Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]aleee... no co Ty gadasz... :crazyeye:.. prosze rozwiń ten temat, bo z opowiadan wiem, że ... coś mnie kłamczuszkasz...:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[B]no wyobraz sobie....kobieta, piekna, rozbiera sie tudziez jest rozbierana :razz: jak to woli...:evil_lol: ...i juz po bieliznie zostalo wspomnienie i ...zostaja na Tobie podpolanoweczko - skarpeteczki - dramat....facetowi sie odechciewa kontynuowania.....przynajmniej taka jest moja spiskowa teoria.:diabloti: ..bo facet nagi w skarpetach to porazka:-( .......[/B]

[B]ale ja mało wiem...w nogach spie i skarpetkami sie nakrywam....[/B]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj klockowa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: gadacie tutaj jak najęte.... nie było mnie od soboty i dopiero teraz skończyłam czytać.... wprawdzie w pracy jestem i nie idzie mi to za szybko........:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[SIZE=1][COLOR=Yellow](szef zerka zza rękawa)[/COLOR][/SIZE] ale tylko czasami

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]skrapety to sa antygwałtki wiec bardzo mało sexowne- odpadaja[/B]:diabloti:[/quote]
Skarpeteczki potrafia byc bardzo sexy:loveu:
Prosze sie jeszcze poduczyc:evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']z termoforem, czy termosem? :evil_lol:[/quote][B][I]:razz:no z termoforem ...a i termos mile widziany;)....kubek też:cool3:

Kto jedzie do Pysi na imprezkę do Sarnowa;)...w sobotę ...będzie żarcie , ochlaj i sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no wyobraz sobie....kobieta, piekna, rozbiera sie tudziez jest rozbierana :razz: jak to woli...:evil_lol: ...i juz po bieliznie zostalo wspomnienie i ...zostaja na Tobie podpolanoweczko - skarpeteczki - dramat....facetowi sie odechciewa kontynuowania.....przynajmniej taka jest moja spiskowa teoria.:diabloti: ..bo facet nagi w skarpetach to porazka:-( .......[/B]

[B]ale ja mało wiem...w nogach spie i skarpetkami sie nakrywam....[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co Wy dziewczynki na tą teorię?? prawda czy fałsz?? ja tam mysle że to pomówienia...[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='BeaC']Witaj klockowa:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: gadacie tutaj jak najęte.... nie było mnie od soboty i dopiero teraz skończyłam czytać.... wprawdzie w pracy jestem i nie idzie mi to za szybko........:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[SIZE=1][COLOR=Yellow](szef zerka zza rękawa)[/COLOR][/SIZE] ale tylko czasami[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B] Witaj Luśkowa!!:multi:
Ja!!?? ja?? gadacie??.. :diabloti:.. to one.. nagadały mi 100 stron i ciągle dązą do wyniku 1300 stron( jak co u niektórych...) i swietnie im to idzie..
znam ból kompka w pracy- ja tez dziś mam mnóstwo roboty, ale czasem odskakuje na DGM, ale na mnie szef nie looka :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]

Kto jedzie do Pysi na imprezkę do Sarnowa;)...w sobotę ...będzie żarcie , ochlaj i sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a czy Pysia wie już o imprezie??
ja bym pojechała, ale...
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a czy Pysia wie już o imprezie??
ja bym pojechała, ale...
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to nic nie czytałaś ....pisała w blogu ....pytała kto przyjedzie ....a co to za ALE:razz:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jednak ten rak po czipsach mniej czasochłonny;)[/I][/B][/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak nie śmierdzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to nic nie czytałaś ....pisała w blogu ....pytała kto przyjedzie ....a co to za ALE:razz:[/I][/B][/quote]

:ices_bla:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pisałam że dzis mam troche roboty i że nie czytam galerii... i nic nie wiem... to [U]ale [/U]to... moje samce w domu :placz:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:ices_bla:[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pisałam że dzis mam troche roboty i że nie czytam galerii... i nic nie wiem... to [U]ale [/U]to... moje samce w domu :placz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][I]:razz:[COLOR=Red]no zostaw samiczyków na jedna noc samych....będą mieć więcej miejsca;)[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kto jedzie do Pysi na imprezkę do Sarnowa;)...w sobotę ...będzie żarcie , ochlaj i sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[/quote]

jaaaaaaaaa :multi: :evil_lol: :drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:[COLOR=Red]no zostaw samiczyków na jedna noc samych....będą mieć więcej miejsca;)[/COLOR][/I][/B][/quote]
w sobote powiadasz...:hmmmm:, a zdrzdź więcej szczegółów... jak co gdzie czym .... autem nie jade.. mam nie zarejestrowane :ekmm:, a z mężczyznami pogadam:olympic:.. może jednak :mad:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a co Wy dziewczynki na tą teorię?? prawda czy fałsz?? ja tam mysle że to pomówienia...[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
a to zalezy jakie te skarpeteczki som :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']w sobote powiadasz...:hmmmm:, a zdrzdź więcej szczegółów... jak co gdzie czym .... autem nie jade.. mam nie zarejestrowane :ekmm:, a z mężczyznami pogadam:olympic:.. może jednak :mad:[/quote][B][I]hmmm no nie wiem jakis pociag albo autobus ....a Waszka :evil_lol:by nas skąś tam odebrała

[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]hmmm no nie wiem jakis pociag albo autobus ....a Waszka :evil_lol:by nas skąś tam odebrała[/I][/B]

[/quote]

odebrać to by i odebrała, ale odwiozła dopiero za dwa dni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']odebrać to by i odebrała, ale odwiozła dopiero za dwa dni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:placz::placz::placz:[I]a my biedne żuczki do pracy[/I]

Posted

[quote name='malawaszka']buuuuaahahhahahahahaha :roflt: Veeectraaaaa jesteśmy KuKluxKlan :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]
KKKurde mam się cieszyć :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zaraziłam koleżankę dogo..jak się nie chciała zalogować 3 mies. tak dziś jak powiedziałam że o sexie klikamy to już sie loguje...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: SAPERA!!! JESTEŚ??? :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='sapera'][COLOR=darkorchid][B]Jestem jak obiecałam :D i od jutra jestem pierwsza na liscie do zwolnienia w robocie bo będę tu siedzieć całymi dniami :D [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]Pozdrawiam wszystkich :D[/COLOR][/B][/quote]
No witaj :bigok::bigok: w rodzinie :evil_lol: :evil_lol:wariatów ;) :diabloti:

Posted

[quote name='sapera'][COLOR=darkorchid][B]Jestem jak obiecałam :D i od jutra jestem pierwsza na liscie do zwolnienia w robocie bo będę tu siedzieć całymi dniami :D [/B][/COLOR]
[B][COLOR=#9932cc]Pozdrawiam wszystkich :D[/COLOR][/B][/quote]

:multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]siemano Sapera!!!
jak cie zwolnia to bedziesz miała więcej czasu w domu na dogo!!!!
no i pamiętaj- w nocy jak ja w domu- ty klikaj tu w moim imieniu.. wiesz o co biega!!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no i pamiętaj- w nocy jak ja w domu- ty klikaj tu w moim imieniu.. wiesz o co biega!!![/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

No nie ladnie:mad: ktos tu sobie chce komcie nabic:evil_lol:

Posted

[quote name='sapera'][COLOR=purple][B]Witam Vectra :-D [/B][/COLOR]
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no i patrzcie... 15 min. temu klikała że idzie na obiad... a siedzi na tym dogo!!!![/B][/COLOR][/FONT]:mad: