BeataK Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Kiri a gdzie ty spacerujesz po Gdyni? Beata & Sara :Dog_run: ps. a moze inni napisza gdzie maja swoje ulubione miejsca :lol: Quote
KIRI Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Beata :D osobiście uwielbiam okolice bulwaru i skweru poza sezonem :D :wink: :lol: Z pieskiem chodzę do lasku, który mam pod samym blokiem. Dookoła spacerkiem zaliczam go 1h :wink: w weekendy Lasy Dażlubskie za Wejherowem :D Mieszkam na Obłużu Leśnym 8) I co z tymi lodami w Batorym :D dogomaniacy??????? :wink: Quote
BeataK Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 kiri 3 lata temu tam mieszkalam i tez kolo bloku mialam las ale wtedy chodzilam z czarnym jamnikiem konkretniej ul. Podgorska. pozdrawiam Beata & Sara :lol: Quote
Iwona. Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ja spaceruję po Sopocie :wink: , najwięcej na Przylesiu. A na lody też chętnie bym się wybrała Quote
Dalmati&Maja Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 A ja chcialam z pieskami... :cry: Proszę, nie może byś z nimi :P ? Dalmati & Maja Quote
aga 2 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 To co? W sobotę, niedzielę...??? Lody czekają :wink: Quote
Iwona. Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Mnie pasuje w sobotę, ale z pieskiem, więc raczej lody odpadają, no chyba żeby nas wpuścili do tej lodziarni :wink: . Quote
aga 2 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ale po południu w sobotę. Wtedy biorę dziadostwo, albo jedną mała Basię, i mogę gdzieś podjechać ewentualnie. Chyba że przyjedziecie na Dąbrowę, Iwonka już wie, gdzie :wink: Quote
Dalmati&Maja Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ooo!! Jak z pisunami to mi sie bardziej juz podoba :lol: !! A ile osob może w ta niedzielę z piechami? :P Dalmati & Maja Quote
KIRI Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Beata krajanko :wink: z P9 a teraz P5 :wink: nic dodać nic ująć bratnia dusza :D E tam wymyślacie z piechami - jak już to niebieskie ubranka i już na lody do Batorego - a tam lody podobno z Mariolki osławionej :wink: :D Quote
aga 2 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ela, z Mariolki, czy nie z Mariolki - wszystko jedno, grunt, że przepyszne :P To kiedy? Ja mogę w sobotę po południu albo w niedzielę. Quote
BeataK Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 kiri te p9 i p5 to do mnie bo tu tyle imienniczek ze mozna sie pogubic a jak do mnie to co one oznaczaja. Beata & Sara :wink: Quote
Dalmati&Maja Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 A ja też mam przyjść na spotkanko :lol: ? Quote
KIRI Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 kiri 3 lata temu tam mieszkalam i tez kolo bloku mialam las ale wtedy chodzilam z czarnym jamnikiem konkretniej ul. Podgorska.: Chodzi o numer bloku 9 potem 5 :D ps. oki żadnych skrótów :D przepraszam Dalmati Przecież pisaliśmy o spotkaniu dogomaniaków :wink: :D Quote
aga 2 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 To o ktorej? Koło 15? Przy lodach w Batorym? Ja się moge troszkę spoźnić, bo będę jechała prosto z Wrzeszcza. Iwonka, w zeszłym tygodniu widziałam w tej kawiarni panienke z yorkiem na rękach, a że Gucia mala, to spokojnie możesz ją wziąć :wink: Quote
KIRI Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 AGA2 to będę 15.15 :D teraz tylko się zgrupujemy :wink:i ustalimy znak rozpoznawczy :D Kto jest chętny :D do soboty trochę jeszcze zostało czasu :D ps. w ostateczności kto przyjedzie z pieskiem to możemy skoczyć na dobre gorące pączki w rączkę przy skrzyżowaniu 10 Lutego-Świętojańskiej :D i pospacerować Quote
Dalmati&Maja Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Uuuu... ja myślałam, że w niedzielę, bo w sobotę to nie sądzę abym mogła przyjść... :roll: Dalmati & Maja Quote
aga 2 Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Ela, pączki są pyszne, faktycznie, tam tez maja boskie lody, te włoskie, co to je wsadzają do czekolady i orzechów :lol: OKI, będe w sobotę, usiądziemy sobie tam w kawiarni, i na razie ppatrzymy na zdjęcia, a potem się umowimy na inaugurację sezonu przy grillu, już z piesami, OK? Spróbuję Sobola na gadzie złapać, może też będzie chciał iść na lody :wink: Quote
KIRI Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 SPOTKANIE dogomaniaków z trójmiasta na lody lub pączki z psami lub bez :D w Batorym lub obok po 15 dokładniejsze inf. w piątek :D Quote
aga 2 Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Ja chyba jednak wezmę Basię, niech się uczy dziecko miasta :wink: Quote
Iwona. Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Jak na 15 to może remontowcy wyrobią się z wyminą okien, jeśli nie to Gucię zabieram ze sobą (mam nadzieję, ze nie będę musiała się za nią wstydzić 8) Quote
aga 2 Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 To ja się będę wstydzić za Baśkę, jak mi zacznie uciekać :oops: Wszystko zależy od pogody, jak bedzie ladnie, to weźmiemy lody w garsć i pójdziemy na Bulwar na przykład, a jak brzydko, no to zostawiam dziecko w domu, cobyśmy nie musieli marznąć na przykład, albo moknąć... Quote
BeataK Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 na sobote zamowilam pogode takze nie ma co sie martwic. Koniecznie na bulwar wieki tam nie bylam wezcie psiuty bo ja nie moge wziac swojej czerwonej lady. Acha biore ze soba aparat porobimy fajne fotki. Czekam na piatek na dokladniejsza godzine. pozdrawiam Beata & Sara :drinking: :lol: Quote
Dalmati&Maja Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Słuchajcie, a czy jest określony przedział wiekowy osób które moga przyjść na spotkanko... 8) :lol: ?? Bo nie wiem czy będziecie chcieli gawędzić z młodzieżą... :roll: :lol: Dalmati & Maja Quote
Recommended Posts