Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina02']Jestem tu dzieki Guliwer89. :lol:

Biedna sunieczka, tyle przeszla... :-( Czy jest juz oglaszana? Jesli nie, to moge zasponsorowac jej pakiet 130 ogloszen. :lol:[/QUOTE]

Dzięki za odwiedzinki i za pomoc ogłoszonka napewno się przydadzą ;)

Posted

ja również jestem u Kamusi :)
ogłoszenia jak najbardziej się przydadzą , tym bardziej , ze naszą laskę , można juz zabierać z lecznicy.
Jeszcze nie wiemy gdzie trafi ale na pewno damy znać

Posted

[quote name='gosia2313']Oo widzę, Kamcia już na łapkach ;-)[/QUOTE]

na łapkach, była z nami na spacerze , w sobotę tak ostrożnie , a wczoraj dużo lepiej . Rany goja się , na niej jak na ....psie :)

Posted

[quote name='Czorcik']na łapkach, była z nami na spacerze , w sobotę tak ostrożnie , a wczoraj dużo lepiej . Rany goja się , na niej jak na ....psie :)[/QUOTE]

To teraz juz z gorki ;) Bedzie tylko lepiej! :)

Posted

[quote name='zebrazebra']Kolejny bazarek dla Kamy, proszę wrzućcie do bazarków w pierwszym poście i podrzucajcie :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217311-W-BUDOWIE-Kamy-ze-zmia%C5%BCd%C5%BCon%C4%85-miednic%C4%85-i-%C5%9Brutem-w-mi%C4%99%C5%9Bniach-KUP-TERAZ-do-11.11.11.?p=17950151#post17950151[/url][/QUOTE]

dziękuję zeberko :)

Posted

[quote name='Guliwer89']Dzięki za odwiedzinki i za pomoc ogłoszonka napewno się przydadzą ;)[/QUOTE]

Ok, to poprosze dane kontaktowe do ogloszen i tekst jesli macie (jesli nie, to sama cos wymysle :lol:).

Kamusia przebywa w Warszawie, tak?

Posted

Jestem u Kamy od początku i śledzę wątek, tylko tak jakoś nie miałam chwili aby napisać :)
Śliczny piesek, i naprawdę tragedia ją spotkała :(
Dobrze że spotkała dogobus na swojej trodze, to przeznaczenie :D

Posted

[quote name='Sabina02']Ok, to poprosze dane kontaktowe do ogloszen i tekst jesli macie (jesli nie, to sama cos wymysle :lol:).

Kamusia przebywa w Warszawie, tak?[/QUOTE]

Kama przebywa w Warszawie ,
telefon kontaktowy to : p. Sylwia z Fundacji TRIP numer telefonu : 508-364-222
tekstu do ogłoszeń niestety nie posiadamy, więc wierzę w kreatywność . Dziekuję bardzo

Posted

[quote name='Aldonika22']Jestem u Kamy od początku i śledzę wątek, tylko tak jakoś nie miałam chwili aby napisać :)
Śliczny piesek, i naprawdę tragedia ją spotkała :(
Dobrze że spotkała dogobus na swojej trodze, to przeznaczenie :D[/QUOTE]

cześć Aldonika, trochę rzadziej się teraz widujemy na wątku dziewczynek , bo jak sama widzisz Kamunia się pojawiła .
Kamę można juz zabierać z lecznicy , tylko musimy się zastanowić gdzie w warszawie lub bliskiej okolicy.

Posted

[quote name='Ewanka']Jak samopoczucie naszej Kamusi ? :)[/QUOTE]

samopoczucie całkiem całkiem :)
ona tak ostrożnie podchodzi do ludzi , nie bardzo jeszcze wie czego może się spodziewać od ręki której nie zna :(
ale do mnie i do Guliwera ogon lata i lata i tak całym ciałkiem się ostatnio przytulała do mnie na spacerze. :)

Posted

[quote name='Czorcik']Kama przebywa w Warszawie ,
telefon kontaktowy to : p. Sylwia z Fundacji TRIP numer telefonu : 508-364-222
tekstu do ogłoszeń niestety nie posiadamy, więc wierzę w kreatywność . Dziekuję bardzo[/QUOTE]

Dzieki! A czy jakis adres e-mailowy jest do ogloszen?

Posted

[quote name='Czorcik']lepiej chyba na numer telefonu[/QUOTE]

Dobrze, do ogloszen podam tylko numer telefonu, ale wciaz potrzebuje jakis adres e-mailowy do aktywowania ogloszen (niektore ogloszenia musza byc aktywowane poprzez e-mail).

Posted

[quote name='Sabina02']Dobrze, do ogloszen podam tylko numer telefonu, ale wciaz potrzebuje jakis adres e-mailowy do aktywowania ogloszen (niektore ogloszenia musza byc aktywowane poprzez e-mail).[/QUOTE]

moment , bo ja nie zrozumiałam :oops:
tzn aktywacja przychodzi na e-mail i tzreba kliknąć w link aktywacyjny tak ?
jeżeli tak to proszę mój: [email][email protected][/email]