Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się że najlepiej by było się spotkać w lasach koło sanktuarium matemblewskiego. Są tam lasy i polany. Chyba że ktoś ma inny pomysł. dojazd jest łatwy, Z gdańska jedzie autobus B a z wrzeszcza 110, 157, 126

Posted

hmm... 11? może wcześniej? bo o 10 mam weryfikacje na turniej... to mama z sopotu by dojechała, zaparkowala.. nie no właściwie o 11, ale ja ie wiem, czy mama pójdzie, mnie w każdym razie nie będzie:(
I jakie macie pieski? jamniki i sznaucerki? to dobrze, małe, moja Malta boi sie innych psów, czas sie zintegrować:D:D

Posted

ja sie piszę na jakieś spotkanka w Gdańsku :D piszcie gdzie i jak napewno się pokażę ale dopiero za trzy tyg. jak moja suńka skończy cieczkę

Posted

A już ma cieczke;)? Jak tak to szkoda, bo jutro chcemy się spotkać:) Ja mam suczke i 4 miesiecznego pieska, wiec w tej sytuacji cieczka nie jest problemem:) Ale jest jeszcze jeden pudelek Kubuś:)

Posted

Szczerze mówiąc, Kubuś z suczką w cieczce nie miał nigdy kontaktu, więc nie wiem, jakby się zachowywał ;)

Ogólnie to on taki... hm... spokojny jest ;)

A za 3 tygodnie to TEŻ możemy się przejść :)