Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]A dzisiaj znowu byliśmy na spacerku z Obsesją i jeszcze Tinka była...oczywiście Brutus nie dawał Obs spokoju...:shake:[/I][/B]
[B][I]Kiedy on przestanie na nią skakać ? :placz:[/I][/B][/quote]

[B]Buhahhahahaha:evil_lol: mowilam ze masz zboczenca:multi::diabloti:.[/B]

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vectra']Rinusiowa , a może Ty masz CAO ? może cię oszukali ? :diabloti:[/quote]
[B][I]Nie no aż tak oszukać bym się nie dała :diabloti:[/I][/B]

[B][I]idę do domu...koniec pracy :multi:[/I][/B]

Posted

[B][I]Dokulałam się i do naszej galerii...[/I][/B]

[B][I]Ehh a Wy się mną nacieszcie bo przez 4 dni nie będziecie mnie widzieć :evil_lol::evil_lol: [/I][/B]
[B][I]tak wiem ,że już tęsknicie :loveu::diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Vectra']gdzie Cię wywiewa ? :diabloti:

jaki spokój będzie :evilbat:[/quote]
[B][I]Weselicho :multi: Picie ,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]Spokój by był jakbym zabrała ze sobą kilka forumowych "mądrali" :diabloti:[/I][/B]

[B][I]kto jak kto, ale Ty nie powinnaś się cieszyć :evil_lol: Twój przydupas wyjeżdża hahahaha :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Weselicho :multi:[/I][/B][B][I][SIZE=4][COLOR=Red]picie[/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I] ,jedzenie,[/I][/B][B][I][SIZE=4][COLOR=Red]picie [/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I]taniec,[SIZE=4][COLOR=Red]picie[/COLOR][/SIZE],jedzenie [/I][/B][B][I][SIZE=4][COLOR=Red]picie[/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I],taniec,[SIZE=4][COLOR=Red]picie[/COLOR][/SIZE],jedzenie[/I][/B][B][I][SIZE=4][COLOR=Red]picie[/COLOR][/SIZE][/I][/B][B][I],taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]Spokój by był jakbym zabrała ze sobą kilka forumowych "mądrali" :diabloti:[/I][/B]

[B][I]kto jak kto, ale Ty nie powinnaś się cieszyć :evil_lol: Twój przydupas wyjeżdża hahahaha :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
nie będę jeść z tęsknoty za Tobą , będę pić z żalu i tańczyć z radości jak wrócisz :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Weselicho :multi: Picie ,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]kto jak kto, ale Ty nie powinnaś się cieszyć :evil_lol: Twój przydupas wyjeżdża hahahaha :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

To bawimy się razem, bo ja też idę w sobotę na weselicho:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie będę jeść z tęsknoty za Tobą , będę pić z żalu i tańczyć z radości jak wrócisz :diabloti:[/quote]
[B][I]Wzruszyłam się okropnie :eggface:[/I][/B]
[quote name='aleb']To bawimy się razem, bo ja też idę w sobotę na weselicho:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='apple'][COLOR=green][B]tez ide na weselicho...wypije za wasze zdrowie:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
[I][B]To wypiję za Wasze zdrowie :loveu: za wszystkich zdrowie wypiję :multi: no może prawie wszystkich :evil_lol::eviltong:[/B][/I]

[B][I]spadam na żele a potem obgadać do kumpeli (opiekunki Brutusa na 4 dni) jak ma się nim zajmowaźć ile razydziennie karmić itd :eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Wzruszyłam się okropnie :eggface:[/I][/B]

[I][B]To wypiję za Wasze zdrowie :loveu: za wszystkich zdrowie wypiję :multi: no może prawie wszystkich :evil_lol::eviltong:[/B][/I]

[B][I]spadam na żele a potem obgadać do kumpeli (opiekunki Brutusa na 4 dni) jak ma się nim zajmowaźć ile razydziennie karmić itd :eviltong:[/I][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuhuhuuuuu to ja nie chce byc w twojej skórze po takich toastach:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuhuhuuuuu to ja nie chce byc w twojej skórze po takich toastach:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
Chyba, że ma 'twardą' głowę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='aleb']Chyba, że ma 'twardą' głowę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To chyba baaaardzo twardą:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Weselicho :multi: Picie ,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
Kasia tylko uważaj z nadmiarem bo masz słaba głowę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo poznasz jakiegoś zajefajnego przystojniaka i wygadasz się co w torebce nosisz:lol:

Posted

[quote name='anetta']A co nosi, co, co?
[IMG]http://fmania.pl/images/smiles/p2.gif[/IMG][/quote]
Coś czym mi chciała klamkę usmarować,ale chyba się zaspało:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Uuuuuhuhuuuuu to ja nie chce byc w twojej skórze po takich toastach:diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='aleb']Chyba, że ma 'twardą' głowę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]To chyba baaaardzo twardą:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[I][FONT=Arial][B]Jak piję i tańczę to mam bardzo silną głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gorzej jak piję i siedzę[/B][/FONT][/I] :diabloti:
[quote name='KaRa_']Kasia tylko uważaj z nadmiarem bo masz słaba głowę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo poznasz jakiegoś zajefajnego przystojniaka i wygadasz się co w torebce nosisz:lol:[/quote]
[I][B]hahaha nie bój żaby :evil_lol: nikt niepożądany o tym nie wie :diabloti:[/B][/I]
[quote name='anetta']A co nosi, co, co?
[IMG]http://fmania.pl/images/smiles/p2.gif[/IMG][/quote]
[I][B]Coś co jest śliskie :evil_lol:[/B][/I]
[quote name='KaRa_']Coś czym mi chciała klamkę usmarować,ale chyba się zaspało:lol::lol::lol:[/quote]
[I][B]Taaaaa nie spałyście więc nie dało rady smarować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Brutus śmierdzi bagnem :grab:

kiedyś była taka rzygająca emotka i już jej nie ma :roll:
[/B][/I]