Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bullila.nl']Czesc Tiesto-loverka:evil_lol:[/quote]
[B][I]haha czeeeść :diabloti: ja kocham Marc Van Lindena :diabloti:[/I][/B]
[quote name='furciaczek']Zazdroszcze zlociku:placz:[/quote]
[B][I]to Ty w końcu nie jedziesz?????????[/I][/B]
[quote name='Bullila.nl']Niw wiem czy zauwazylas...ale pominelas mnie tu wczoraj:mad::shake:[/quote]
[B][I]jaaa Ciebie?ale gdzie?:evil_lol:[/I][/B]
[quote name='eria']a ja sie pytam, po co Ci lustro:mad: ostatnie parę foty, sztuk kilka znalazłam na stronie 330 :angryy::mad:[/quote]
[B][I]ojj bo ja nie mam czasu robić zdjęcia :eviltong: ale jutro jadę na zlot to jak wrócę to będą Wam foty bokami wychodzić :diabloti:[/I][/B]

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:wpadłam se tu jak do obórki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

myślałam że tylko MY mamy TWA a na pewnym wątku obrońca uciśnionej się objawił :roll::diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Mialam nadzieje ze uda mi sie wyskoczyc chociaz na 2 dni... ale nie dosc ze to oko to teraz ta szopka z Fur...nie moge TZta zostawic samego, on albo w pracy albo spi:roll:[/quote]
[B][I]uuu szkoda :placz: myślałam , że jednak pojedziesz :-([/I][/B]
[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol:wpadłam se tu jak do obórki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]myślałam że tylko MY mamy TWA a na pewnym wątku obrońca uciśnionej się objawił :roll::diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
[B][I]haha Ala :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]podeślij no linkosza :cool3:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:wpadłam se tu jak do obórki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

myślałam że tylko MY mamy TWA a na pewnym wątku obrońca uciśnionej się objawił :roll::diabloti::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Znowu coś wyszperała i się nie podzieli...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='AlKil']Znowu coś wyszperała i się nie podzieli...:placz::placz::placz:[/quote]
[B][I]Ala gdzieś zaginęła w akcji :niewiem:[/I][/B]
[quote name='łapeczek']na tvn sa rozmowy w toku cos o psiakach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
[B][I]eeee jestem w pracy i nie mam tv :placz:[/I][/B]

Posted

[quote name='AlKil']Znowu coś wyszperała i się nie podzieli...:placz::placz::placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]na szczeniakowym było ale Pianka posprzatała :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='infers1995']Cześć Wam![/quote]
[B][I]czeeeść:loveu:[/I][/B]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]na szczeniakowym było ale Pianka posprzatała :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]aaa no to ja to chyba czytałam ? :hmmmm:[/I][/B]

[B][I]już dzisiaj jadę na zlottttt :multi::multi:[/I][/B]
[B][I]będziecie tęsknić ? :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='eria']umrę z tęsknoty normalnie:evil_lol:[/quote]
[B][I]eee nie umieraj :evil_lol: bo najwyżej możesz pół żywa czekać na mnie do niedzieli przed kompem :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='eria']powiem jedno - jak nie przywieziesz fot to masz wp********ol :diabloti:[/quote]
[B][I]będą będą :evil_lol: o ile nie zapomnę aparatu :evil_lol:[/I][/B]
[quote name='apple']:cool3::diabloti:[/quote]
[B][I]uhuhuhu ale mnie zaszczyt kopnął :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]uhuhuhu ale mnie zaszczyt kopnął :diabloti:[/I][/B][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No w samą doope:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]