Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]jestem przerażona :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
u mnie w pokoju jest mysz!!tzn teraz już jest u rodziców bo ją wypędziłam!! skąd u mnie mysz????????????[/B][/I]?[/quote]
wysłałam ci w prezencie :diabloti:

Posted

a tam od razu babo panikujesz ;) ja mialam przez poltora roku i jakos zylam :) Samuel sie nazywal... umarl niedawno:placz: mozesz mi ta mysz wyslac:cool3:, albo zostaw se, ma dlugi ogon wepniesz do kompa jak ci sie ta co masz zepsuje i nie bedziesz musiala nowej kupowac

Posted

[quote name='Celina12']Zabieram się za czytanie ...oj -dam radę przez noc????:evil_lol::evil_lol:

Brutusik śliczny jest :loveu:[/quote]
[I][B]i co dałaś radę ? :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='diabelkowa']a tam od razu babo panikujesz ;) ja mialam przez poltora roku i jakos zylam :) Samuel sie nazywal... umarl niedawno:placz: mozesz mi ta mysz wyslac:cool3:, albo zostaw se, ma dlugi ogon wepniesz do kompa jak ci sie ta co masz zepsuje i nie bedziesz musiala nowej kupowac[/quote]
[I][B]ha ale ja boję się że mi poprzegryza kable :shake:[/B][/I]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]I co z myszą :razz:

....mimo wszystko życzę dobrej nocki :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]witamy :loveu: mysz gdzieś tam sobie u rodziców biega :eviltong: tata dzisiaj chce łapkę na myszy zastawić :-o

a ja zaraz spadam bo idę na konie :loveu: mam jechać zawody skokowe 17 listopada więc trzeba potrenować :eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja wiedziałam, że to mogła być tylko i wyłącznie Vectra :evil_lol:

Czeeeeść :loveu:

Miłego trenningu, poklep tam koniki ode mnie ;)[/quote]
[I][B]cześć :loveu::loveu:
dzięki :loveu:
a o co chodzi z Vectrą ? :razz:[/B][/I]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Stronę wcześniej napisała, że to ona Ci mysz podesłała ;)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to pewnie ta mysz co u Vectry czekolade wyjadała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko:multi: ......tylko nie spadaj z konika :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: to pewnie ta mysz co u Vectry czekolade wyjadała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko:multi: ......tylko nie spadaj z konika :grins:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]aa o takiej myszy nie słyszałam :evil_lol:
nie spadłam z konia,ale prawie nogę zostawiłam na drzewie :diabloti:[/B][/I]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Stronę wcześniej napisała, że to ona Ci mysz podesłała ;)[/quote]
[I][B]aaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[B][I]dobrze :eviltong: oczywiście znowu musiałam jechac na tej maszynie do zabijania :shake: i prawie nogę zostawiłam na drzewie...i wywiozłam go do lasu i się na chwilę zgubiliśmy ale po chwili znaleźliśmy resztę naszych konnych :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przynajmniej się nie nudziłaś ;)

Uwiecznił Was ktoś na zdjęciach? :cool3:[/quote]
[I][B]haha no co Ty :shake: tam nikomu nie chce się robić fotek...zresztą nikt w teren nie bierze aparatu bo zapewne by go już więcej nie zobaczył,jak my w takim cwale jeździmy :evil_lol:[/B][/I]

Posted

[I][B]ładny retusz co nie ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/32/358dd10c0dc2ef59.jpg[/IMG][/URL]
[/B][/I]