Jump to content
Dogomania

Szalone bydłaki czyli: Spot [*], Tops, Magnus,Uma, Kicia, Lucyfer i Franek ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kiłi']Dzięki:p
Kryzys chwilowo minął, Spot (po zasikaniu łóżka mamy i swojego spanka) czuje się już troche lepiej, lepiej też oddycha. W środe jesteśmy umówieni na badanie serca i wątroby, a gdy krew przestanie lecieć z nosa robimy rinoskopie i przy okazji prześwietlenie płuc. Lekarz powiedział, że jeżeli będzie to tylko pęknięty polip to Spot może z tym żyć, od czasu do czasu mogą występować krawienia, ale na to leki i antybiotyk, gorzej jednak, gdy okaże się to nowotwór, wtedy Spot będzie miał operacje...[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
kiłi spróbuj się skontaktować z tufi ...jej bullek też miał coś z noseczkiem ...jakies narośla :razz::razz:...nie napisze ci teraz co ...bo namieszam ....[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]kiłi spróbuj się skontaktować z tufi ...jej bullek też miał coś z noseczkiem ...jakies narośla :razz::razz:...nie napisze ci teraz co ...bo namieszam ....[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Czytam właśnie o tym wątek;) Dzięki. Tylko wydaje mi się, że jest coś innego ponieważ w tamtym przypadku, najpierw były gorączka i apatia, a u Spota nic, po prostu nagle zaczął sie dusić:-(

Posted

[quote name='Kiłi']Czytam właśnie o tym wątek;) Dzięki. Tylko wydaje mi się, że jest coś innego ponieważ w tamtym przypadku, najpierw były gorączka i apatia, a u Spota nic, po prostu nagle zaczął sie dusić:-([/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ja ten wątek znam z dawna ...nie pamiętam jak tam to szło ....:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no ja ten wątek znam z dawna ...nie pamiętam jak tam to szło ....:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
A możesz podać linka do tego wątku?:razz: Bo wątek która ja czytałam, skończył się na jakiś 8 poście, może znasz jakiś dłuższy?:razz:

Posted

[quote name='Kiłi']A możesz podać linka do tego wątku?:razz: Bo wątek która ja czytałam, skończył się na jakiś 8 poście, może znasz jakiś dłuższy?:razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12089&page=7[/URL]
ale ten też krótki
..ale nie wiem czy też tufi nie pisała na bullowatych ...kurcze .....[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12089&page=7[/URL][/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]ale ten też krótki[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]..ale nie wiem czy też tufi nie pisała na bullowatych ...kurcze .....[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Dzięki;)
Pierwsze próby wyciągania Spotowi glutów, dziecięcą gruszką, nie udane, Spot się znarowił i stwierdził, że nie da sobie nic do nosa pchać:evil_lol: Dostał dzisiaj wątróbki i piersi z kurczaczka z makaronem na pocieszenia (Topsowi trza było wyjąć wątróbki:evil_lol:)

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:kurcze cały czas myślę gdzie to było ....chyba w chwili obecnej bardziej nie dam rady pomóc :shake:

rozpieszczaj białaska :loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Bidny Spotek...............
a kurczaczek z watróbką to się mu nalezy z racji złego samopoczucia

miziaj bialasa ode mnie:loveu:[/B][/COLOR]:loveu:

Posted

[quote name='Kiłi']Spotuś miał skręt żołądka, jest po płukaniu i kroplówce, trzymajcie za niego kciukasy[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki:
jestem całym serduchem z WAMI :glaszcze:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Kiłi']Spotuś miał skręt żołądka, jest po płukaniu i kroplówce, trzymajcie za niego kciukasy[/quote]

[COLOR=DarkRed][B] trzymajcie się...............jesteśmy z Wami :glaszcze:[/B][/COLOR]

Posted

Hej Kochani! Dziś o 8 rano Spotuś odszedł za Tęczowy Most.Byłyśmy same w domu.Przyszedł połozył pysk na Gosi łóżku,potem poszedł na swoje spanie.Zaczął ciężko oddychać,pare razy westchnął i umarł.Został już w domku nie targałysmy juz go nigdzie.Jutro go pochowamy.

Posted

[quote name='Kachna21']Hej Kochani! Dziś o 8 rano Spotuś odszedł za Tęczowy Most.Byłyśmy same w domu.Przyszedł połozył pysk na Gosi łóżku,potem poszedł na swoje spanie.Zaczął ciężko oddychać,pare razy westchnął i umarł.Został już w domku nie targałysmy juz go nigdzie.Jutro go pochowamy.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:-( :-( :-(...słów Mi brak ... jestem z WAMI ...:glaszcze:

SPOCIKU
[*] ...nigdy Cię nie zapomnimy [/B][/COLOR][/FONT]
[CENTER]
[IMG]http://images1.fotosik.pl/288/ea3396ecc9ed2dd7.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem co powiedzieć... nic... nie powiem nic...

dziewczyny...trzymajcie sie :-(:-(

Spocik... zaopiekuj się moim legwankiem za TM :-(

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2e40d728280d4a75.html"][IMG]http://images32.fotosik.pl/95/2e40d728280d4a75.png[/IMG][/URL]
[/CENTER]

Posted

:-(:placz:[']
[COLOR=black]Moje psie niebo

"Dokąd idą psy, gdy odchodzą?
No, bo jeśli nie idą do nieba
To przepraszam Cię, Panie Boże
Mnie tam także iść nie potrzeba

Ja poproszę na inny przystanek
Tam gdzie merda stado ogonów
Zrezygnuję z anielskich chórów
Tudzież innych nagród nieboskłonu

W moim niebie będą miękkie sierści
Nosy, łapy, ogony i kły
W moim niebie będę znowu głaskać
Moje wszystkie pożegnane psy"
[I]B. Borzymowska[/I][/COLOR]

Posted

[COLOR="Navy"]Bardzo mi przykro, Spot był jednym z moich ulubieńców. Jego niesamowita mimika... To trudne do zrozumienia i pogodzenia - tak szybko odszedł, przecież od niedawna zaczęły się kłopoty..
Trzymajcie się Jestem myslami z Wami[/COLOR]

[COLOR="DarkRed"]Spociku [*][/COLOR]

[img]http://images24.fotosik.pl/150/7f130e4703f8d367med.jpg[/img]