Martika&Aischa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Dziewczynki a czy ktoś już poinformował Mokry Nosek że Bart się będzie przeprowadzał ??? Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) [quote name='Bogusik']Dzięki andzia,widziałam,że już wstawiłaś na Fb :smile: Ja udostępniłam dalej....[/QUOTE] Jak wrzucicie link to też udostępnię. Edited May 4, 2014 by barb Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki a czy ktoś już poinformował Mokry Nosek że Bart się będzie przeprowadzał ???[/QUOTE] Marticzko,hotelik trzeba będzie powiadomić,tylko nie wiemy,czy Dexterka będzie czekać na Barta...A może faktycznie,powiadomić,że bedzie się przeprowadzał,tylko nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy,bo wszystko jest dogrywane... Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Bogusik']Marticzko,hotelik trzeba będzie powiadomić,tylko nie wiemy,czy Dexterka będzie czekać na Barta...[/QUOTE] napisałam do niej PW :) Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='barb']Jak wrzucicie link to też udostępnię.[/QUOTE] Proszę bardzo :smile: [url]https://www.facebook.com/groups/425886884111869/[/url] Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Bogusik']Marticzko,hotelik trzeba będzie powiadomić,tylko nie wiemy,czy Dexterka będzie czekać na Barta...A może faktycznie,powiadomić,że bedzie się przeprowadzał,tylko nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy,bo wszystko jest dogrywane...[/QUOTE] Jeśli dexterka będzie miała pewnośc że Bart przyjeżdża to na pewno przytrzyma dla niego miejsce :) czym prędzej Barcik pojedzie tym lepiej :) No to czekamy na dexterkę ;) Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='Bogusik']Większość osób jest za przeniesieniem Barta i ma puki co miejsce u Dexterki,więc tego się od tej chwili trzymajmy.Trzeba to tylko ogarnąć organizacyjnie,więc spróbuję zebrać w poście,co na ta chwilę trzeba zrobić.... -skontaktować się z Dexterką,czy będzie mogła trzymać miejsce dla Barta najpóźniej do 25.05,czy opłata za dt z góry/z dołu -Doda,kiedy najwcześniej bedziesz wiedziała,jaki termin transportu będzie możliwy? -finanse: ile mamy/ile potrzebujemy To do ustalenia na teraz[/QUOTE] 17-18 lub 24-25, ale w tej chwili nie moge nic obiecac, bede wiedziala tak tydzien/kilka dni przed terminem Mysle ze lepiej zalozyc watek w dziale transportu, ze szukamy takiego moze akurat ktos wczesniej bedzie jechal tą trasą i wyjdzie mniejszy koszt (mam na mysli ze ktos bedzie sie wybieral i zabierze ze soba Barta) ? Jak nic sie nie znajdzie, to tak jak pisalam wyzej. Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Doda_']17-18 lub 24-25, ale w tej chwili nie moge nic obiecac, bede wiedziala tak tydzien/kilka dni przed terminem Mysle ze lepiej zalozyc watek w dziale transportu, ze szukamy takiego moze akurat ktos wczesniej bedzie jechal tą trasą i wyjdzie mniejszy koszt (mam na mysli ze ktos bedzie sie wybieral i zabierze ze soba Barta) ? Jak nic sie nie znajdzie, to tak jak pisalam wyzej.[/QUOTE] super by było gdyby trafił się transport łączony :) koszty wtedy dzielą się na 2 psiaki i wychodzi dużo ...dużo korzystniej :) zobaczymy może akurat Bart będzie miał farta ;) Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Marta72']mówicie o Popielowie pod Opolem?[/QUOTE] Hotelik u Dexterki - ma wątek na dogo. Nie wiem czy to Popielów. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247090-BDT-i-hotelik-u-Dexterki-zaprasza-)-Wolne-miejsce[/url] Quote
dexterka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Jestem!! Myślę ,że mogę zarezerwować miejsce dla Barta do 25 maja:) Byc może wcześniej uda się znaleźć jakiś transport, ale wątpię aby był w cenie jaką oferuje Doda. Chciałam Wam polecić grupę na fb Transportów psów i kotów , ale widzę ,że ogłoszenie juz zostało dodane :) [url]https://www.facebook.com/groups/425886884111869/[/url] Mieszkam dokładnie w Lubieni koło Popielowa woj. opolskie. Po wcześniejszym ustaleniu mogę podjechać do Opola, ewentualnie podczas weekendu do Wrocławia. Muszę uzupełnić pierwszy post na moim wątku, bo faktycznie nie ma tam adresu. Quote
Martika&Aischa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 a ja już się cieszę że nasz Barcik wkrótce pojedzie do cioci dexterki :) oby jak najszybciej :):):) Quote
Marta72 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 to dobra wiadomość:) zapewne Was odwiedzę:) mieszka za Opolem z drugiej strony:) Quote
dexterka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Marta72']to dobra wiadomość:) zapewne Was odwiedzę:) mieszka za Opolem z drugiej strony:)[/QUOTE] Martuś zapraszamy na wspólny spacer:) Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Uffff to ja też się cieszę,że przynajmniej mamy potwierdzoną rezerwację miejsca w hoteliku :smile: Teraz cały czas szukajmy transportu i kto może się skontaktować z hotelikiem i powiadomić o przenosinach? Ponieważ sytuacja zaczyna się pomału klarować,więc poproszę o dane do przelewu BIC i IBAN oraz imię i nazwisko właściciela konta.Poleci 25e które jest od darczyńców mojego miasteczka,zbierane do skarbonki na pieski w potrzebie w Polsce/kto był na wątku Denisa,to wie o czym piszę/ i 25e ode mnie.Tyle na obecna chwilę z finansów ode mnie,na "już" Quote
Nadziejka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Trzyyymam mocno kciuki :cool2: czyj num konta mogę podac , do wplat za cegiełki z bazareczku?czy ciocia Baster? Quote
dominikabankert Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 oooo Bart robi sie swiatowy wir sind also dem Spender sehr dankbar [quote name='Bogusik']Uffff to ja też się cieszę,że przynajmniej mamy potwierdzoną rezerwację miejsca w hoteliku :smile: Teraz cały czas szukajmy transportu i kto może się skontaktować z hotelikiem i powiadomić o przenosinach? Ponieważ sytuacja zaczyna się pomału klarować,więc poproszę o dane do przelewu BIC i IBAN oraz imię i nazwisko właściciela konta.Poleci 25e które jest od darczyńców mojego miasteczka,zbierane do skarbonki na pieski w potrzebie w Polsce/kto był na wątku Denisa,to wie o czym piszę/ i 25e ode mnie.Tyle na obecna chwilę z finansów ode mnie,na "już"[/QUOTE] Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='ewa gonzales']Trzyyymam mocno kciuki :cool2: czyj num konta mogę podac , do wplat za cegiełki z bazareczku?czy ciocia Baster?[/QUOTE] Myślę, że tak, baster i lusi jest skarbnikiem Barta. Ale może niech lepiej sama potwierdzi ? Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='dominikabankert']oooo Bart robi sie swiatowy wir sind also dem Spender sehr dankbar[/QUOTE] Tak jakoś los opuszczonego Barta zapadł mi w serce,że postanowiłam,jak postanowiłam...:smile: A czy chłopak światowy?Nie wiem,ale pieniążki to chyba"światowe" ;) Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny ja myślę że powinnyśmy ruszyc z miejsca jak najszybciej. Załatwiajmy zatem miejsce u słodkokwaśnej i niech Bart jedzie z nadzieją na lepsze jutro. Doda_ oferowała transport i przepisanie na nią wątku. Skarbnika Bart ma z tego co widzę. Ciocia baster i lusi. I jeszcze jedno czy hotel wyda Barta Dodzie _ ???? czy ciocia Czorcik jest w stanie powiadomic hotel że Bart zostanie odebrany ???[/QUOTE] Marticzko,możesz napisać do Czorcik,czy powiadomi hotelik i czy wyda Barta osobie,która po niego przyjedzie? /do hoteliku u Dexterki/ Przepraszam,ze zwracam się do Ciebie,ale dobrze by było,jak by była jedna osoba,która zajmie się korespondencją.Jak wszyscy zaczną pisać,to będzie jeden wielki chaos... 1 Quote
barb Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Dziewczyny jesteście niesamowite. A jeszcze niedawno przez jakiś czas tylko baster i lusi trwała tu samotnie. Na bazarku Ewy są nowe fanty od sharki i Malgoski. Malgoska pomogla w rozsyłaniu zaproszeń. Zeby jeszcze ten transport udało się jak najszybciej zorganizować. Quote
Bogusik Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='barb']Dziewczyny jesteście niesamowite. A jeszcze niedawno przez jakiś czas tylko baster i lusi trwała tu samotnie. Na bazarku Ewy są nowe fanty od sharki i Malgoski. Malgoska pomogla w rozsyłaniu zaproszeń. Zeby jeszcze ten transport udało się jak najszybciej zorganizować.[/QUOTE] I tak ma być i tego sie trzeba trzymać,aby Bart nie musiał być jednym z tych zapomnianych... [URL]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/t1.0-9/10174900_624928524261364_1417964463719412320_n.jpg?oh=0c53efbd533993a8291480333f68bfd1&oe=53C4DDFE&__gda__=1405121093_0cf3be9bc0323f61c19f6257f48a341a[/URL] Quote
Doda_ Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 Jak najbardziej moge w drodze po Barta lub do dexterki zgarnąć innego psa i koszt mozna by podzielić na 2. Czy bart jest lagodny w stosunku do innych psów? Quote
Recommended Posts