Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właściwie Lady powinnismy zabrać już dziś, najdalej jutro :placz: Czy ktoś ma jakis konkretny pomysł, możwe byc to tymczas płatny ale za sensowne pieniądze

Posted

Do poniedziałku kurde albo to tego jak sie zagoi ... tylko musi mi ja ktos przywiezc :cool1: ja*******e... ja ja moj pies zje to nie miejcie pretensji... aha i nie mam kasy, wiec zarcie jej kupie na AFN

Edit: moze przyjechac chocby teraz, ja poprostu kasy na benzyne nawet nie mam

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Green co tyle "*" u Ciebie?:eviltong:

czy ja dobrze rozumiem...że ewnet. tymczas do poniedziałku?...tj. sobota i niedziela?...
bo ja dziś już mało kojarzę...ze zmęczenia[/quote]
oj, bo pisalam pisalam i gadalam jednoczesnie z chlopem, nie pamietam kiedy miala sterylke, niech sie wygoi spokojnie.... do tego czasu.

pzdr
GreenEvil

edit: a tych *** to dlatego, ze jesli moj pies nie przypomni sobie, ze lubil kiedys pudle i ze kurde nie on tu rzadzi, to zejde na zawal.

pzdr
GreenEvil

Posted

A propos karmy i skoro już 2/3 zarządu AFN tu się zebrało ;), co myślicie o tym, żeby AFN założył sobie konto w jakimś sklepie internetowym? Wtedy można by było kupować karmę bezpośrednio na AFN (adres przesyłki można podawać różny) i dostawać na to fakturę...
Mam jeden sklep na myśli, ale regulaminowo nie powiem tu jaki, żeby nie podpadało pod jakąkolwiek reklamę ;)
Powiem tylko, że tani...

Posted

[quote name='Dabrowka']A propos karmy i skoro już 2/3 zarządu AFN tu się zebrało ;), co myślicie o tym, żeby AFN założył sobie konto w jakimś sklepie internetowym? Wtedy można by było kupować karmę bezpośrednio na AFN (adres przesyłki można podawać różny) i dostawać na to fakturę...
Mam jeden sklep na myśli, ale regulaminowo nie powiem tu jaki, żeby nie podpadało pod jakąkolwiek reklamę ;)
Powiem tylko, że tani...[/quote]

Ciotka to może byś mi na priw rzuciła "kryptoreklamkę" ;)

ja dziś prawie 100 wydałam na krmę dla Ostródy...trochę dla bidnego z parwo wzięłam puriny ...trochę ciasteczek, trochę puszek...

ale nie zostawię chyba tego w schronie tylko jak będę przyjeżdżać to będę dawać bo...nie mają pracownicy czasu (...) żeby pamiętac czyja karma a czyja nie...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']zadzwoń do Tweety ....ona chyba szuka na mieście kota....a może już wrociła z poszukiwań...[/quote]
a moge z nia pogadac przez GG Pani prezes?? :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

Posted

[quote name='Aga_Mazury']zadzwoń do Tweety ....ona chyba szuka na mieście kota....a może już wrociła z poszukiwań...[/quote]

juz, niestety, jestem, kocinki nie znalazłysmy:placz: gadam z ciotką Dorotką na gg

Posted

[quote name='Dabrowka']A propos karmy i skoro już 2/3 zarządu AFN tu się zebrało ;), co myślicie o tym, żeby AFN założył sobie konto w jakimś sklepie internetowym? Wtedy można by było kupować karmę bezpośrednio na AFN (adres przesyłki można podawać różny) i dostawać na to fakturę...
Powiem tylko, że tani...[/quote]

Ciotka zarejestrowałam...ale muszę Ci coś powiedziec...że np. moje psy nie jedzą takich karm....niestey mnie jest nie stać :oops: moje jedzą adulta z pedegree za 17 zł 3 kg ;)...a w tym sklepie takich karm nie ma ;)