Rinuś Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic: no i nas zostawiła :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]Już jestem :multi: [/B][/I] [quote name='KaRa_']Nie upij mojej sąsiadki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [I][B]Nikt się nie upił :p było kulturalnie bardzo:loveu: [/B][/I] Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Następni jadą? Ale masz życie towarzyskie ;) Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:wstawaj ....ja już wstałam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 siemasz leniu :evil_lol: wypoczęłaś? Quote
apple Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Heja:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
infers Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Jak tu nowocześnie: "siemka" itp. To i ja nie pozostane w tyle! JOŁ!:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [I][B]siemka Wam :loveu: jakoś tak omijam ostatnio naszą galerię...nie chce mi się nic...leń mi się włączył na maxa :shake: mam urlop i siedzę w domu :roll:[/B][/I] Quote
Estera Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]siemka Wam :loveu: jakoś tak omijam ostatnio naszą galerię...nie chce mi się nic...leń mi się włączył na maxa :shake: mam urlop i siedzę w domu :roll:[/B][/I][/quote]:turn-l::turn-l::turn-l:z psem na spacer idź :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='Estera']:turn-l::turn-l::turn-l:z psem na spacer idź :diabloti:[/quote] [I][B]właśnie usiłuję się zebrać od dobrych 20 minut na ten spacer :roll:[/B][/I] Quote
Estera Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]właśnie usiłuję się zebrać od dobrych 20 minut na ten spacer :roll:[/B][/I][/quote]Biedny piesek :shake: Quote
*Monia* Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć leniu. Wszystkie fotki widziałam, ale jakoś ostatnio nie wstawiałaś, więc się ujawnię i pomęczę o nowe :eviltong:. Żeby nie było, że nie zaglądam, bo zaglądam regularnie :cool3:. Quote
anetta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='jbk']Następni jadą? Ale masz życie towarzyskie ;)[/QUOTE] Rinusiowa nie próżnuje :evil_lol: Hhahha nie poszli na karuzele :turn-l: Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 cześć paróweczki....hihi...:evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='Estera']Biedny piesek :shake:[/quote] [I][B]jaki tam biedny :eviltong::eviltong::eviltong: w końcu się zebrałam :evil_lol:[/B][/I] [quote name='*Monia*']Cześć leniu. Wszystkie fotki widziałam, ale jakoś ostatnio nie wstawiałaś, więc się ujawnię i pomęczę o nowe :eviltong:. Żeby nie było, że nie zaglądam, bo zaglądam regularnie :cool3:.[/quote] [I][B]oo miło Cię widzieć :loveu: a footki będą jak zachce mi się je zrzucić na kompa :evil_lol:[/B][/I] [quote name='agnethka']dobra nocka :diabloti:[/quote] [I][B]dzień dobry :diabloti:[/B][/I] [quote name='agnethka']cześć paróweczki....hihi...:evil_lol:[/quote] [I][B]ja Ci dam paróweczki :mad: Wczoraj byłam u kumpeli na noc z Brutusem...zimno w tym mieszkaniu jak nie wiem...no i już mam katar i się źle czuję :shake: idę do łóżka żeby się przypadkiem nie rozłożyć...czemu nie mam lapka ? :placz:[/B][/I] Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic: [/CENTER] Quote
Rinuś Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 [quote name='apple'][CENTER]:obrazic::obrazic::obrazic: [/CENTER] [/quote] [I][B]Fochmenka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Fochmenka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pfffffff:obrazic:Dostałam ignora to co się mam nie fochać? [/COLOR][/FONT][/B] Quote
agnethka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Rinuś'] [I][B]ja Ci dam paróweczki :mad:[/B][/I][/quote] tylko, żeby świeże były :evil_lol: oj..teraz choróbska szaleją - u mnie to szpitalik się zrobił, dzisiaj z córą u lekarza byłam, ma antybiotyk, spała przez pół dnia - a z nią dwa staffiki :loveu: Quote
Rinuś Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Pfffffff:obrazic:Dostałam ignora to co się mam nie fochać? [/COLOR][/FONT][/B][/quote] [I][B]eee nie zauważyłam Cię...może jesteś niewidzialna ? :evil_lol:[/B][/I] [quote name='agnethka']tylko, żeby świeże były :evil_lol: oj..teraz choróbska szaleją - u mnie to szpitalik się zrobił, dzisiaj z córą u lekarza byłam, ma antybiotyk, spała przez pół dnia - a z nią dwa staffiki :loveu:[/quote] [I][B]ehhh Brutus też twardo ze mną leży w łóżku...dobrze, że psy się nie zarażają...[/B][/I] [quote name='jbk']Kiedyś się zatrułam parówkami :([/quote] [I][B]ale to nie zatrucie tylko przeziębienie :p[/B][/I] [quote name='infers1995']cze! Jak się czujesz?[/quote] [I][B]cześć:) a czuję się tak samo jak wczoraj...czyli nijak...łykam tabletki ale to nic nie daje...temperatura dalej jest...[/B][/I] Quote
Recommended Posts