ISC !! no uspokoiłam siejuż ale nastepnym razem bierz i mnie :D:D:D:D:D Dobranoc:* Quote
Samturia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 oj Edytko... ładnie to ta krzyyczeeeeć? ;) :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']po 1 śliczny Mickey po 2 TY WREDNA KROWO NIE POWIEDZIALAS ZE IDZIESZ NA SPACER A JA NIE MIALAM Z KIM ISC !! no uspokoiłam siejuż ale nastepnym razem bierz i mnie :D:D:D:D:D Dobranoc:*[/quote] ok nastepnym razem powiem na pewno:D a tak w ogule to witam:evil_lol: Quote
ewatr Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ale Mickuś sobie po szuwarach pospacerował :p [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2426.jpg[/IMG] i widze , że piękne słonce zescie mieli na spacerku :multi: mizianko dla psiaka !!! Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Witam:eviltong: Sliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: nie wiem czy juz sie pytalam, ale jakiej mniej wiecej wielkosci jest Mickey?? Quote
Marta_Ares Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 a ja mam ferie:eviltong: :lol: :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cześć Paulinko! :) Świetne zdjęcia!!! Ale Wam tych ferii zazdroszczę... ja mam dopiero od 12 lutego :shake: Puchu a jestem ciekawa kiedy Mazowieckie ma ferie? Bo jak narazie to odnoszę wrażenie, że Śląskie od wszystkich się oddziela i będę padać z nudów w ferie :placz: Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='ewatr']ale Mickuś sobie po szuwarach pospacerował :p [IMG]http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/PIC_2426.jpg[/IMG] i widze , że piękne słonce zescie mieli na spacerku :multi: mizianko dla psiaka !!![/quote] taaaaak pogoda była super! Mickey wybiegal sie za wszelkie czasy...:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Marta_Ares']Witam:eviltong: Sliczne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: nie wiem czy juz sie pytalam, ale jakiej mniej wiecej wielkosci jest Mickey??[/quote] Witam:D Mickey waży ok 11 kg a na wysokośc to nie wiem jaki jest bo jakoś go nie zmierzyłam:oops: ale jest za to raczej z dłuższych psiaków chyba jego pra pra przodkowie byli jamnikami:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No Witam witam :D jak tam :D kurde ja mam jeszcze 5 sek kompa bo Buldi mnnie terroryzuje :( Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Paulinko! :smile: Świetne zdjęcia!!![/QUOTE] Cześć i dzekuje za miłe słowa:D [quote name='anka11']hejka :smile: pozdro ;p[/QUOTE] Hej my też pozdrawiamy:D [quote name='haska_12']Dzien dobry :smile: :smile: :smile:[/QUOTE] Dzień dobry wieczór:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No Witam witam :D jak tam :D kurde ja mam jeszcze 5 sek kompa bo Buldi mnnie terroryzuje :([/quote] osz ten Buldi:mad: dziś jak zobaczył w szkole że siedzie na DGm o było tylko : oooo następna uzależniona:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Kiedy nowe foty slodziaka Mickieya? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 haha własnie do mnie to samo powiedził :lol: przed chwilą :D dobra papapa :*:*:*:*:** Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']haha własnie do mnie to samo powiedził :lol: przed chwilą :D dobra papapa :*:*:*:*:**[/quote] :shiny: :megagrin: :grin: biedny Buldi gdzie nie popatrzy to DGM w szkole DGM w domu DGM nie długo po nocach będzie mu sie to sniło:evil_lol: papapa:bye: :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Mada&Teodor']Kiedy nowe foty slodziaka Mickieya? :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] a foteczki jutro postaram sie dodać jakieś:D a teraz spadam lulu bo znowu nie wstane rano... Buziaki :D:buzi: Quote
ewatr Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 witam Mickusia :loveu: czekamy na foty !!!! Quote
puchu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dzień doberek :) siedze sobie w domku, bo "chora" jestem :D:D:D Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 [quote name='puchu']dzień doberek :) siedze sobie w domku, bo "chora" jestem :D:D:D[/quote] o jaki fajny banerek:laugh2_2: oj to wracaj szybko do zdrówka :buzi: Quote
Recommended Posts