Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:nooo tak to fot w tym stuleciu to się w tym blożku nie doczekamy:diabloti:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedom tylko musi mnie ochota na poprzerabianie najść :diabloti: nie wiem kiedy to będzie :diabloti: może jeszcze w tym miesiącu :diabloti:

mam cały stos fotek legwana i jego dzieła po ucieczkach :mad: na razie zobaczcie to oczami wyobraźni :eviltong:

wredna jestem- prawie jak Pysia :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedom tylko musi mnie ochota na poprzerabianie najść :diabloti: nie wiem kiedy to będzie :diabloti: może jeszcze w tym miesiącu :diabloti:

mam cały stos fotek legwana i jego dzieła po ucieczkach :mad: na razie zobaczcie to oczami wyobraźni :eviltong:

wredna jestem- prawie jak Pysia :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:diabloti:[COLOR=Red]w końcu SIOSTRA:eviltong:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:diabloti:[COLOR=Red]w końcu SIOSTRA:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaa... na geny zawsze prościej zwalić :p
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaa... na geny zawsze prościej zwalić :p
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na coś trza ....nie ma to jak DNA;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na coś trza ....nie ma to jak DNA;)[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ty sie tak nie ciesz... córko Pysi - też bedziesz wredna- jak bedziesz w naszym wieku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ty sie tak nie ciesz... córko Pysi - też bedziesz wredna- jak bedziesz w naszym wieku :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:grins::grins::grins:ja będę taka miła ...koffana ......jak mam i ciocia:eviltong:[/I][/B]

Posted

a to wszystko co najlepsze macie po mnie :grins:

kto to Pan C.???? bo nie wiem czy sie bac czy cieszyć :evil_lol: a na najbliższą terapie pewnie tez nie przyjade bo mam bolida kalekiego i nie ruszam sie dalej niz na wichure :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']a to wszystko co najlepsze macie po mnie :grins:

kto to Pan C.???? bo nie wiem czy sie bac czy cieszyć :evil_lol: a na najbliższą terapie pewnie tez nie przyjade bo mam bolida kalekiego i nie ruszam sie dalej niz na wichure :angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]C jak Cezary...[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja sie wam pochwale że mam gdzieś świąteczne porzadki :eviltong:
jadymy w piątecek do Czech na impre tatuatorską i wracamy w niedziele wieczorem
pokażemy czechom polska tradycje malowania jajek - wydziaramy wszystkie jakie tam bedą :diabloti: a wy sprzatajcie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]C jak Cezary...[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]a ja sie wam pochwale że mam gdzieś świąteczne porzadki :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jadymy w piątecek do Czech na impre tatuatorską i wracamy w niedziele wieczorem[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]pokażemy czechom polska tradycje malowania jajek - wydziaramy wszystkie jakie tam bedą :diabloti: a wy sprzatajcie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B] a ja kicham na sprzatanko.....[/B]
[B]przyszlam sie polansowac ale nie wiem po co...:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='dealer'][B] a ja kicham na sprzatanko.....[/B]
[B]przyszlam sie polansowac ale nie wiem po co...:evil_lol: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co?? masz psa?? bo ja jeszcze u ciebie nie byłam
jak bede miała nadmiar czasa to zajrze
a zresztą- zajrze zaraz [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a co?? masz psa?? bo ja jeszcze u ciebie nie byłam[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jak bede miała nadmiar czasa to zajrze[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a zresztą- zajrze zaraz [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B] ja psa??? nigdy w zyciu ...psa maja pchly i smierdza[/B]
[B]ja mam TZta:loveu: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']a to wszystko co najlepsze macie po mnie :grins:

kto to Pan C.???? bo nie wiem czy sie bac czy cieszyć :evil_lol: a na najbliższą terapie pewnie tez nie przyjade bo mam bolida kalekiego i nie ruszam sie dalej niz na wichure :angryy:[/quote][B][I]:crazyeye:......Waszeczko mojego TZta chcesz się bać .....toż to pierwszorzędny terapeuta;)[/I][/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]C jak Cezary...[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja sie wam pochwale że mam gdzieś świąteczne porzadki :eviltong:
jadymy w piątecek do Czech na impre tatuatorską i wracamy w niedziele wieczorem
pokażemy czechom polska tradycje malowania jajek - wydziaramy wszystkie jakie tam bedą :diabloti: a wy sprzatajcie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I];)zostawcie troche farbki co by i w Polsce troche jajków wydziarać[/I][/B]

Posted

[quote name='dealer'][B] ja psa??? nigdy w zyciu ...psa maja pchly i smierdza[/B]
[B]ja mam TZta:loveu: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie szpanuj :mad:

i co z tym wieczorkiem zapoznawczym Bart+Clock ???
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie szpanuj :mad: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]i co z tym wieczorkiem zapoznawczym Bart+Clock ??? [/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[B]jak tylko obywatel herbu zielona pietruszka wroci do domu opanowanego przez mutanta przedstawie mu propozycje nie do odrzucenia:)[/B]

[B]Ps. ile takich bandogow jest w Polsce?? duzo?[/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:......Waszeczko mojego TZta chcesz się bać .....toż to pierwszorzędny terapeuta;)[/I][/B]

[B][I];)zostawcie troche farbki co by i w Polsce troche jajków wydziarać[/I][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co?? zbladły komuś??

buuuuhahhaahah!!! ale odlot!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_3_16.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer'][B]jak tylko obywatel herbu zielona pietruszka wroci do domu opanowanego przez mutanta przedstawie mu propozycje nie do odrzucenia:)[/B]

[B]Ps. ile takich bandogow jest w Polsce?? duzo?[/B][/QUOTE]

tu sie umawiasz, a po drodze zajechac nie chcesz:mad:

Posted

[quote name='dealer'][B]jak tylko obywatel herbu zielona pietruszka wroci do domu opanowanego przez mutanta przedstawie mu propozycje nie do odrzucenia:)[/B]

[B]Ps. ile takich bandogow jest w Polsce?? duzo?[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]brak danych...

prosze o następny zestaw pytań...

w promieniu 100km od Jastrzebia nie ma żadnego (poza multumem w czechach) - raczej- wet poszukiwał :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='majoka']tu sie umawiasz, a po drodze zajechac nie chcesz:mad:[/quote]

[B]no do Jastrzebia jakby blizej....a ty sie wpros do rodzinki na jajko i tez bedziesz:)[/B]

a zreszta ja wcale nie powiedzialam ze nie zajade tam do ciebie na kawe ok 2 w nocy:eviltong:

Posted

[quote name='majoka']tu sie umawiasz, a po drodze zajechac nie chcesz:mad:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zajade- tylko gdzie :eviltong:
skąd ty mieszkasz?? że dilerka miałaby po drodze od Katowiców do mie??
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]brak danych...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]prosze o następny zestaw pytań...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]w promieniu 100km od Jastrzebia nie ma żadnego (poza multumem w czechach) - raczej- wet poszukiwał :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B]a to ja jednak ci Bartolomea przyprowadze to on taki zainteresowany:)[/B]

ja tez nieco nie ukrywam...

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co?? zbladły komuś?? [COLOR=Red][I].....a co mam sprawdzać;)[/I][/COLOR]

buuuuhahhaahah!!! ale odlot!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_3_16.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Vectra z czekoladką;)[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zajade- tylko gdzie :eviltong:
skąd ty mieszkasz?? że dilerka miałaby po drodze od Katowiców do mie??
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

mieszkam skąd daleko, ale po drodze z Niemiec

Pisałam Dilerce, że mam kuzyna w Jastrzebiu

Na traugutta jeśli dobrze pamietam:???: :???: :???: [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/gruebel.gif[/IMG]

Posted

[quote name='dealer'][B]a to ja jednak ci Bartolomea przyprowadze to on taki zainteresowany:)[/B]

ja tez nieco nie ukrywam...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]we w razie jakby cóś bydymy od poniedziałku. w razie gdybysta sie zdecydowali- daj cynka podam namiary na siebie w razie kontakta [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='majoka']mieszkam skąd daleko, ale po drodze z Niemiec

Pisałam Dilerce, że mam kuzyna w Jastrzebiu

Na traugutta jeśli dobrze pamietam:???: :???: :???: :hmmmm:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
aaaaa... na Traugutta ...

to NIE WIEM gdzie to jest :eviltong:

w Jastrzebiu Zdroju?? nie znam tu wszystkich ulic, ale może i jest takowa...

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]we w razie jakby cóś bydymy od poniedziałku. w razie gdybysta sie zdecydowali- daj cynka podam namiary na siebie w razie kontakta [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

yeah!!:razz: