Asia & Ginger Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 I jak się sprawa rozwinęła z czekoladkiem? Quote
emilia2280 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Asia & Ginger napisał(a):I jak się sprawa rozwinęła z czekoladkiem? dzieki Asiu! Ta pani jest absolutnie przygotowana na przyjécie Gustawa Gucia, tylko nie mogá jechac az do weekendu. Porozmawialy z DT i biorá go takiego jaki jest. Wielkie dziéki, to z Twojego polecenia zuuota. Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 emilia2280 napisał(a):dzieki Asiu! Ta pani jest absolutnie przygotowana na przyjécie Gustawa Gucia, tylko nie mogá jechac az do weekendu. Porozmawialy z DT i biorá go takiego jaki jest. Wielkie dziéki, to z Twojego polecenia zuuota. Nawet nie wiesz jak się cieszę! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao::laola: Quote
emilia2280 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 hehe, DT bylo ciézko Gustawa oddac, wiéc Pani musiala byc naprawdé przekonujáca, plus Elik obiecala wizytowac czekoladka w KRakowie, gdzie pani mieszka. Quote
elik Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 emilia2280 napisał(a):hehe, DT bylo ciézko Gustawa oddac, wiéc Pani musiala byc naprawdé przekonujáca, plus Elik obiecala wizytowac czekoladka w KRakowie, gdzie pani mieszka. Masz racje Emilko. Rozmawiałam z obecną i przyszłą opiekunką Gustawa-Gucia i obie bardzo go kochają :) Z obecną opiekunką popłakałyśmy sobie w słuchawki ja przypominając sobie swoje małe szczylki , które miałam na DT, a Pani Jola za zapas po Guciu :lol: Wczoraj byłam w przyszłym domku Gucia w celu podpisania umowy adopcyjnej. Odniosłam bardzo dobre wrażenie. Na Gucia czeka już posłanko, szamponik, szeleczki, obróżka, smyczka i kocyk, gdyby chciał razem z Panią przebywać w kuchni. Słowem, na Gutka czeka nowy dom pełen miłości. W sobotę Państwo pojadą po Gucia. Za jakiś czas odwiedzę Guciowy domek i zdam fotorelację. Guciu ma juz nowe imię - Laki. Nie jestem pewna czy taka jest pisownia, ale fonetycznie tak brzmi :) Quote
emilia2280 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Eluniu, dziekujé za té wizyté - autobusem tak sié tluklas po krakowie :O A Gustaw ma ode mnie calá wyprawké, wiéc chyba bédzie mial lózko i miski w kazdym pokoju :p Quote
Asia & Ginger Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 elik napisał(a):Guciu ma juz nowe imię - Laki. Nie jestem pewna czy taka jest pisownia, ale fonetycznie tak brzmi :) Pewnie Lucky - szczęściarz. :p Cieszę się z tak fajnego domku dla Gucia vel Bona vel Lucky'ego. :p Quote
emilia2280 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Eluniu kochana zadzwon proszé i dowiedz sié jak Gutek zadomowil sié w nowym domu od soboty (19.11.11). Majunia pewnie za nim téskni. Quote
Asia & Ginger Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No właśnie dziewczyny, też jestem bardzo ciekawa, co tam u Gutosława. :cool3: Quote
emilia2280 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Elunia dzwonila i powiedziala ze panstwo zachwyceni Gutkiem, ale poszla spac i tyle z obszernej relacji :p Ale jutro pocisné i napiszé :) Quote
elik Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 No cisnęła, cisnęła, aż wycisnęła :) Gucio ma wspaniałych, kochających go Opiekunów, którzy pozdrawiają i dziękują za Gucia. [B]Szczególne pozdrowienia i podziękowania Pani prosiła, żeby przekazać Asi, bo, jak powiedziała, to dzięki Niej mają tak wspaniałego psiaka.[/B] Guciu jest radosnym, kochanym psiakiem, a jaka metamorfoza ? Był ślicznym psiakiem, ale teraz... Same zobaczcie. Jak on patrzy na Pana :loveu: [CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-eM0YFv6FyFg/TuEavwu7PmI/AAAAAAAADgo/jW7TbnaE_1Q/s640/sdc11719.JPG[/IMG] [LEFT][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-vXSiTNpvK7Q/TuEavRiPUOI/AAAAAAAADgY/YTspYM-HdGA/s512/sdc11720.JPG[/IMG] [LEFT][CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-BmMJRI6oLuA/TuEauyCePyI/AAAAAAAADgU/JuSjW1HN9JE/s512/sdc11721.JPG[/IMG] [LEFT][CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Lx0pAeKQruU/TuEawGYWJFI/AAAAAAAADgk/bWZKgcXGjt0/s640/sdc11723.JPG[/IMG] [LEFT]A tu Guciu z kolegą kotem, z którym będzie spędzał wakacje. [/LEFT] [LEFT][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-uhRTQAE02LU/TuEaxhJ272I/AAAAAAAADg0/jn5zUrKg0Bw/s640/sdc11726.JPG[/IMG] [LEFT] [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-W_KvVi3jtc8/TuEax7gBzYI/AAAAAAAADg4/8QvFm1KPHRU/s640/sdc11727.JPG[/IMG] [/CENTER] Guciu miał małe kłopoty z uczuleniem, ale wizyta u weta pozwoliła zażegnać kłopoty. Okazało się, że Guciu jest uczulony na kurczaka. Teraz będzie dostawał mięsko wołowe nieco przemrożone, jak zalecił wet. Dzisiaj ciesząc się z wizyty syna Państwa, porozrzucał Pani garderobę po pokoju. Ale Pani nie miała mu tego za złe, wręcz przeciwnie, cieszyła się, że Guciu tak radośnie witał członka rodziny. [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='elik']No cisnęła, cisnęła, aż wycisnęła :) Gucio ma wspaniałych, kochających go Opiekunów, którzy pozdrawiają i dziękują za Gucia. Szczególne pozdrowienia i podziękowania Pani prosiła, żeby przekazać Asi, bo, jak powiedziała, to dzięki Niej mają tak wspaniałego psiaka. Guciu jest radosnym, kochanym psiakiem.[/QUOTE] A ja dziękuję nowym opiekunom za tak cudowny domek. :loveu: :loveu: :loveu: Nie wiem, czy pisałam, ale właściciele Gutka to rodzina Zofiji z dogo i to ona napisała do mnie, czy nie mamy jakiegoś spanielka z okolic Krakowa. [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-W_KvVi3jtc8/TuEax7gBzYI/AAAAAAAADg4/8QvFm1KPHRU/s640/sdc11727.JPG[/URL] Ta minka mnie rozbroiła. :lol: :loveu: :loveu: :loveu: A co z Majusią? Tytuł wątku mnie bardzo zaniepokoił. :shake: Quote
emilia2280 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 cudowne fotki, dziékujé Elu ze je wstawilas, ja je chcialam jutro dopiero wstawic z pracy a tu proszé :) A o Majusi to moze ja jutro zadzwonié spytac czy dziecko jeszcze bryka i cieszy sié zyciem czy choroba jej nie dokucza za bardzo. No Asia-dlugie-uszy, fajna ta adopcja Gutka :) dziékujemy. Quote
Asia & Ginger Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='emilia2280']No [B]Asia-dlugie-uszy[/B], fajna ta adopcja Gutka :) dziékujemy.[/QUOTE] Emilia jak Ty coś napiszesz. :roflt: Cieszę się, że mogłam pomóc. :p Zapraszam na wątek cudownej parki spanieli z Klembowa koło Wołomina: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219196-Przeurocza-parka-cocker-spanieli-(piesek-i-sunia)-pilnie-szuka-DT-KLEMBÓW-k.-W-wy[/URL] Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Dziewczynki macie jakieś wieści od domków Majeczki i Gucia? Quote
emilia2280 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Zadzwonié Dlugie-uszy, masz racjé, zapytam. Quote
wellington Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 elik napisał(a): A tu Guciu z kolegą kotem, z którym będzie spędzał wakacje. [LEFT][CENTER] Tylko wakacje bedzie spedzal z tym cudem nad cudami ? A reszte czasu jak ? Bez kota ? Quote
emilia2280 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Majusia zyje, Ela dzwonila, moze powie wiécej. Quote
elik Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 wellington napisał(a):Tylko wakacje bedzie spedzal z tym cudem nad cudami ? A reszte czasu jak ? Bez kota ? Bez, bo to kot syna, który nie mieszka z Państwem. Gdy wyjeżdża na urlop, o kota zostawia u rodziców. Wtedy będą mieszkać razem: kot i Gucio :) Quote
emilia2280 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Kochana Elunia wczoraj dzwonila do domu Gutka, oto piékna fotorelacja. Dziékujé Elu! Quote
emilia2280 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Na tej fotce ma jakby "dzióbek" z dolnej wargi. oprócz tego ze smiesznie wygláda, to to mu chyba nie wadzi? Quote
Asia & Ginger Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ten dziubek śmiechowy taki. :lol: Tak się zastanawiam z czego może on wynikać i ciężko stwierdzić po zdjęciach, bo są robione z daleka, ale coś mi się wydaje, że może on ma tyłozgryz? :roll: Ale nawet jeśli tak, to w niczym mu to nie przeszkadza oczywiście. ;) Zarosło się trochę Gutkowi, jeśli potrzebny by był fryzjer, to mogę kogoś polecić, kto nie zgoli całego spaniela maszynką. ;-) A czy wiadomo co u Maji? Quote
elik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Asia & Ginger napisał(a):... A czy wiadomo co u Maji? Wiadomo. Majunia śmiga jak młódka i cieszy się miłością Pani Joli i dobrym zdrowiem :) Quote
Asia & Ginger Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 elik napisał(a):Wiadomo. Majunia śmiga jak młódka i cieszy się miłością Pani Joli i dobrym zdrowiem :) To super! :multi: Dziewczyny może by tak zmienić tytuł? Bo to hasło, że Maja umiera straszy, a jak widać nie jest tak źle. ;) Quote
Recommended Posts