Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]15 kg...

sprawdzam czy są fotaski :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]są :P stronę wcześniej :evil_lol:

hah aa chcecie moją mamę i Brutusa na jednym zdjęciu ? :evil_lol::evil_lol: to jest baaardzo rzadki widok i mam tylko jedną taką fotkę :evil_lol:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]są :P stronę wcześniej :evil_lol:

hah aa chcecie moją mamę i Brutusa na jednym zdjęciu ? :evil_lol::evil_lol: to jest baaardzo rzadki widok i mam tylko jedną taką fotkę :evil_lol:
[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dawa [/B][/COLOR][/FONT]:razz::razz:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]są :P stronę wcześniej :evil_lol:

[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:cool3:nie pitaj ...dawaj ...jak fota zjawiskowa to mus na blogasa dać ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]Ojj to bardzo rzadki widok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/60/960e24831f020255.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Junka']No to się stawiłam :) Slodki psiak :) Wymizaj :loveu:[/quote]
[I][B]witamy :multi:[/B][/I]
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]piękna fota.. taka...:hmmmm: rzadka :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]haha widzisz minę mojej mamy ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rybka_39']Ale zajebiaszcza ta ostatnia fotka..taka minka niewinna:loveu:[/quote]
[I][B]oo witamy Cię :loveu: ale czyja minka?mamy czy Brutusa? :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rybka_39']Ale zajebiaszcza ta ostatnia fotka..taka minka niewinna:loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mamy....... [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Rinuś'][I][B]witamy :multi:[/B][/I]

[I][B]haha widzisz minę mojej mamy ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]

[COLOR=Blue][B][FONT=Arial]widze.. wyglada jakby go nienawidziła i knuła okrutny plan wobec powyższego :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a dlaczemu mam na kanapce a Brutus na podłodze :mad:
[URL]http://images32.fotosik.pl/60/960e24831f020255.jpg[/URL][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]bo mama to głowa rodziny :evil_lol:[/B][/I]
[I][B] [quote name='Rybka_39']Brutusa:evil_lol: oczywiście[/quote]
hahahahaha[/B][/I] :evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]mamy....... [/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Blue][B][FONT=Arial]widze.. wyglada jakby go nienawidziła i knuła okrutny plan wobec powyższego :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

[I][B]tak też mogło być ,ale ostatnio zamówiła karmę dla niego więc chyba nie jest tak źle :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś']

[I][B]tak też mogło być ,ale ostatnio zamówiła karmę dla niego więc chyba nie jest tak źle :evil_lol:[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]może chce dożywić psa PRZED :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Rybka_39']Może karmę zamowiła po to byś ją do Tozu nie podała że głodzi psa:razz:[/quote]
[I][B]haha dobre :evil_lol::evil_lol:
idę się malowac i jadę z mamusią na zakuuupki :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to sie maluj...

gdybyś potrzebowała porady- prosze ..
hicior sezona make-up ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
[I][B]haha nie dzięki:evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: l jak po zakupkach :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]noo właśnie wparowałam do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie 4h na zakupach :shake:
lepiej nie mówię ile z mamą zostawiłyśmy kasy w sklepach :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś']
[I][B]noo właśnie wparowałam do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie 4h na zakupach :shake:
lepiej nie mówię ile z mamą zostawiłyśmy kasy w sklepach :shake:[/B][/I][/quote]
poka poka co kupila:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hej hej zakupy sa okej ...hahahaha

Posted

[quote name='evaxon']poka poka co kupila:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hej hej zakupy sa okej ...hahahaha[/quote]
[I][B]teraz nie robię fot :evil_lol::evil_lol:
ale kupiłam tak:
2 kurtki zimowe :evil_lol: 2 pary spodni:evil_lol: 2 komplety bielizny :evil_lol: i bluzkę :evil_lol:
szacowany koszt ---> prawie 1000 zł :evil_lol:
ps.jeszcze buty dla mojego siostrzeńca i bluzka dla niego :evil_lol:[/B][/I]