Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
a ten jeden siersciuch ( hgeheheh) to chyba tluscioszek byl co? :P

:2gunfire: ----------> Sobol

Nika, to by się zgadzało. To zaczepiaj.

acha, ja czasami mogę mieć taką... no wiesz... nieprzyjemną minę :oops: Ale to się nie przejmuj :D

Posted

Witam mam pytanie czy dogomaniacy z Gdyni a konkretnie z Dąbrowy i okolic spotykaja sie np. na niedzielny wspolny spacer po naszych wspanialych terenach? Ja chodze z moja goldenka w lasach kolo gieldy warzywnej, czasami spotykam znajomych psiarzy i idziemy kawalek razem a psy tak fajnie razem biegaja az milo popatrzec.Czy spotykacie sie na takich spacerach tu w okolicy? pozdrawiam Beata& Sara :lol:

Posted

Chwilowo się nie spotykam, ponieważ jeden mój to rekonwalescent, a drugi cieczkowiec, ale to są własnie moje tereny spacerów, i jeszcze głębiej, w las.

Niestety, z reguły chodze sama, chyba że spotykam normalnych ludzi, bo właściciele goldenów i i nnych labradorów nerwowo reagują na moje dzieci. Co dziwi mnie strasznie, bo gdyby rzeczywiście były tak żądnymi krwi potworkami, to nigdy nie chodziłyby bez smyczy i kagańca.

Posted

My ostatnio ze względu na cieczkę trochę rzadziej odwiedzamy leśne zakątki, ale w normalnych okolicznościach bywamy tam bardzo często.

York to przecież terier i potrzebuje dużo ruchu.

Moja Nika nie jest jak większość sądzi pieskiem kanapowym.

Do zobaczenia

Posted

czesc aga2 to dziwne ze do tej pory sie jeszcze nie spotkalysmy pewnie chodzimy w roznych godzinach.Moja Sara jest bardzo lagodna goldenka i nie stanowi jej jaka to rasa.Bawila sie juz z roznymi psami miedzy innymi byl tez dog.Jezeli sie boi albo jej cos nie pasuje to biega lub stoi nieruchomo, smiesznie to wyglada.Pozdrawiam i mam nadzieje ze ktoregos dnia sie spotkamy, ja tez chodze sama a na spacerze przyjemniej jest z kims porozmawiac. Beata & Sara :D

• 2 weeks later...
Posted

Hej czy ktoś tutaj na tym poscie jest z Gdańska a dokładniej Orunii wiecej sie dowiecie piszac do mnie na gg 2299078

Konkretnie chciałabym pogadać z właścicielami (raczej nastolatkami) psów (belgów)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie !!!

Mam do Was pytanie - gdzie chodzicie z psami na spacery w Gdansku, a najlepiej we Wrzeszczu (ale chętnie dowiem się o wszystkie dzielnice :D ) ??? Chodzi mi o parki, wybiegi, place dosłownie wszystkie miejsca gdzie miło i przyjemnie można pospacerować w Gdańsku z psem :P Na codzienne spacerki, przez wzgląd na szkołę :lol: muszę chodzić po mojej dzielnicy lub ew.innych, ale takich, które są baardzo blisko od mojej :wink: Ale za to w weekend możemy się samochodem wypuścić gdzieś dalej: Gdańsk, Sopot, Gdynia, albo dalej troszku :D więc please podajcie wszystkie możliwości!!!

Będę bardzo Wam wdzięczna za wszelkie info :D !!!

Dalmati & Maja

Posted

czesc

co sie tu tak cicho zrobilo ludzie wiosna przyszla, moze jakie spotkanko zorganizowac z naszymi psiutami co wy na to?

pozdrawiam Beata & Sara

:Dog_run:

Posted

Własnie tez chciałam żebyśmy się spotkali :D !!

Słuchajcie, a może w ten weekend? Już jest tak cieplutko :lol: Byłoby super!! Co Wy na to?? Każdy wziąłby swego piecha, ten kto piecha nie ma wziąłby rodzeństwo, rodziców czy kogos tam innego i byloby SPOTKANKO!! :lol: Powiedzcie :P

Dalmati & Maja

Posted
Ja w ta sobote nie moge bo mam Dni Europejskie w szkole i musze isc..

W prawie kazda nastepna tez nie bo jezdze do schroniska...

Ja tak samo... Pisząc weekend Gucia mialam na myśli NIEDZIELĘ :lol:

Co Wy na to??

Posted

czesc

fajnie rzucilam haslo o spotkaniu a sama (a wlasciwie moja sunia) nie moze.Ze spacerami na dluzsza mete jestem uziemniona z powodu cieczki.Jaka jestem zla, pogoda dopisuje, na spacerach jest teraz przepieknie (mam blisko las mieszkam na Dabrowie dla zorientowanych) a mi zostaja krotkie wypady z oczami dookola.Mowi sie trudno musze poczekac.

pozdrawiam Beata & Sara :lol:

Posted

Ela, teoretycznie lodów już nie jem, ale tylko teoretycznie :wink: Przepyszne lody sa w Batorym, mniam :P

Ale bez psiaków to nie będzie już tak fajnie chyba...

Posted

No ba :D bez psiaków jest nudno :( , ale czasem trzeba od nich odpocząć :wink: zawsze można zabrać tonę fotek, aby temat rozkręcić :wink: :lol:

PS. mamy już miejsce spotkania teraz już trzeba dopasować się z terminem