Aga_Mazury Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bardzo bardzo pilnie potrzebny tymczas..... :modla: Quote
_beatka_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dziewczyny a jak wygląda sprawa z allegro? odezwal się ktoś chętny na adopcje malej? Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 na allegro ponad 8000 wejść i jeden telefon...Pani miała jeszcze się zastanowić i oddzwonić wieczorem...ale już tego nie zrobiła... Quote
_beatka_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 8000:crazyeye: i tylko jeden telefon...:-( tragedia...kurcze, moze za drugim razem ktos ja zauważy Quote
GreenEvil Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Ja nie wiem czemu sie dziwicie.. sadzicie, ze ludzie beda sie zabijac o lysego pudla chorego niewiadomo-na-co? Nie sadze :roll: pzdr GreenEvil Quote
_beatka_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Green evil zawsze trzeba mieć nadzieje, a na allegro czasem byly wyadoptowywane psiaki w podobnym stanie i ludzie sie bardziej interesowali Quote
Tweety Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Właściwie Lady powinnismy zabrać już dziś, najdalej jutro :placz: Czy ktoś ma jakis konkretny pomysł, możwe byc to tymczas płatny ale za sensowne pieniądze Quote
nati_92 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Do góry Lady 8000:crazyeye: i jeden telefon:crazyeye::shake: Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dokładnie 9130 wejść...aukcja właśnie zakończona.... i nic... poproszono nas o zabranie Lady z Psiego Losu... ma ktoś jakiś pomysł?... Quote
Dabrowka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nie wiem, jak pomóc :(... Tymczasu nie mogę zaoferować, nie stać mnie na wielką pomoc finansową.. A co z ogłoszeniami Kam&Robi? Może tam znalazłby się tymczas?... Quote
GreenEvil Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Do poniedziałku kurde albo to tego jak sie zagoi ... tylko musi mi ja ktos przywiezc :cool1: ja*******e... ja ja moj pies zje to nie miejcie pretensji... aha i nie mam kasy, wiec zarcie jej kupie na AFN Edit: moze przyjechac chocby teraz, ja poprostu kasy na benzyne nawet nie mam pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Green co tyle "*" u Ciebie?:eviltong: czy ja dobrze rozumiem...że ewnet. tymczas do poniedziałku?...tj. sobota i niedziela?... bo ja dziś już mało kojarzę...ze zmęczenia Quote
GreenEvil Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Aga_Mazury']Green co tyle "*" u Ciebie?:eviltong: czy ja dobrze rozumiem...że ewnet. tymczas do poniedziałku?...tj. sobota i niedziela?... bo ja dziś już mało kojarzę...ze zmęczenia[/quote] oj, bo pisalam pisalam i gadalam jednoczesnie z chlopem, nie pamietam kiedy miala sterylke, niech sie wygoi spokojnie.... do tego czasu. pzdr GreenEvil edit: a tych *** to dlatego, ze jesli moj pies nie przypomni sobie, ze lubil kiedys pudle i ze kurde nie on tu rzadzi, to zejde na zawal. pzdr GreenEvil Quote
Dabrowka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A propos karmy i skoro już 2/3 zarządu AFN tu się zebrało ;), co myślicie o tym, żeby AFN założył sobie konto w jakimś sklepie internetowym? Wtedy można by było kupować karmę bezpośrednio na AFN (adres przesyłki można podawać różny) i dostawać na to fakturę... Mam jeden sklep na myśli, ale regulaminowo nie powiem tu jaki, żeby nie podpadało pod jakąkolwiek reklamę ;) Powiem tylko, że tani... Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Dabrowka']A propos karmy i skoro już 2/3 zarządu AFN tu się zebrało ;), co myślicie o tym, żeby AFN założył sobie konto w jakimś sklepie internetowym? Wtedy można by było kupować karmę bezpośrednio na AFN (adres przesyłki można podawać różny) i dostawać na to fakturę... Mam jeden sklep na myśli, ale regulaminowo nie powiem tu jaki, żeby nie podpadało pod jakąkolwiek reklamę ;) Powiem tylko, że tani...[/quote] Ciotka to może byś mi na priw rzuciła "kryptoreklamkę" ;) ja dziś prawie 100 wydałam na krmę dla Ostródy...trochę dla bidnego z parwo wzięłam puriny ...trochę ciasteczek, trochę puszek... ale nie zostawię chyba tego w schronie tylko jak będę przyjeżdżać to będę dawać bo...nie mają pracownicy czasu (...) żeby pamiętac czyja karma a czyja nie... Quote
GreenEvil Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 To ktoras skontaktuje sie z J.O. ? pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='GreenEvil']To ktoras skontaktuje sie z J.O. ? pzdr GreenEvil[/quote] zadzwoń do Tweety ....ona chyba szuka na mieście kota....a może już wrociła z poszukiwań... Quote
GreenEvil Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 [quote name='Aga_Mazury']zadzwoń do Tweety ....ona chyba szuka na mieście kota....a może już wrociła z poszukiwań...[/quote] a moge z nia pogadac przez GG Pani prezes?? :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
Tweety Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Aga_Mazury']zadzwoń do Tweety ....ona chyba szuka na mieście kota....a może już wrociła z poszukiwań...[/quote] juz, niestety, jestem, kocinki nie znalazłysmy:placz: gadam z ciotką Dorotką na gg Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='GreenEvil']a moge z nia pogadac przez GG Pani prezes?? :evil_lol: pzdr GreenEvil[/quote] :hmmmm: no nie jestem pewna :eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Dabrowka']A propos karmy i skoro już 2/3 zarządu AFN tu się zebrało ;), co myślicie o tym, żeby AFN założył sobie konto w jakimś sklepie internetowym? Wtedy można by było kupować karmę bezpośrednio na AFN (adres przesyłki można podawać różny) i dostawać na to fakturę... Mam jeden sklep na myśli, ale regulaminowo nie powiem tu jaki, żeby nie podpadało pod jakąkolwiek reklamę ;) Powiem tylko, że tani...[/quote] Ciotka zarejestrowałam...ale muszę Ci coś powiedziec...że np. moje psy nie jedzą takich karm....niestey mnie jest nie stać :oops: moje jedzą adulta z pedegree za 17 zł 3 kg ;)...a w tym sklepie takich karm nie ma ;) Quote
Aga_Mazury Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 [quote name='Tweety']Dorota zaraz jedzie po Lady[/quote] co ma znaczyć ta zapchana skrzynka :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts