Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze to TYLKO burak;)[/I][/B][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]NIE TYLKO :eviltong: ... przebity widlami... i... zasmazka ;) [/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]NIE TYLKO :eviltong: ... przebity widlami... i... zasmazka ;) [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol:chyba się do Pawcia zgłoszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]NIE TYLKO :eviltong: ... przebity widlami... i... zasmazka ;) [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

hahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[QUOTE]Neboj se, já už mluvim česky úplně perfektně, je to můj druhý jazyk... Všechny vás pozdravuji[/QUOTE]

a ja rozumiem rozumiem :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahah :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a ja rozumiem rozumiem :multi::evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to to akurat ja tez rozumie:eviltong:[/I][/B]

Posted

taaa
Czesi rulez xD
kolega mi kiedyz opowiadal ze jechal autem z czechami i sie pytają "którędy"
ten mówi że w prawo, oni "prawooo?"
i zjechali w lewo xD

P.S. u mnie są zdjęcia może wejdziesz? :)

Posted

[I][B]Madzia , obiecany sernik
For You:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images22.fotosik.pl/39/4810b14eafbdaf78.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images22.fotosik.pl/39/4810b14eafbdaf78.jpg[/IMG][/URL][/URL]

Posted

[quote name='Samturia']taaa
Czesi rulez xD
i zjechali w lewo xD

P.S. u mnie są zdjęcia może wejdziesz? :)[/quote]
Na Słowacji nie wolno mówić " szukam" :evil_lol: Co to znaczy po ichniemu nie napiszę bo to brzydkie słowo :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Madzia , obiecany sernik
For You:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/39/4810b14eafbdaf78.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Matko Alu właśnie mi przypomniałaś że miałam zrobić faworków :placz: Zupełnie mi wyleciało z głowy jak zobaczyłam słonko :mad: Teraz nie mam już siły robić cokolwiek :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Madzia , obiecany sernik [/B][/I]
[I][B]For You:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BURL=www.fotosik.pl%5D%5BIMG%5Dhttp://images22.fotosik.pl/39/4810b14eafbdaf78.jpg%5B/IMG%5D%5B/URL%5D"][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images22.fotosik.pl/39/4810b14eafbdaf78.jpg[/IMG][/URL][/URL][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]zobaczylam sernik i juz nie odpisuje na poprzednie posty-wybaczcie,ale zaslinilam klawiature...:facelick:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']
a ja rozumiem rozumiem :multi::evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Samturia']taaa
Czesi rulez xD
i zjechali w lewo xD

P.S. u mnie są zdjęcia może wejdziesz? :)[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja wiele legend slyszalam o czechach, ale nie wierze w nie... nie mogli zrozumiec w prawo ze w lewo bo w prawo to do prawa, w lewo-do lewa... jak wiec mogli nie zrozumiec...[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Pysia']Na Słowacji nie wolno mówić " szukam" :evil_lol: Co to znaczy po ichniemu nie napiszę bo to brzydkie słowo :diabloti:
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]szukac po czesku to... bzykac :oops: :evil_lol: wiem bo kiedys spytali mnie co robie a ja im ze szukam kogos tam :oops::evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B]

Matko Alu właśnie mi przypomniałaś że miałam zrobić faworków :placz: Zupełnie mi wyleciało z głowy jak zobaczyłam słonko :mad: Teraz nie mam już siły robić cokolwiek :evil_lol:[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]fotke faworkow tez poprosze :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Samturia']Clockowa, jak można zaślinić klawiature...
wiesz ja zawsze trzymam rzed soba ręczniczek, bo ja tez miewam takie problemy z mokrą klawiatuyurką... xD[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]widzialas ten sernik??:crazyeye: ktory recznik by to zdzierzyl???? [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]widzialas ten sernik??:crazyeye: ktory recznik by to zdzierzyl???? [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze smaczny jest .....i wsie co jedli jeszcze żyją;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz ze smaczny jest .....i wsie co jedli jeszcze żyją;)[/I][/B][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]a mnie wywialo kajs na poludnie.. a moglam zarzerac pyszny serniczek :loveu: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]a mnie wywialo kajs na poludnie.. a moglam zarzerac pyszny serniczek :loveu: [/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:eviltong:mogę sfować dla Ciebie ...niech szofer podjedzie;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:eviltong:mogę sfować dla Ciebie ...niech szofer podjedzie;)[/I][/B][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]wlasnie pawciowi pokazalam MOJ KAWALEK i... tez sie zaslinil :diabloti: dalam mu polizac... monitor [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]wlasnie pawciowi pokazalam MOJ KAWALEK i... tez sie zaslinil :diabloti: dalam mu polizac... monitor [/COLOR][/FONT][/B][/quote]:cool3:[B][I]tylko:oops:.....dla Pawcia tez odkroję;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:[B][I]tylko:oops:.....dla Pawcia tez odkroję;)[/I][/B][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tylko :cool1: .... tylko sie zaslinil :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]tylko :cool1: .... tylko sie zaslinil :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]zapomniałam że pracuje;)...do lizania tylko monitor;)
[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]zapomniałam że pracuje;)...do lizania tylko monitor;)[/I][/B]
[/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja... pracuje jak wsciekly.. :smokin: piana toczy mu sie z pyska,ale to pewnie po tym serniku :p a ja tylko klik,klik... :user:krzywo na mnie zerkaja, ale wyjda z tego :cool3: ... wiecie jak fajnie w sobote o 18.30 siedziec na dogo? :happy1::multi: ... ja durna...:wallbash: przeciez wy wiecie doskonale :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
P.S.
wlasnie mnie Pawcio poprosil zeby przygotowac wazeline dla klienta :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]ja... pracuje jak wsciekly.. :smokin: piana toczy mu sie z pyska,ale to pewnie po tym serniku :p a ja tylko klik,klik... :user:krzywo na mnie zerkaja, ale wyjda z tego :cool3: ... wiecie jak fajnie w sobote o 18.30 siedziec na dogo? :happy1::multi: ... ja durna...:wallbash: przeciez wy wiecie doskonale :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
P.S.
wlasnie mnie Pawcio poprosil zeby przygotowac[I][U] wazeline dla klienta[/U][/I] :razz: :evil_lol:[/quote][B][I]:oops:o masz ......nie podejrzewałam ...ale grunt to tolerancja:eviltong:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:oops:o masz ......nie podejrzewałam ...ale grunt to tolerancja:eviltong:[/I][/B][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cale 1 kilo wzol ze soba... wypad moze nam sie przedluzyc... na razie ma 2 klientow w kolejce, ale kto wie czy to koniec :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]cale 1 kilo wzol ze soba... wypad moze nam sie przedluzyc... na razie ma 2 klientow w kolejce, ale kto wie czy to koniec :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówisz ze wazeliny starczy;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mówisz ze wazeliny starczy;)[/I][/B][/quote]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]JAK NIE TO WROCIMY WCZESNIEJ DO DOMU, bo bez wazeli pawcio nie ma roboty.. a i tak zapomnial masci na gojenie ... podraznien... :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]JAK NIE TO WROCIMY WCZESNIEJ DO DOMU, bo bez wazeli pawcio nie ma roboty.. a i tak zapomnial masci na gojenie ... podraznien... :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote][B][I]:cool1:no....widać ma konszachty z TYM niemcem ...
jak wrócisz wcześniej to zdążysz na sernik:eviltong:
[/I][/B]