eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dzięki!! oglądam ,oglądam i stwierdzam że ceny nie są wysokie tych zabawek, chyba kudłatym zamówię mimo że to labkowy sklep :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='eria']dzięki!! oglądam ,oglądam i stwierdzam że ceny nie są wysokie tych zabawek, chyba kudłatym zamówię mimo że to labkowy sklep :evil_lol:[/quote] [I][B]haha :D ta zabawka co ma ja Brutus to w krakvecie kosztuje 17 zł prawie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i do tego 10zł wysyłka :roll::roll:[/B][/I] Quote
eria Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 no własnie nie widze na tej stronie nic o kosztach wysyłki, ile się płaci ?? interesuje mnie ten aporcik 23 cm, pierwszy wodny z góry ,pod drewnianym :):) Quote
olekg89 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Rinuś -moja zyje ,ale po zaaportowaniu Kaja oddaje do ręki nie daję się nim bawić tak o biegac i szarpac bo w 5 minut by jej nie było:) Quote
Dobcia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ooo jakie fajne aporciki:lol: My zwykle przechodzimy wzdłóz rzeki, zbieramy plastikowe butelki i siuuuup psu do wody:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Dobcia']Ooo jakie fajne aporciki:lol: My zwykle przechodzimy wzdłóz rzeki, zbieramy plastikowe butelki i siuuuup psu do wody:evil_lol:[/quote] [I][B]hehe tak najlepiej :D ale Brutus za butelkami nie popłynie :eviltong::eviltong:woli kije ,ale potem je gryzie i czasem je połyka :shake::shake::shake:[/B][/I] Quote
Rinuś Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']:grins::grins::grins::grins::grins:obecna[/quote] [I][B]zaznaczona na liście :evil_lol::evil_lol: nie miałaś jak 10 znaków zrobić co??:evil_lol::evil_lol::mad: [/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]zaznaczona na liście :evil_lol::evil_lol: nie miałaś jak 10 znaków zrobić co??:evil_lol::evil_lol::mad: [/B][/I][/quote] :diabloti: jakie 10 znakow jakie 10 znakow mnie cos takiego nie obowiazuje:evil_lol: [quote name='Vectra']co tu taka cisza ? :evil_lol:[/quote] bo trzezwi tu siedza:grin: Quote
Rinuś Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Vectra']co tu taka cisza ? :evil_lol:[/quote] [I][B]bo u mnie nie ma psów zabójców :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko taki ktoś:loveu::loveu::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/31/dac75fc7d681980b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/31/a036ed651697b094.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/31/056517cc79b592fb.jpg[/IMG][/URL] [/B][/I] Quote
Rinuś Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']:diabloti: bo trzezwi tu siedza:grin:[/quote] [I][B]a skąd to wiesz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]a skąd to wiesz??:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:[/B][/I][/quote] bo tu nieletni:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='evaxon']bo tu nieletni:evil_lol:[/quote] [I][B]nie wiedziałam że mam z takimi do czynienia :evil_lol::evil_lol::mad:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]nie wiedziałam że mam z takimi do czynienia :evil_lol::evil_lol::mad:[/B][/I][/quote] no przecie sama gadalas ze do wenerycznych ci daleko :diabloti:a w qtorej klasie sie przerabia na bbiologii??cooo??:diabloti: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 u mnie są psy zabójcy i do tego niezsocjalizowane i wsie koondle :diabloti: zrób mi kawe :modla: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']no przecie sama gadalas ze do wenerycznych ci daleko :diabloti:a w qtorej klasie sie przerabia na bbiologii??cooo??:diabloti:[/quote] [I][B]chodziło mi że do zachorowania mi daleko :evil_lol::evil_lol: a szkołę to ja już mam za soba:eviltong::eviltong:[/B][/I] [quote name='Vectra']u mnie są psy zabójcy i do tego niezsocjalizowane i wsie koondle :diabloti: zrób mi kawe :modla:[/quote] [I][B]się robi :evil_lol::evil_lol: ale nie mam żadnej foty żeby Ci wstawić :evil_lol::evil_lol: musisz na psiąkośc się udać :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']u mnie są psy zabójcy i do tego niezsocjalizowane i wsie koondle :diabloti: zrób mi kawe :modla:[/quote] :grin: tosz to szantaz:evil_lol: [quote name='Rinuś'][I][B]chodziło mi że do zachorowania mi daleko :evil_lol::evil_lol: a szkołę to ja już mam za soba:eviltong::eviltong:[/B][/I] [/quote] chodziło nie chodziło wyszlo wszytsko na jaw:eviltong: NIELETNIA:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [I][B]nie zaniżaj mi :mad::mad: i tak już mam niski wiek:placz::placz:[/B][/I] Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]nie zaniżaj mi :mad::mad: i tak już mam niski wiek:placz::placz:[/B][/I][/quote] Przyjdzie czas że będziesz sobie odejmować lat :evil_lol: a ja już mam dogo kawe :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']Przyjdzie czas że będziesz sobie odejmować lat :evil_lol: a ja już mam dogo kawe :eviltong:[/quote] [I][B]kto Ci zrobił??:cool3::cool3:[/B][/I] Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]kto Ci zrobił??:cool3::cool3:[/B][/I][/quote] Marysia :eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']Przyjdzie czas że będziesz sobie odejmować lat :evil_lol: [/quote] :evil_lol:Ewa ma racje:evil_lol: nie ma co plakac ze sie jest nieletnim :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol:Ewa ma racje:evil_lol: nie ma co plakac ze sie jest nieletnim :evil_lol:[/quote] czasem bym chciała mieć naście lat :cool1: znaczy stosownie do rozumu :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Vectra']czasem bym chciała mieć naście lat :cool1: znaczy stosownie do rozumu :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :grin: ale to niewykonalne:evil_lol: Quote
Recommended Posts