Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [I][B]Dogo mi wczoraj nie działało :angryy: ale teraz już działa, ale niestety ale ja spadam :evil_lol: widzimy się w pracy :loveu:[/B][/I] Quote
furciaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Te a co Ty mnie sledzisz co??:mad::mad::evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Kinia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cześć!!! Ty znowu w pracy? Dobrze, że jescze pare lat nie będe pracować;) Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Dogo mi wczoraj nie działało :angryy:[/B][/I] [I][B]ale teraz już działa, ale niestety ale ja spadam :evil_lol: widzimy się w pracy :loveu:[/B][/I][/quote] nam tez nie dzialalo:angryy: ale juz jestesmy:multi: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='furciaczek']Te a co Ty mnie sledzisz co??:mad::mad::evil_lol::eviltong::loveu:[/quote] [B][I]jaaa Ciebie?bo Cię kocham :loveu::evil_lol:[/I][/B] [quote name='Kinia']Cześć!!! Ty znowu w pracy? Dobrze, że jescze pare lat nie będe pracować;)[/quote] [B][I]łoł to ile Ty masz lat?:cool3:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']nam tez nie dzialalo:angryy: ale juz jestesmy:multi:[/quote] [B][I]dzisiaj działa jak ta lala :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]wiecie, że jutro rano wyjeżdżam ? :evil_lol:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Kinia']A 15:) jeszcze troszke mi zostało wolności:)[/quote] [B][I]no z jakieś 3 lata :evil_lol:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Bullila.nl'][B]Gdzie jadziesz???[/B][/quote] [B][I]na Beach party do Gdyni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']witaj pierniczku :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] [B][I]od kiedy Ty taka kochana jesteś ? :evil_lol::evil_lol: witaj diabełku :loveu:[/I][/B] Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:witam witam witam :loveu::loveu::loveu: poproszę muszelkę , bursztynek i piaseczek znad morza :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi::multi:witam witam witam :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]poproszę muszelkę , bursztynek i piaseczek znad morza :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B][I]jak tylko będę miała czas i będę w stanie to przywiozę :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]od kiedy Ty taka kochana jesteś ? :evil_lol::evil_lol: witaj diabełku :loveu:[/I][/B][/quote] od zawsze :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]jak tylko będę miała czas i będę w stanie to przywiozę :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] za pewne nie bedzie w stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Milej zabawy zycze!!!!:multi: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]jak tylko będę miała czas i będę w stanie to przywiozę :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]piaseczek w puszce po piffku ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']od zawsze :diabloti:[/quote] [B][I]a to ja pierwszy raz tego zaznałam :evil_lol:[/I][/B] [quote name='Bullila.nl']za pewne nie bedzie w stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Milej zabawy zycze!!!!:multi:[/quote] [B][I]a Ty czego taka pewna?do 20 jeszcze z Wami posiedzę :diabloti:[/I][/B] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]piaseczek w puszce po piffku ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]a kiedy odbierzesz?:razz:[/I][/B] [B][I]hah właśnie sobiew pomalowałam paznokcie :multi: kocham tą pracę :diabloti:[/I][/B] Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 zawsze musi być , ten pierwszy raz :evilbat: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']zawsze musi być , ten pierwszy raz :evilbat:[/quote] [B][I]ha a nie chcesz opowiedzieć o swoim ? :evil_lol:[/I][/B] Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [B]opowiedzcie OBIE!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/B] :diabloti: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]ha a nie chcesz opowiedzieć o swoim ? :evil_lol:[/I][/B][/quote] uświadamiac cię nie będę , :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Vectra']uświadamiac cię nie będę , :diabloti:[/quote] [B][I]nie uświadamiać ( nie ucz ojca robić dzieci :diabloti: ) ,tylko opowiedzieć :evil_lol:[/I][/B] Quote
łapeczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 hey wrocilisly juz ..... i obiecuje nadrobic to co przegapilam ;p Quote
Bullila.nl Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]nie uświadamiać ( nie ucz ojca robić dzieci :diabloti: ) ,tylko opowiedzieć :evil_lol:[/I][/B][/quote] Reproduktorka hahahhahha;) Quote
anetta Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Cześć Brutusy :cool3: [quote]wiecie, że jutro rano wyjeżdżam ?[/quote] Przeżyjemy :evil_lol: Quote
Recommended Posts