Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heloł :)
No normalnie jestem z Ciebie dumna :multi: sama zdjecia wstawiłaś suuper :):):)
No i mi nie dziękuj za banerek bo to Gucio zrobiła :) ja niestety aż taka zdolna nie jestem :)

Bosz jaki ten Mickey jest boski... :loveu::loveu::loveu: kocham na niego patrzeć... a jak sobie słodko śpii... no miodzio :D
Dawaj jeszcze patyczaki :D:D:D

PS. Znowu gg mi nie chodzi :angryy::angryy::angryy: to samo co wczesniej... ja nie wiem co sie z tym dzieje :placz:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Heloł :)
No i mi nie dziękuj za banerek bo to Gucio zrobiła :) ja niestety aż taka zdolna nie jestem :)

Bosz jaki ten Mickey jest boski... :loveu::loveu::loveu: kocham na niego patrzeć... a jak sobie słodko śpii... no miodzio :D

PS. Znowu gg mi nie chodzi :angryy::angryy::angryy: to samo co wczesniej... ja nie wiem co sie z tym dzieje :placz:

on jest słodki jak śpi i jeść nie woła:evil_lol: :evil_lol: hihi bo tak to mała 'burza'z niego:cool3: :cool3:
ale i tak ko uwielbiam
Zaraz dodam patyczaki:cool3:
Mam jeszcze królika i chomiki przecież:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Heloł :)

Aaaaa i dziekuje osobie odpowiedzialnej za banerek:cool3: :cool3: Dzieki dzieki i jeszcze raz dzieki!!!!!!!!

Posted

Witam, dziękuję za odwiedzenie cerberkowjej galerii :) zapraszam częściej :)

Swietnego masz pieska... ta fotka w wodzie na pierwszej str. bardzo mi się podoba...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Gdyby nie ich głupia matka to żyły by dalej:mad:
ALE
Mam 8 nowych maleństw:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mają na razie 3 dni ale już widac że bedzie 4 łaciate i 4 jasne:loveu: :loveu: :loveu:
Ich mamusia zajmuje sie nimi wprost wyśmienicie:multi: :multi:

Posted

puchu napisał(a):
zawsze chciała mieć w domu takiego, tudzież pochodnego, robala, tylko mama nie pozwala :(
a zwierzyniec boski :loveu:

O większości z moich zwierzątek mama dowiedziała sie już po fakcie:evil_lol: :evil_lol:
Bo w innym razie nie pozwoliła by ich zatrzymać:eviltong:
A patyczaki hoduje od 4-5 lat...

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
O większości z moich zwierzątek mama dowiedziała sie już po fakcie:evil_lol: :evil_lol:
Bo w innym razie nie pozwoliła by ich zatrzymać:eviltong:
A patyczaki hoduje od 4-5 lat...

tylko część domowników się boi takich ślicznych roblalów. tak samo jak większych pająków. a żaby miec nie moge, bo już jedna się po domu rozbija ;) (Damulec zdrabnia się na Żabulca )

Posted

puchu napisał(a):
tylko część domowników się boi takich ślicznych roblalów. tak samo jak większych pająków. a żaby miec nie moge, bo już jedna się po domu rozbija ;) (Damulec zdrabnia się na Żabulca )

U mnie tez ich sie prawie wszyscy boją:eviltong: Z reszta mojego chomika-Bobka też sie boja:evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Z reszta mojego chomika-Bobka też sie boja:evil_lol:
a cóż on takiego zrobił, że się boją? Toż to mały, puchaty chomiczek (?)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
niektórym chomiki z myszami sie kojarzą... np mojej cioci...

to też:evil_lol: moja mama sie go dlatego boi:evil_lol: :evil_lol:
a tak generalnie to każdy sie go boi bo wszystkich gryzie:eviltong: :eviltong:
Tylko mnie nie:cool3: :cool3: :cool3: chyba sobie mnie 'wybrał' jako osobe do nie gryzienia:eviltong: :eviltong: