Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:rozumie ześ rozczarowana ...bo i mnie przykro że sie nie masz czym z nami podzielić ale żeby aż 3 razy o tym pisać:crazyeye:[/I][/B]

[I][B]Witaj z SAMEGO ranka;)[/B][/I]
[/quote]
O MAMO TO AŻ TRZY RAZY:angryy: :angryy: :angryy: COŚ MI ZNOWU GŁUPNIE. CHYBA MI ZNOWU DOGO SIEDNIE:placz: :placz: :placz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny fafkulec :)
Psinka cudowna:)
Czy ty clockwork czasem z Jastrzębia Zdroju nie jesteś?:)
Ja jestem, jak jesteś to wpadnij do galeryjki mojego Maksia.
Dużo nie ma fot, ale wkrótce będą:)

Posted

[quote name='agnes1']O MAMO TO AŻ TRZY RAZY:angryy: :angryy: :angryy: COŚ MI ZNOWU GŁUPNIE. CHYBA MI ZNOWU DOGO SIEDNIE:placz: :placz: :placz:[/quote][B][I];)można wykasować ......
ale rozumię twoj żal;)
[/I][/B]

Posted

[quote name='agnes1']CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz: :placz: , ZNOWU NIE TRAFILI W MOJE CYFERKI :mad: :mad: CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI:angryy: :angryy: . TRAFILI TYLKO 3 CYFRY, ALE TO JUŻ DOBRY POCZATEK.:evil_lol: :evil_lol: [/quote]

[quote name='agnes1']CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz::placz: , ZNOWU NIE TRAFILI W MOJE CYFERKI :mad: :mad: CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI:angryy: :angryy: . TRAFILI TYLKO 3 CYFRY, ALE TO JUŻ DOBRY POCZATEK.:evil_lol: :evil_lol: [/quote]

[quote name='agnes1']CICHO SIEDZĄ BO SĄ ROZCZAROWANI:placz: :placz: ZNOWU NIE TRAFILI:mad: :mad: , CHOĆ BARDZO SIĘ STARALI :angryy: :angryy: TRAFILI TYLKO W TRZY CYFERKI, ALE TO JUŻ DOBRY POCZĄTEK:evil_lol: :evil_lol: [/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]echo, echo, echo :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='kingilka']
Czy ty clockwork czasem z Jastrzębia Zdroju nie jesteś?:)
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czasem jestem z Jastrzębia :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]echo, echo, echo :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
BLISKO LASU MIESZKA SIE TO SIE ECHO NIESIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']BLISKO LASU MIESZKA SIE TO SIE ECHO NIESIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... co z obiadkiem??:eating: mamy wpaść?? cos mie sie o ucha obiło :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tjaaa... co z obiadkiem??:eating: mamy wpaść?? cos mie sie o ucha obiło :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
OBIADT SIE ROBI;) . NIE WPADAJCIE TYLKO PRZYJDŹCIE:eviltong: DOBRZE CI SIE OBIŁO:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tjaaa... co z obiadkiem??:eating: mamy wpaść?? cos mie sie o ucha obiło :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:pa co macie za dużo;)...bo u mnie cos kiepsko z gotowaniem dziś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pa co macie za dużo;)...bo u mnie cos kiepsko z gotowaniem dziś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
ALU JA CIĘ ZAPRASZAM, LUBIMY SIE DZIELIC TYM CO MAMY;)

Posted

[quote name='agnes1']OBIADT SIE ROBI;) . NIE WPADAJCIE TYLKO PRZYJDŹCIE:eviltong: DOBRZE CI SIE OBIŁO:multi: :multi: :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to super... bo czlowiek taaaaki zapracowany ;) nawet w niedziele :angryy: kiedy ja bym ten obiad zrobiła...
cokolwiek będzie- już mi ślinka leci... :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']ALU JA CIĘ ZAPRASZAM, LUBIMY SIE DZIELIC TYM CO MAMY;)[/quote][B][I]:pdziękuje za zaproszonko .......tylko obawiam się ze jak Klocki dojadą to mogło by być krucho ....no chyba że wpadną:eviltong:[/I][/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to super... bo czlowiek taaaaki zapracowany ;) nawet w niedziele :angryy: kiedy ja bym ten obiad zrobiła...
cokolwiek będzie- już mi ślinka leci... :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]ale nie chlap po klawiaturce:p[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wygrałaś?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]
Nie wiem bo nie sprawdzałam :evil_lol: Zapomniałam gdzie schowałam kupon :diabloti:
Witaj babo :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Nie wiem bo nie sprawdzałam :evil_lol: Zapomniałam gdzie schowałam kupon :diabloti:
Witaj babo :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to ładnie... i jak odbierzesz swoje 6 milionów... szukaj Pysiu, szukaj...
CZEŚĆ!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to ładnie... i jak odbierzesz swoje 6 milionów... szukaj Pysiu, szukaj...
CZEŚĆ!! :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][I][B]:crazyeye:szukaj Pysiu szukaj ...podzielić trza ...bo nie wiem czy mam sie szykować jutro do pracy czy mogę poleżeć:eviltong:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye:szukaj Pysiu szukaj ...podzielić trza ...bo nie wiem czy mam sie szykować jutro do pracy czy mogę poleżeć:eviltong:[/B][/I][/quote]
Ja dobra kobieta jestem i aby ludziom się w główkach nie przewróciło to nikomu nic nie dam :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja dobra kobieta jestem i aby ludziom się w główkach nie przewróciło to nikomu nic nie dam :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasne... weź se wszystko... wydaj w salonie piękności... egoistka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasne... weź se wszystko... wydaj w salonie piękności... egoistka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:ptaaa włosy na różowo z brokatem se zrób:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasne... weź se wszystko... wydaj w salonie piękności... egoistka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:ptaaa włosy na różowo z brokatem se zrób:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
No co Ty :diabloti: Ja bym to na psy wydała a nie na salon piękności :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]przyjedź na kawe... szklanki po Rydzewskich właśnie umyłam... w misce z wodą której nie dopił Ozzy- zapraszam!!!! :eviltong: spijemy cie i wyjedziesz z tatuażem... i ogoloną klatą :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

blehhh to muszę poczekać aż zarośnie mi ta klata bo przed baletami weekendowymi ogoliłam coby sie polansować :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]matkobosko... ja już nie pije.:shake:.. co za wyraz twarzy :angryy:... spadam sie zaszyć i zapisać na AA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zaklep mi fotelik koło Cię :drinking:

Posted

[quote name='agnes1']ciocia madzia pojadła... Klocek też... a to wszystko zawdzięczamy BARTKOWI:loveu:[/quote][B][I];)no proszę jakie dobre dziecko Wam rośnie:p[/I][/B]

[quote name='malawaszka']blehhh to muszę poczekać aż zarośnie mi ta klata bo przed baletami weekendowymi ogoliłam coby sie polansować :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]i trza było tak się spieszyć:angryy:....teraz mus czekać [/I][/B]

zaklep mi fotelik koło Cię :drinking:[/quote][B][I];)mam znajomości zamówię wam kozetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[B][I];)mam znajomości zamówię wam kozetki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

:multi:ohhh Alu kochana [img]http://manu.dogomania.pl/emot/uatheman.gif[/img] dzięki Ci dzięki

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]wygrałaś?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]sprawdzaj siostra sprawdzaj... choć nie wiem czy warto bo były 3 szóstki (666:hmmmm:?) więc po 6 milionów na łeb... lichutko :shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ja wygralam :cool3: Dwie trojki, zamiast jednej szostki :placz:

Taa, marnie :roll: i jeszcze 20% podatku :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Ja wygralam :cool3: Dwie trojki, zamiast jednej szostki :placz:

Taa, marnie :roll: i jeszcze 20% podatku :shake: :evil_lol:[/quote][B][I]:crazyeye:o masz i marudzi ....ja miałam 3 jedynki ostatnio:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]