Rinuś Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='Vectra']jak facet nie chce , zakładać rodziny , razem mieszkać ... to moja rada :diabloti: kop na rozpęd i papa ;) [/QUOTE] [I][B]23 latek to chyba jeszcze ma czas? nie mówię tu już o rodzinie, chociaż ostatnio mi przeszła taka myśl przez głowę :diabloti: ale wyprowadzić się od rodziców już pora...przynajmniej dla mnie bo mam 24 lata no i już mi przeszkadza mieszkanie z rodzicami, tak samo moimi jak i TŻ-ta (jak jest na miejscu to nocujemy u niego prawie caly czas).[/B][/I] [quote name='NightQueen']a co wtedy jak chłop chce a baba nie? :evil_lol:[/QUOTE] [I][B]masz taki problem? :cool3: jakie masz argumenty przeciw? :diabloti: Nikt nie widzi grubaska ale jeszcze go wstawię z Hariuszkiem [/B][/I]:diabloti: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-j57TmaTXrb4/UFhMvnPMPJI/AAAAAAAADS8/Di1f0xnD4hU/s700/IMG_2360.JPG[/IMG] Quote
NightQueen Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Rinuś'] [I][B]masz taki problem? :cool3: jakie masz argumenty przeciw? :diabloti: [/B][/I][/QUOTE] Mam :diabloti: lubię swój pokój i pełną lodówkę o którą nie muszę się martwić :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='NightQueen']Mam :diabloti: lubię swój pokój i pełną lodówkę o którą nie muszę się martwić :evil_lol:[/QUOTE] wygodnisia :diabloti: ja tam lubię swoje życie :grins: od rodziców wyniosłam się w wieku 21 lat i nigdy już by mnie nikt nie namówił do mieszkania z rodzicami .... :evil_lol: lubię dom w którym mieszkam i samodzielna dbałość o lodówkę :eviltong: ale to przychodzi taki dzień w życiu człowieka , że musi i już .... Quote
NightQueen Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ja jestem bardzo wygodna :diabloti: rodzice nie wchodzą mi w drogę, nie jestem uzależniona od nich finansowo, robię co chce, ale jakoś nie mam potrzeby iść na swoje, a może nawet nie tyle że nie mam potrzeby, co jeszcze nie trafiłam na takie miejsce gdzie chciałabym się przeprowadzić, a jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o lokum :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 dlatego Ci pisałam , że przychodzi taki moment w życiu , że jest taka potrzeba i już. Jeszcze jej nie masz , temu Ci dobrze ;) Quote
NightQueen Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ja już miałam tą potrzebę :diabloti: wyprowadziłam się na rok i wróciłam :diabloti: Quote
Vectra Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Wiesz , znam takich co całe życie najlepiej u mamusi :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 nie no to już lekka przesada :evil_lol: nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami całe życie :p Quote
Rinuś Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [I][B]Ja to sobie nawet nie wyobrażam mieszkać całe życie z nimi nawet gdybym miała wielki dom :diabloti: nawet gdybym mieszkała obok to bym nie mogła :eviltong: a już u teściów to chyba w ogóle przegięcie...tym bardziej że żadni teściowe ani od moich byłych ani od obecnego nie przypadli mi na tyle do gustu żeby razem z nimi mieszkać. Wiadomo inne zwyczaje, inne zachowania...mi osobiście najbardziej przeszkadza palenie w domu. a dzisiaj byliśmy nad wodą :diabloti: [/B][/I][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ja2y6TVC8EY/UFr0lTMojhI/AAAAAAAADWM/Vq2U4dqUI78/s720/IMG_2606.JPG[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-i4YaqFBnK3Y/UFr0h4-LwsI/AAAAAAAADV8/ZGYtVETtCLo/s720/IMG_2590.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-UMJP81kzdqQ/UFr0j9tGMNI/AAAAAAAADWE/4Bpu3BwwACk/s720/IMG_2605.JPG[/IMG] Quote
Nath Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Jak u Was ładnie, patrze za okno i nie chce mi się wierzyć, że to zdjęcia z wczoraj! Pięknego patyka zdobył :) Quote
Alicja Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Brutusek z wytartym noskiem:loveu: [url]https://lh4.googleusercontent.com/-UMJP81kzdqQ/UFr0j9tGMNI/AAAAAAAADWE/4Bpu3BwwACk/s720/IMG_2605.JPG[/url] Quote
nigritta Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Piękny biszkopcik :) piękne zdjęcia :loveu: zakochałam się :lol: Quote
cuciola Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 i gdzie on [URL="https://lh5.googleusercontent.com/-i4YaqFBnK3Y/UFr0h4-LwsI/AAAAAAAADV8/ZGYtVETtCLo/s720/IMG_2590.JPG"]tu[/URL] gruby, bo nie wierze! a ja tam mieszkam juz kilka lat z tesciami i zyje :diabloti: nie bylo i nie ma na razie innej opcji czasami sie mijamy, czasami pogadamy ale z tz-tem juz na maxa sie dotarlismy a szczegolnie jak "tescie" gdzies wyjezdzaja :cool3: no tak, chcialabym juz miec mieszkanko ciasne ale wlasne, ale jak trzeba poczekac to trzeba Quote
Asiaczek Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ja miałam 24 lata, jak wyprowadzilam się z domu rodzinnego. I czasami bylo tak, czasami - owak. Ale mieszkanie samodzielne. Pzdr. Quote
szalej Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Brutus świetnie się trzyma, obaj z Burkiem nieźle sobie radzą z trzymaniem formy :D Quote
Rinuś Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 [I][B]U nas tak troszkę leniwie ostatnio :eviltong: przeprowadziliśmy się [/B][/I]:multi:[I][B] dla Brutusa to spora zmiana ale już chyba się przyzwyczaił :p bynajmniej kanapa mu się podoba [/B][/I]:diabloti: [IMG]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/c28.0.843.403/p843x403/182512_509110115780227_1944300739_n.jpg[/IMG] Quote
Rinuś Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='Aleks89']Fajną ma teraz figurę:)[/QUOTE] [I][B]no ba :diabloti: teraz ma jeszcze lepszą jak mieszka ze mną sam na sam :evil_lol:[/B][/I] [quote name='asiunia']I jak się mieszka? :)[/QUOTE] [I][B]a dobrze dobrze, miałam tydzień urlopu i się prawie w ogóle z domu nie wyłaniałam :diabloti: i dzisiaj doznałam szoku jak wyszłam do ludzi czyt. do roboty :roll: Paweł pojechał w delegację i siedzę sama w domu :cool3:[/B][/I] Quote
asiunia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Ja początków wspólnego mieszkania nie wspominam najlepiej...tzn pierwszy tydzień cud,miód,malina,ale później...:diabloti: Quote
Rinuś Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 [quote name='asiunia']Ja początków wspólnego mieszkania nie wspominam najlepiej...tzn pierwszy tydzień cud,miód,malina,ale później...:diabloti:[/QUOTE] [I][B]wiadomo - są lepsze i gorsze chwile, ale szczerze to nasz związek ogólnie jest taki jakby to nazwać :diabloti: ciekawy, a nie nudny :diabloti: bo w takim związku w którym jest wiecznie wszystko dobrze jest za nudno :diabloti: a tak to się coś dzieje przynajmniej :cool3: Ale ogólnie jest dobrze, wspieramy się i to jest najważniejsze :p[/B][/I] Quote
Alicja Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 od słodyczy może zemdlić , więc lepiej jak się czasem smaki zmienią ;) Quote
Vectra Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Nie ma innej opcji by się dobrze poznać , bez zamieszkania razem na swoim. Takie randeczki , spotkanka i mieszkanie każdy gdzieś ;) Nigdy nie dadzą odpowiedzi , czy jesteśmy w stanie przeżyć resztę życia ;) Ja znam wiele par , które mimo ogromnej ilości lat bycia razem , szybko kończyły znajomość , po zamieszkaniu razem na swoim , za swoje :diabloti: Quote
Aleks89 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Mi sie lepiej z Darkiem dogadywało jak mieszkaliśmy razem niż teraz jak mieszkamy osobno:diabloti: Quote
Recommended Posts