Patik Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 i ulubiony :D [video=youtube;on1TtqsqzWo]http://www.youtube.com/watch?v=on1TtqsqzWo&feature=plcp[/video] teraz na kolana i dziękujcie:evil_lol: Zdjęcia wkleję jutro mam nadzieje,ze mi wybaczycie :D Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 no zdecydowanie do cyrku się nadaje:evil_lol:marnuje się bestyjka:evil_lol: za kurczaka to chyba dałaby się pokroić:diabloti: jest niesamowita:)wspaniała diabliczka:loveu: Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Doris ma wielkie serce - ratuje kurczaki :evil_lol: Quote
Patik Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Bgra']no zdecydowanie do cyrku się nadaje:evil_lol:marnuje się bestyjka:evil_lol: za kurczaka to chyba dałaby się pokroić:diabloti: jest niesamowita:)wspaniała diabliczka:loveu:[/QUOTE] Jak by zobaczyli ją w cyrku to szybciej do kobierzyna by wysłali i ją i mnie przy okazji :D [quote name='Ty$ka']Doris ma wielkie serce - ratuje kurczaki :evil_lol:[/QUOTE] A potem go chce pożreć,ale niech będzie,że ratuje :diabloti: Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 no jak na shih to powiem...jednorazowe wydanie:evil_lol: Quote
Patik Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Bgra']no jak na shih to powiem...jednorazowe wydanie:evil_lol:[/QUOTE] Bo ja muszę mieć wszystko inne i wyjątkowe (czytaj; genetycznie zmutowane):diabloti: Quote
phase Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Aż chcę się na żywo zobaczyć Twoje psiaki, szczególnie Doris "w akcji". :D Quote
Patik Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='phase']Aż chcę się na żywo zobaczyć Twoje psiaki, szczególnie Doris "w akcji". :D[/QUOTE] Jaki problem?:evil_lol: [quote name='ania90']ile filmikow :)[/QUOTE] Jeszcze mam zdjecia,ale nie mam czasu ,bo siadam dosłownie na 10 min na dogo i spadam ;p Quote
phase Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Patik']Jaki problem?:evil_lol: [/QUOTE] Odległość. :eviltong::placz: Quote
Patik Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='phase']Odległość. :eviltong::placz:[/QUOTE] E tam jakie ty mi tu wymówki wymyślasz:evil_lol: [quote name='Ptysiak']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Dzień doby:evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Hej:smile: Miłego czwartku ;-) Co tu tak ciiiiiiiiiiiiiiiiiiichoooooooo....:shake: Quote
Patik Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Przepraszamy was z całego serca,ale nowa szkoła,nowe obowiązki i itp. Mam nadzieję,że następne tygodnie będą lepsze,bo przychodziłam ,potem z psami na spacer i tak przez cały tydzień. Zaraz zobaczę i poszukam może jakieś zdjecia odnajdę i się zrekompensuje:D Quote
phase Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 W końcu jesteś. :) Wpadaj czasami, ale nie zostawiaj nas. :eviltong: Quote
Patik Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Dzisiaj byliśmy znowu na 30 min na rowerku Doris idzie co raz lepiej niestety Kubusiowi coraz gorzej już nie te lata, jak się zasiedzi to coraz ciężej mu wstać no ale cóż 13 już na karku ;/ Ale nie jest źle jeszcze na rowerek będziemy jeździć,ale nie na jakieś dłuższe wypady . Za to chętnie poczytam jakby ktoś miał sposoby na wykończenie psa,bo mając Doris stwierdzam,ze przy niej to prawie nie możliwe, wiec może jakieś propozycję,na domowe męczące zabawy,bo rower ,zabawa z Kubusiem i ze mną i spacery,a do tego frisbee to dla niej za mało :evil_lol: I niech mi ktoś powie ,że shih tzu to domowe pieski które nie potrzebują spacerów(bo i takie wersje słyszałam;/)Albo wystarcza im 15 min dziennie,to chyba moja to jakaś mutacja :diabloti: Quote
phase Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dla mnie każdy psiak jest inny, nie ważne, czy rasowe, czy nie. Dlatego ogólnikowo się nie wypowiadam, tylko o danym psiaku. Fajnie, że do nas zawitałaś, nie zostawiaj nas tak długo. :eviltong: To teraz dawaj foty. :evil_lol: Quote
Recommended Posts