Yv1958 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wszystko w porzadku? Jak minela podroz? Jakie wrazenie zrobil domek? Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Na konto wpłynęły wpłaty: bianka0 50 zł Yv1958 50 zł Bardzo dziekujemy!:iloveyou::Rose::buzi: Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [FONT=Arial]Nasz olsztyński Toffik od wczoraj jest członkiem rodziny p. Agnieszki i p. Pawła, zamieszkał w Warszawie. To NALEPSZY Z NAJLEPSZYCH DOMÓW. Toffcio bedzie mieszkał z równolatkami (sunie wygladają rewelacyjnie!), w domu z ogrodem. P. Agnieszka i p. Paweł zdecydowali, ze stary psiąak znajdzie u nich spokój do końca swoich dni. Przed domem czekał na nas "komitet powitalny" ludzko-psi, powitanie było ciepłe i serdeczne. Psiaki poznały się, dorodne sunie patrzyły na mikrusa z politowaniem, to żaden konkurent;). Po wejściu do domu Toffcio, bez zaproszenia, poczęstował się gotowanym jedzeniem, które czekało na niego. Sunie nie broniły miski Toffikowi, widziały, ze to chudzinka niewiarygodna. Toffikowi spodowała sie jedna z suczek, wykazał sie niezwykłym wigorem, obtańcowywał ja ze wszystkich stron, a ona patrzyła na niego z góry;) Widocznie nie gustuje w "sucharkach".[/FONT] [FONT=Arial]Dziękuję Domkowi za ciepłe przyjęcie nas, za wielkie serce dla naszego psiaka.[/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Arial]Dziekuje Marcie i Karolowi, którzy bez wahania pojechali ze mną. Zawieźliśmy również do W-wy koteczkę z dt do ds. W podróży Toffik był b.grzeczny, okazał się ufnym psiakiem, spragnionym człowieka.[/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Arial]Dziękuję wszystkim, którzy wspierali nas w poszukiwaniu domu tymczasowego, za finansowe wsparcie na podróż, dziękuję, ze jesteście z nami i z naszymi olsztyńskimi bezdomniaczkami. [/FONT][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Arial]A tobie, psiaczku, życzę duzo zdrowia, jesteś prawdziwym szczęściarzem, masz już wszystko.[/FONT][/FONT] Quote
Yv1958 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ekranu nie widze.... Placze ze szczescia! Dziekuje Jagoda! Dziekuje Panstwu, ktorzy dali mu tak dobry dom! Wrocil z pracy moj maz i tez mu sie oczy spocily, kiedy przeczytalam wiadomosc.. Quote
Yv1958 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bardzo dziekuje Pani Marcie i Panu Karolowi, ze przewiezli zwierzaczki Quote
Isadora7 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nie da się czytać tego wątku bez łez wzruszenia. Ja sobie go zapiszę w ulubionych i będe wraca jak mnie doły będa dopadać. Nawet nie wiem co powiedziec to jest tak wzruszające. W epoce gdy usypia sie zdrowe psy bo zawadzają, świadomość ze sa TACY LUDZIE buduje. Bo inaczej trzeba by sobie w łeb palnąć. Tofficzku wszystkiego najlepszego na twojej Drodze Szczęśliwości. Quote
Ulka18 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jagoda, dzieki za zaproszenie. Sorry, ze tak pozno zagladam, ale pracuje zagranica i nie mam czasu na 'hobby' pt.dogo i inne psie tematy. Nie zajmuje sie juz zadnymi sprawami poza wlasna praca i Corka. Ciesze sie bardzo, ze psiaczek jest bezpieczny. Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Toffiku, trzymaj łapki za domek dla swojej rówiesniczki Kamusi...:( http://www.dogomania.pl/threads/217414-12-letnia-Kama-przypominająca-spanielkę-oddana-przez-właścicieli-bez-szans-Olsztyn?p=17960222#post17960222 :( Quote
bianka0 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cieszę się że staruszek znalazł swoją przystań. Powodzenia Toficzku :lol: Quote
Recommended Posts