Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jestem tu dzieki Guliwer89. :lol: Biedna sunieczka, tyle przeszla... :-( Czy jest juz oglaszana? Jesli nie, to moge zasponsorowac jej pakiet 130 ogloszen. :lol: Quote
Guliwer89 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Sabina02']Jestem tu dzieki Guliwer89. :lol: Biedna sunieczka, tyle przeszla... :-( Czy jest juz oglaszana? Jesli nie, to moge zasponsorowac jej pakiet 130 ogloszen. :lol:[/QUOTE] Dzięki za odwiedzinki i za pomoc ogłoszonka napewno się przydadzą ;) Quote
Ewanka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Witaj Kamusiu, wstajemy :) ... jak samopoczucie ? Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 ja również jestem u Kamusi :) ogłoszenia jak najbardziej się przydadzą , tym bardziej , ze naszą laskę , można juz zabierać z lecznicy. Jeszcze nie wiemy gdzie trafi ale na pewno damy znać Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-2FoqVbcaxEI/TrePNnqM9ZI/AAAAAAAAAv4/M5cuPUXKR3A/s512/IMG_8570.jpg[/IMG] Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='gosia2313']Oo widzę, Kamcia już na łapkach ;-)[/QUOTE] na łapkach, była z nami na spacerze , w sobotę tak ostrożnie , a wczoraj dużo lepiej . Rany goja się , na niej jak na ....psie :) Quote
kkasiiiar Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Czorcik']na łapkach, była z nami na spacerze , w sobotę tak ostrożnie , a wczoraj dużo lepiej . Rany goja się , na niej jak na ....psie :)[/QUOTE] To teraz juz z gorki ;) Bedzie tylko lepiej! :) Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='zebrazebra']Kolejny bazarek dla Kamy, proszę wrzućcie do bazarków w pierwszym poście i podrzucajcie :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217311-W-BUDOWIE-Kamy-ze-zmia%C5%BCd%C5%BCon%C4%85-miednic%C4%85-i-%C5%9Brutem-w-mi%C4%99%C5%9Bniach-KUP-TERAZ-do-11.11.11.?p=17950151#post17950151[/url][/QUOTE] dziękuję zeberko :) Quote
Owieczka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kamcia jest cuuudna !!! Nie da sie nią nie zauroczyć :) Zdrowiej Kamuś i szybciutko do domku ! Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Guliwer89']Dzięki za odwiedzinki i za pomoc ogłoszonka napewno się przydadzą ;)[/QUOTE] Ok, to poprosze dane kontaktowe do ogloszen i tekst jesli macie (jesli nie, to sama cos wymysle :lol:). Kamusia przebywa w Warszawie, tak? Quote
Aldonika22 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jestem u Kamy od początku i śledzę wątek, tylko tak jakoś nie miałam chwili aby napisać :) Śliczny piesek, i naprawdę tragedia ją spotkała :( Dobrze że spotkała dogobus na swojej trodze, to przeznaczenie :D Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Sabina02']Ok, to poprosze dane kontaktowe do ogloszen i tekst jesli macie (jesli nie, to sama cos wymysle :lol:). Kamusia przebywa w Warszawie, tak?[/QUOTE] Kama przebywa w Warszawie , telefon kontaktowy to : p. Sylwia z Fundacji TRIP numer telefonu : 508-364-222 tekstu do ogłoszeń niestety nie posiadamy, więc wierzę w kreatywność . Dziekuję bardzo Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Aldonika22']Jestem u Kamy od początku i śledzę wątek, tylko tak jakoś nie miałam chwili aby napisać :) Śliczny piesek, i naprawdę tragedia ją spotkała :( Dobrze że spotkała dogobus na swojej trodze, to przeznaczenie :D[/QUOTE] cześć Aldonika, trochę rzadziej się teraz widujemy na wątku dziewczynek , bo jak sama widzisz Kamunia się pojawiła . Kamę można juz zabierać z lecznicy , tylko musimy się zastanowić gdzie w warszawie lub bliskiej okolicy. Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Ewanka']Jak samopoczucie naszej Kamusi ? :)[/QUOTE] samopoczucie całkiem całkiem :) ona tak ostrożnie podchodzi do ludzi , nie bardzo jeszcze wie czego może się spodziewać od ręki której nie zna :( ale do mnie i do Guliwera ogon lata i lata i tak całym ciałkiem się ostatnio przytulała do mnie na spacerze. :) Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Czorcik']Kama przebywa w Warszawie , telefon kontaktowy to : p. Sylwia z Fundacji TRIP numer telefonu : 508-364-222 tekstu do ogłoszeń niestety nie posiadamy, więc wierzę w kreatywność . Dziekuję bardzo[/QUOTE] Dzieki! A czy jakis adres e-mailowy jest do ogloszen? Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Czorcik']lepiej chyba na numer telefonu[/QUOTE] Dobrze, do ogloszen podam tylko numer telefonu, ale wciaz potrzebuje jakis adres e-mailowy do aktywowania ogloszen (niektore ogloszenia musza byc aktywowane poprzez e-mail). Quote
Czorcik Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='Sabina02']Dobrze, do ogloszen podam tylko numer telefonu, ale wciaz potrzebuje jakis adres e-mailowy do aktywowania ogloszen (niektore ogloszenia musza byc aktywowane poprzez e-mail).[/QUOTE] moment , bo ja nie zrozumiałam :oops: tzn aktywacja przychodzi na e-mail i tzreba kliknąć w link aktywacyjny tak ? jeżeli tak to proszę mój: [email][email protected][/email] Quote
Sabina02 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Czorcik']moment , bo ja nie zrozumiałam :oops: tzn aktywacja przychodzi na e-mail i tzreba kliknąć w link aktywacyjny tak ? jeżeli tak to proszę mój: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Tak, dokladnie... :lol: Dziekuje! Quote
Recommended Posts