Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jaki szczęśliwy pies:multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kiłi Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Bawiłam się aparatem;D zieeeeeeeeeeeewam!! Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ale sępy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, przyznaj się czym żeście im przed nosami machali? Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kocham takie śpiące sesje :loveu:. Piękny piesek. Więcej foteczek by się przydało :mad:. Ale i tak nie narzekam :loveu:. A fajerwerki cudne :loveu:. Ja nie wpadłam na pomysł żeby fotografować fajerwerki :evil_lol:. PS. Wpadnijcie do nas :loveu:. Quote
DORRAG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Cześć:p Kamcia_14 napisał(a):Ale i tak nie narzekam :loveu:. A fajerwerki cudne :loveu:. Ja nie wpadłam na pomysł żeby fotografować fajerwerki :evil_lol:. rzeczywiście fajerwerki wyszły ślicznie:loveu: , ja próbowałm robić zdjęcia, ale ani jedno mi nie wyszło:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 dzieńdobry mówimy w nowym roku:lol: ja nie fociłam, bo zapomniałam aparatu wczoraj:placz: Quote
Kiłi Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 THX. Strasznie się męczyłam z tymi fajerwerkami. Wyszło tylko kilka. Ciesze się że się wam podobają:multi: Tu Spot ogląda dzisiaj fajerwerki (troche spóźnione) Magnus zeskakuje na Spota:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Magnus zeskakuje na Spota:evil_lol: Czyżby nowa dyscyplina sportowa :cool3:. Skok przez psa :evil_lol: . Quote
Kiłi Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Tak sobie przeglądałam płyty i znalazłam kilka zdjęć;) Z września 2006: Pajęczyna Spot w wodzie Trzy psy na spacerze I razem w wodzie Tops z kotkiem Grzybki I jedziem do dom;) Tops szczeniaczek Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 jaka biała, zgodna ekipa:loveu: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ale fajna pajęczynka:p widzę że psiaki wody się nie boją. Quote
Kiłi Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 hehe małe bardzo wode uwielbiają, ale Spot wchodzi tylko do brzucha dalej sie boi. jeszcze nigdy nie wiedziałam żeby pływał:shake: Ale za to uwielbia nurkować:cool3: Quote
DORRAG Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Kiłi napisał(a):hehe małe bardzo wode uwielbiają, ale Spot wchodzi tylko do brzucha dalej sie boi. jeszcze nigdy nie wiedziałam żeby pływał:shake: Ale za to uwielbia nurkować:cool3: Moja Fiona to nawet do wody nie podejdzie:evil_lol: i nic ją nie przekona. Quote
Kiłi Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Imbir1']A mój kocha wodę i też nurkuje:evil_lol: To super masz! Spot raz mi się mało nie utopił bo niechcący za głęboko wszedł. Już widziałam całego psa pod wodą. Zdjątka ze spaceru Spot śpi Spot i odkurzacz Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 jaki cuuuuuudny pycholek:loveu::loveu::loveu::loveu:, ciocia daje buziaka w nochala:lol: Quote
Medorowa Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Ale cudeńko:loveu: :loveu: i nawet nikt mnie nie poinformował, ze takie słodkosci ma swoja galerię:mad: ;) Quote
Kiłi Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Spotek w swoim spanku. Coś Spot coraz częściej kuleje:flop: No cóż staruszek z niego. Zimno, mokro, wietrznie... ja chce lata:placz: Quote
DORRAG Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 cześć:p No proszę ale ma ekstra łóżeczko:loveu: Quote
Xiara Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Witaj. Jaka słodka mordeczka :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts