Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie drogie westomaniaczki :) może coś sensownego poradzicie bo nie wiem już co robić , otóż mój 2,5 letni West Laki przechodzi BIG kryzys , suczka na osiedlu ma cieczkę i od 4 dni Laki nie je , ciągle piszczy skomle ,ogólnie jest nie do zniesienia , ja już jakoś przywykłam ( cieczki u suczek na osiedlu były już nieraz ) ale sąsiedzi to mnie chyba wykopią :evil_lol:, no i wiadomo że ta sytuacja będzie się powtarzać .. ogólnie to chciałam się poradzić czy macie jakieś sposoby łagodzenia takiego zachowania , czy może kastracja to jedyne wyjście i czy mu pomoże ? proszę podzielcie się swoimi spostrzeżeniami .
ps. ja się uda to wkleję fotkę mojego rozrabiaka ( w kurteczce przeciwdeszczowej :)

Posted

hej :-)
nikt nie ma ochoty się wypowiedzieć ?
u Lakiego już wszystko ok , kryzys minął i pies jak nowy :evil_lol: , ale co robić następnym razem ? jest zawsze tak nabuzowany że hej ! może jakieś kropelki albo inny specyfik ?
niedługo mam w planie założyć galerię mojemu Lakusiowi więc może się poznam z innymi westowymi forumowiczkami i będę mogła liczyć na większy odzew bo na razie mnie nie znacie ani mojego pupila ;)
pozdrawiam- Aga