infers Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Brutus na tatusia się nadaje:cool1::razz: Quote
Alicja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu:fajniutkie takie fotaski dużego z małą ;):loveu: wyspałaś się :razz::razz:bo ja nie ...mój osioł o 6 mnie obudził bo chciał qpę ....ale takiego .....wcale z nim nie poszłam ....wyszliśmy o 8 ...a co .... sobota a ja znow po nocy mam biegać nie ma bata [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='infers1995']Brutus na tatusia się nadaje:cool1::razz:[/quote] [I][B]no najwyżej na przybranego tatusia albo wujka :diabloti:[/B][/I] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu::loveu:fajniutkie takie fotaski dużego z małą ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]wyspałaś się :razz::razz:bo ja nie ...mój osioł o 6 mnie obudził bo chciał qpę ....ale takiego .....wcale z nim nie poszłam ....wyszliśmy o 8 ...a co .... sobota a ja znow po nocy mam biegać nie ma bata [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [I][B]Nie wyspałam się...poszłam spać po 1...o 9.30 mama kaszlem mnie obudziła :angryy: i doopaaa.....teraz muszę wstać,iść z psem do pracy dygać na 8 h :shake:[/B][/I] [I][B]Brutus jak rano piszczy to też z nim nie idę,nie ma bata żebym wstała :evil_lol: i wytrzymuje :eviltong:[/B][/I] Quote
agnethka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 siemeczka :diabloti: wróciłam ze school i jeszcze żyje :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='agnethka']siemeczka :diabloti: wróciłam ze school i jeszcze żyje :evil_lol:[/quote] [B][I]mówiłam .ze nie będzie tak źle :)[/I][/B] [B][I]w pracy mam sajgon :shake: jest tak lipnie, że aż się poryczałam :-( a gdzie tu jeszcze 5 godzin ? :shake:[/I][/B] Quote
diabelkowa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 klusek super w roli tatuasia a co do pracy to wyluzuj nie martw sie albo wez paralizator:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='diabelkowa']klusek super w roli tatuasia a co do pracy to wyluzuj nie martw sie albo wez paralizator:evil_lol:[/quote] [B][I]noo Brutus poczuł macierzyństwo :eviltong:[/I][/B] [B][I]nie da się nie przejmować...bo wiesz my dostajemy ochrzan...przez 4 h nie ma czasu iść nawet na siku...a gdzie tu zjeść czy chociażby wstać rozprostować kośći...a podobno co godzinę człowiek musi odpocząć 5 min od komputera...u nas w sobotę to nie wykonalne w godzinach od 12 do 16...[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']Odmeldowywuje sie:diabloti:[/quote] [B][I]a Ty może byś tak trochę czasem poczytała co się u nas dzieje? :razz:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]a Ty może byś tak trochę czasem poczytała co się u nas dzieje? :razz:[/I][/B][/quote] czytalam ! masz sajgon w pracy i zle dni a Brutus ma nieletnia narzeczona ktora jest slodka i wiadzialam fotki tez:eviltong::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [B][I]Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p[/I][/B] [B][I]mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] "[B]Panda[/B] – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol: Quote
agnethka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]mówiłam .ze nie będzie tak źle :)[/I][/B] [/quote] no ja jeszcze nie wiem czy było dobrze ;) Quote
Rinuś Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='agnethka']no ja jeszcze nie wiem czy było dobrze ;)[/quote] [B][I]Jak zrobisz tak jak jest napisane wyżej to się uda :diabloti:[/I][/B] Quote
agnethka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Jak zrobisz tak jak jest napisane wyżej to się uda :diabloti:[/I][/B][/quote] ni da rady....bo to kobiety :roll: poza tym zachłanna nie będę z biochemii niech będzie chociaż 3- bo to też zalicza :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p[/I][/B] [B][I]mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] "[B]Panda[/B] – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol:[/quote] hahhahhahaa dobre:evil_lol: Dzien dobry sloneczko:loveu: Quote
Alicja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p[/I][/B] [B][I]mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] "[B]Panda[/B] – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bowskie..... chyba pójdę na studia :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
diabelkowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 rinusiowa wal to zmien prace ;p nie mozna sie stesowac:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [I][B]eeee kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac.:shake: Idę spać. :cool1: [/B][/I] Quote
Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Dobra teraz jest luz więc się uspokoiłam :p[/I][/B] [B][I]mały fragment z encyklopedii nonsensopedii :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] "[B]Panda[/B] – to również metoda zaliczania przedmiotów na studiach. Polega na padnięciu na kolana i jęczeniu "Pan daaaa 3, Pan daaaaa...". :evil_lol:[/quote] buhahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [I][B]Heloł :) No to jednak nie poszłam spać...pojechaliśmy do lasu...i wiecie co? zgubiliśmy się znowu :shake: ale teraz tak się zgubiliśmy, że ktoś musiał po nas przyjechać...siedzieliśmy przy drodze z psami, oczywiście bez smyczy bo jakże by inaczej...a samochód gdzieś w lesie...:roll: Dwie sieroty, które w ciągu 3 dni zgubiły się 2 razy w lesie :evil_lol:[/B][/I] Quote
eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 nic tylko gratulowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Heloł :)[/B][/I] [I][B]No to jednak nie poszłam spać...pojechaliśmy do lasu...i wiecie co?[/B][/I] [I][B]zgubiliśmy się znowu :shake: ale teraz tak się zgubiliśmy, że ktoś musiał po nas przyjechać...siedzieliśmy przy drodze z psami, oczywiście bez smyczy bo jakże by inaczej...a samochód gdzieś w lesie...:roll:[/B][/I] [I][B]Dwie sieroty, które w ciągu 3 dni zgubiły się 2 razy w lesie :evil_lol:[/B][/I][/quote] Duży ten las musi być... :cool3: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='eria']nic tylko gratulowac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]hahah dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [quote name='jbk']Duży ten las musi być... :cool3:[/quote] [I][B]on jest ogromny :eviltong::eviltong::eviltong: ale tym razem mieliśmy obliczone kiedy skręcić i jak iść...i wracamy wracamy i wyśzliśmy na jakieś pole...no to ja zaczęłam się śmiać bo było jeszcze jasno a my już wiedzieliśmy, że się zgubiliśmy znowu... o 23.30 byłam w domu...a wyjechaliśmy o 18...[/B][/I] Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hahah dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]on jest ogromny :eviltong::eviltong::eviltong: ale tym razem mieliśmy obliczone kiedy skręcić i jak iść...i wracamy wracamy i wyśzliśmy na jakieś pole...no to ja zaczęłam się śmiać bo było jeszcze jasno a my już wiedzieliśmy, że się zgubiliśmy znowu...[/B][/I] [I][B]o 23.30 byłam w domu...a wyjechaliśmy o 18...[/B][/I][/quote] Ale za to psy się wyspacerowały :) Zawsze jest jakiś pozytyw :) Quote
Recommended Posts