Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata :D osobiście uwielbiam okolice bulwaru i skweru poza sezonem :D :wink: :lol:

Z pieskiem chodzę do lasku, który mam pod samym blokiem. Dookoła spacerkiem zaliczam go 1h :wink: w weekendy Lasy Dażlubskie za Wejherowem :D Mieszkam na Obłużu Leśnym 8)

I co z tymi lodami w Batorym :D dogomaniacy??????? :wink:

Posted

kiri 3 lata temu tam mieszkalam i tez kolo bloku mialam las ale wtedy chodzilam z czarnym jamnikiem konkretniej ul. Podgorska.

pozdrawiam Beata & Sara :lol:

Posted

Ale po południu w sobotę. Wtedy biorę dziadostwo, albo jedną mała Basię, i mogę gdzieś podjechać ewentualnie. Chyba że przyjedziecie na Dąbrowę, Iwonka już wie, gdzie :wink:

Posted

Beata krajanko :wink: z P9 a teraz P5 :wink: nic dodać nic ująć bratnia dusza :D

E tam wymyślacie z piechami - jak już to niebieskie ubranka i już na lody do Batorego - a tam lody podobno z Mariolki osławionej :wink: :D

Posted
kiri 3 lata temu tam mieszkalam i tez kolo bloku mialam las ale wtedy chodzilam z czarnym jamnikiem konkretniej ul. Podgorska.:

Chodzi o numer bloku 9 potem 5 :D

ps. oki żadnych skrótów :D przepraszam

Dalmati Przecież pisaliśmy o spotkaniu dogomaniaków :wink: :D

Posted

To o ktorej? Koło 15? Przy lodach w Batorym? Ja się moge troszkę spoźnić, bo będę jechała prosto z Wrzeszcza.

Iwonka, w zeszłym tygodniu widziałam w tej kawiarni panienke z yorkiem na rękach, a że Gucia mala, to spokojnie możesz ją wziąć :wink:

Posted

AGA2 to będę 15.15 :D teraz tylko się zgrupujemy :wink:i ustalimy znak rozpoznawczy :D

Kto jest chętny :D do soboty trochę jeszcze zostało czasu :D

ps. w ostateczności kto przyjedzie z pieskiem to możemy skoczyć na dobre gorące pączki w rączkę przy skrzyżowaniu 10 Lutego-Świętojańskiej :D i pospacerować

Posted

Ela, pączki są pyszne, faktycznie, tam tez maja boskie lody, te włoskie, co to je wsadzają do czekolady i orzechów :lol:

OKI, będe w sobotę, usiądziemy sobie tam w kawiarni, i na razie ppatrzymy na zdjęcia, a potem się umowimy na inaugurację sezonu przy grillu, już z piesami, OK? Spróbuję Sobola na gadzie złapać, może też będzie chciał iść na lody :wink:

Posted

Jak na 15 to może remontowcy wyrobią się z wyminą okien, jeśli nie to Gucię zabieram ze sobą (mam nadzieję, ze nie będę musiała się za nią wstydzić 8)

Posted

To ja się będę wstydzić za Baśkę, jak mi zacznie uciekać :oops: Wszystko zależy od pogody, jak bedzie ladnie, to weźmiemy lody w garsć i pójdziemy na Bulwar na przykład, a jak brzydko, no to zostawiam dziecko w domu, cobyśmy nie musieli marznąć na przykład, albo moknąć...

Posted

na sobote zamowilam pogode takze nie ma co sie martwic. Koniecznie na bulwar wieki tam nie bylam wezcie psiuty bo ja nie moge wziac swojej czerwonej lady. Acha biore ze soba aparat porobimy fajne fotki. Czekam na piatek na dokladniejsza godzine.

pozdrawiam Beata & Sara :drinking: :lol:

Posted

Słuchajcie, a czy jest określony przedział wiekowy osób które moga przyjść na spotkanko... 8) :lol: ?? Bo nie wiem czy będziecie chcieli gawędzić z młodzieżą... :roll: :lol:

Dalmati & Maja