Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_1_101.gif[/IMG]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo latam jak głupia... zusy, srusy, sklepy,... ani posurfować po dogo nie mam czasu :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol:zwolnij troche bo zadyszki dostaniesz ;)[/I][/B]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol:zwolnij troche bo zadyszki dostaniesz ;)[/I][/B][/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol:

znaczy sie Klockowa się zatchnie:lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']:evil_lol: :evil_lol:

znaczy sie Klockowa się zatchnie:lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]para uszami mi bucha.. mam dość :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]para uszami mi bucha.. mam dość :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

no masz Ta jak nie zatchnięta:lol: ...to rozbuchana:crazyeye:

Posted

[COLOR=DarkRed][B].....................witaj Klockowa.i uważaj żebyś się nie przegżała od tego biegania...................bo znoiwu suię rozchorujesz i kicha:placz::placz::placz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].....................witaj Klockowa.i uważaj żebyś się nie przegżała od tego biegania...................bo znoiwu suię rozchorujesz i kicha:placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie bojaj... już siadłam na pośladkach- nie biegam... bo trza być twardym , nie mientkim :diabloti:... Jak Luśka?? mówiłaś jej już o spotkanku?? my z czarnuchem rozmawialiśmy- cieszy sie jak diabli...odlicza dni ... [SIZE=4]11 :razz:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Samturia']no cześć Klockowa... a ty będziesz na wystawie w Katowicach? :)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]raczej nie... :shake: robota, robota i jeszcze raz robota... no i wjazd autem do katowic przyprawia mnie o dreszcze... chyba bym sie rozpłakała na tych ich skrzyżowaniach... :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest Reyes
Posted

Hej :)
Jestem tu pierwszy raz ale chyba będe częstym gościem - ładne to twoje bydle :p Ile waży jeśli można zapytać?
Pozdr
i Zapraszam do Siebie

Posted

[quote name='Reyes']Hej :)
Jestem tu pierwszy raz ale chyba będe częstym gościem - ładne to twoje bydle :p Ile waży jeśli można zapytać?
Pozdr
i Zapraszam do Siebie[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witam Reyes !!! :multi:
moje maleństwo waży ok 60 kg... niedowaga tak zwana :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witaj Klockowa!!:loveu::loveu:
Jak zdrowko, czy juz wracasz do formy??
Nie mam ostatnio czasu na dogo,niestety:shake:
Wyglaskaj Klocka ode mnie:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'][IMG]http://th.interia.pl/20,ga8acee471107524/i384242.jpg[/IMG]

hahahah znudzony Klocek boski :loveu: aleście nagadały baby :mad:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nic nie nagadały własnie :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)cześć gaduły
A ja rześka:multi: i pełna energii :evil_lol:wróciłam z pracy:diabloti:
[/B][/I][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to czekam na Was :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vogue']Witaj Klockowa!!:loveu::loveu:
Jak zdrowko, czy juz wracasz do formy??
Nie mam ostatnio czasu na dogo,niestety:shake:
Wyglaskaj Klocka ode mnie:loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem, żyje... wracam do formy... Klocek wygłaskany... bedzie :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']Klockowa - czerwony dywan naszykowany ??
chleb i sól gotowa ??

:diabloti: witaj[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dywan niebieski, niepoodkurzany, sól jest, na chleb trzeba ciężko pracować[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol:
witaj :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to czekam na Was :multi:....[COLOR=Red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam nadzieje ze trafie[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dywan niebieski, niepoodkurzany, sól jest, na chleb trzeba ciężko pracować[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol:
[/quote][COLOR=Red][B][I]od chleba się pylicy dostaje[/I][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][I]od chleba się pylicy dostaje[/I][/B][/COLOR][/quote]
:hmmmm: od płynu pylicy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']eh KKKKKlockowa- DRABASY KURSUJĄ! a potem uroczo wsiadasz w tramwajek nr. 11 i wysiadasz pod Spodkiem xD[/quote][B][I]:crazyeye:
w tramwajek......brak mi słów ...a pieszkom to za daleko :cool1:...przecie to 10 minutek drogi spacerkiem:razz:
[/I][/B]