malgosiakac Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Witam w bardzie niedlugim czasie wyjezdzam do Irlandii i potrzebuje pomocy z moim pieskiem. !!! Jestem zdesperowana bo piesek jest ze schroniska i bardzo nie chcialabym by tam znow trafil Prosze o pomoc, oferuje repompensate finansowo. O Tadku: O Tadku: ➔ Jest najcielpejszy, slodki i sliczny. ➔ Ma 4 lata i smutna przeszlosc w schronisku. ➔ Uwielbia ponad wszystko towarzystwo ludzi i zabawe. ➔ Zna wiele komend i z checia nauczy sie nowych, jest bardzo madrym psiakiem. ➔ Jest sredniej wielkosci (25kg) ➔ Calkowicie zaszczepiony i ma chip Szuka wlasciciela ktory go pokocha i bedzie mogl oferowac cieplo i czas. Kontak 606136164 lub [email protected] Prosze o pomoc G. Quote
malgosiakac Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Bardzo dramatycznie poprosze o wsparcie. Wyjezdzam za miesiac i Tadek nie moze trafic znow do schroniska! Jestem w stanie pomoc finansowo w domu tymczasowym albo prywatnym. Blagam o pomoc + Cudna Tadzinka https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2527604346841&set=a.1755265838861.2098238.1155418289&type=3&theater Gosia Quote
Hitoshi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Podnoszę Może spróbuj popytać na wątkach DT czy nie mają jednego miejsca awaryjnego. Quote
malgosiakac Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Dzieki bardzo, kontaktowalam sie z wieloma DT ale mam wrazenie ze w wiekszosci przypadkow malo z nich wspopracuje z funadcjami i piesek ugrzeznie tam na wieki w boksie :( Gosia Quote
Patmol Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 wklej zdjęcia bezpośrednio na facebook mogą wejść tylko Ci, którzy mają tam konto wyjeżdżasz na jakiś czas i potem chcesz psa odzyskać? czy szukasz mu nowego Domu? - bo w tytule jest tylko o płatnym DT -chcesz go tylko przechować? czy znaleźć mu Nowy DOM? robisz mu ogłoszenia w internecie ? ( chociaż 40 -50 na ważniejszych portalach?) zrobiłaś mu wydarzenie na facebooku? allegro? wazy 25 kg - ale jakiej jest wysokości ? koniecznie zdjecie koło człowieka (człowieka może być kawałek - tylko dla pokazania wielkosci psa) niektóre beagle tez ważą ponad 20 , a są do pół łydki mój pies wazy ok. 16 a jest do kolana (grzbietem) sama waga nie określa wielkości psa jaki ma stosunek do kotów? do dzieci? do jazdy samochodem? do innych psów? wysterylizowany?: Quote
giselle4 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 malgosiakac napisał(a):Dzieki bardzo, kontaktowalam sie z wieloma DT ale mam wrazenie ze w wiekszosci przypadkow malo z nich wspopracuje z funadcjami i piesek ugrzeznie tam na wieki w boksie :( Gosia jaki jest duzy czy z innymi psiakami sie dogaduje i jaka Dt ma gwarancje ze jego po miesiacu zabierzesz czy nie bedzie tak ze zostanie tam na stale? Quote
giselle4 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Nikaragua']na zdjęciu na FB niewiele widać taki dobermanowaty ale sliczny.... Quote
Recommended Posts