Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Mickey na śniegu:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 To jedno z ulubionych miejsc Mickey Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Heloł :) No normalnie jestem z Ciebie dumna :multi: sama zdjecia wstawiłaś suuper :):):) No i mi nie dziękuj za banerek bo to Gucio zrobiła :) ja niestety aż taka zdolna nie jestem :) Bosz jaki ten Mickey jest boski... :loveu::loveu::loveu: kocham na niego patrzeć... a jak sobie słodko śpii... no miodzio :D Dawaj jeszcze patyczaki :D:D:D PS. Znowu gg mi nie chodzi :angryy::angryy::angryy: to samo co wczesniej... ja nie wiem co sie z tym dzieje :placz: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Heloł :) No normalnie jestem z Ciebie dumna :multi: sama zdjecia wstawiłaś suuper :):):) No i mi nie dziękuj za banerek bo to Gucio zrobiła :) ja niestety aż taka zdolna nie jestem :) Bosz jaki ten Mickey jest boski... :loveu::loveu::loveu: kocham na niego patrzeć... a jak sobie słodko śpii... no miodzio :D Dawaj jeszcze patyczaki :D:D:D PS. Znowu gg mi nie chodzi :angryy::angryy::angryy: to samo co wczesniej... ja nie wiem co sie z tym dzieje :placz: on jest słodki jak śpi i jeść nie woła:evil_lol: :evil_lol: hihi bo tak to mała 'burza'z niego:cool3: :cool3: ale i tak ko uwielbiam Zaraz dodam patyczaki:cool3: Mam jeszcze królika i chomiki przecież:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Heloł :) No normalnie jestem z Ciebie dumna :multi: sama zdjecia wstawiłaś suuper :):):) No i mi nie dziękuj za banerek bo to Gucio zrobiła :) ja niestety aż taka zdolna nie jestem :) Bosz jaki ten Mickey jest boski... :loveu::loveu::loveu: kocham na niego patrzeć... a jak sobie słodko śpii... no miodzio :D Dawaj jeszcze patyczaki :D:D:D PS. Znowu gg mi nie chodzi :angryy::angryy::angryy: to samo co wczesniej... ja nie wiem co sie z tym dzieje :placz: Aaaaa i dziekuje osobie odpowiedzialnej za banerek:cool3: :cool3: Dzieki dzieki i jeszcze raz dzieki!!!!!!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No tak wiem Ty to masz zwierzyniec w domu :cool3: dawaj wszytskich :):):):) Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam, dziękuję za odwiedzenie cerberkowjej galerii :) zapraszam częściej :) Swietnego masz pieska... ta fotka w wodzie na pierwszej str. bardzo mi się podoba...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Tak ja obiecałam patyczaki ten jest troche nie wyraźny bo był strasznie malutki... A to mamusia która już niestety nie żyje:-( Quote
Kamyczek87 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cudny piesio,bosko się uśmiecha...:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 To mój chomiś _Bobek:evil_lol: Tu jeszcze mlodziutki chomiś a tu już jako dorosły chomiczek Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Patyczaki :multi::multi::multi: boskie są :D ale ja sie ich boje :oops::oops: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Tu z siostra jeszcze jako 'dzieci' Jego potomstwo A to jego 'dziewczyna' Quote
puchu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 zawsze chciała mieć w domu takiego, tudzież pochodnego, robala, tylko mama nie pozwala :( a zwierzyniec boski :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ojej niezauwarzyłam zdjątek chomiczorków :oops: ale piękniusie są :) w tej małej gromadzie gdzies mój stefanek lezy sobie [*]:-( Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Gdyby nie ich głupia matka to żyły by dalej:mad: ALE Mam 8 nowych maleństw:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mają na razie 3 dni ale już widac że bedzie 4 łaciate i 4 jasne:loveu: :loveu: :loveu: Ich mamusia zajmuje sie nimi wprost wyśmienicie:multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 puchu napisał(a):zawsze chciała mieć w domu takiego, tudzież pochodnego, robala, tylko mama nie pozwala :( a zwierzyniec boski :loveu: O większości z moich zwierzątek mama dowiedziała sie już po fakcie:evil_lol: :evil_lol: Bo w innym razie nie pozwoliła by ich zatrzymać:eviltong: A patyczaki hoduje od 4-5 lat... Quote
puchu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Paulina_mickey napisał(a):O większości z moich zwierzątek mama dowiedziała sie już po fakcie:evil_lol: :evil_lol: Bo w innym razie nie pozwoliła by ich zatrzymać:eviltong: A patyczaki hoduje od 4-5 lat... tylko część domowników się boi takich ślicznych roblalów. tak samo jak większych pająków. a żaby miec nie moge, bo już jedna się po domu rozbija ;) (Damulec zdrabnia się na Żabulca ) Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 puchu napisał(a):tylko część domowników się boi takich ślicznych roblalów. tak samo jak większych pająków. a żaby miec nie moge, bo już jedna się po domu rozbija ;) (Damulec zdrabnia się na Żabulca ) U mnie tez ich sie prawie wszyscy boją:eviltong: Z reszta mojego chomika-Bobka też sie boja:evil_lol: Quote
puchu Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Paulina_mickey napisał(a):Z reszta mojego chomika-Bobka też sie boja:evil_lol:a cóż on takiego zrobił, że się boją? Toż to mały, puchaty chomiczek (?) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 niektórym chomiki z myszami sie kojarzą... np mojej cioci... Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):niektórym chomiki z myszami sie kojarzą... np mojej cioci... to też:evil_lol: moja mama sie go dlatego boi:evil_lol: :evil_lol: a tak generalnie to każdy sie go boi bo wszystkich gryzie:eviltong: :eviltong: Tylko mnie nie:cool3: :cool3: :cool3: chyba sobie mnie 'wybrał' jako osobe do nie gryzienia:eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts