Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']ani nie gadaj... mam tyle zaległości że wczoraj jak dogo nie działało nawet mnie to ucieszyło, ale po trzech godzinach...:angryy:, a dzis zaś qpa latania..
mam sesję z łikendu ale wrzuce w innym terminie :eviltong:[/quote]
[B][I]:multi:witajcie Klocusiowe
Ja wczoraj napisałam całą mase zaległych i bierzących szmatławców na kompikudo pracy...
ale niestety chyba ktoś zjadł mi tu posta bo mam wrażenie że pisałam jeszcze w sobotę:cool3:
No i kiedy cioteczka zajeżdża na prowincję;)
[/I][/B]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I]no tak najważniejsze sprawdzić aby dojść do jasności ....
a maile , petycje juuż wiele razy w różne miejsca się słało więc i teraz można;)
[/I][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi:witajcie Klocusiowe
Ja wczoraj napisałam całą mase zaległych i bierzących szmatławców na kompikudo pracy...
ale niestety chyba ktoś zjadł mi tu posta bo mam wrażenie że pisałam jeszcze w sobotę:cool3:
No i kiedy cioteczka zajeżdża na prowincję;)
[/I][/B][/quote]
no jest Twój post sobotni :turn-l:
ja tez wczoraj troche nadrobiłam ale jeszcze ze 3 dni mi brakło..:evil_lol: więc może kolejna awaria :cool3:- no i nie poprzybywało postów w ilości "nie do nadrobienia" :multi:
a do Rybola... wybieramy się kiedysik tam, ale pewnie z Klockiem, więc ta wizytę sobie odpuścimy, bo nasze chłopaki mogą sobie nie przypaśc do gustu... Klocek gania z psami, ale ma zaufanych kumpli...

Posted

[quote name='Vectra']ceść klockowate :multi:[/quote]

matko przenajświetsza!! dopiero zerknęłam na Twój banerek!!! o losie!! samo piekło!!! :diabloti:... piekło?? i ja tam jeszcze nie byłam?? ups...

Posted

[quote name='clockwork']matko przenajświetsza!! dopiero zerknęłam na Twój banerek!!! o losie!! samo piekło!!! :diabloti:... piekło?? i ja tam jeszcze nie byłam?? ups...[/quote]
no właśnie :mad: :mad: no niewiem ale chyba powinnam się obrazić :diabloti: :diabloti:
wrota naszych piekiełstoją dla Klocków otworem :bigok::cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']no właśnie :mad: :mad: no niewiem ale chyba powinnam się obrazić :diabloti: :diabloti:
wrota naszych piekiełstoją dla Klocków otworem :bigok::cooldevi:[/quote]

nie gniewaj... wybacz... :modla:przed chwilą byłam:multi:, ale nie wiem kto jest kto, a nie każ mi nadrabiac....belzebuby koffane, ale musze je poznać a to nielada wyzwanie- tysiące!!!! dziesiątki tysięcy postów!!! :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']no jest Twój post sobotni :turn-l:
ja tez wczoraj troche nadrobiłam ale jeszcze ze 3 dni mi brakło..:evil_lol: więc może kolejna awaria :cool3:- no i nie poprzybywało postów w ilości "nie do nadrobienia" :multi:
a do Rybola... wybieramy się kiedysik tam, ale pewnie z Klockiem, więc ta wizytę sobie odpuścimy, bo nasze chłopaki mogą sobie nie przypaśc do gustu... Klocek gania z psami, ale ma zaufanych kumpli...[/quote][I][B]:shake:eee chiba nie bo ja w sobote gdzieś pisałam o przyjeździe do boguszowców:cool3:.....no ale faftycznie z chłopakami mogłoby być kiepskawo:roll:[/B][/I]

Posted

eee.. to Ty napisałaś a ja jeszcze nie przeczytałam a już mi rąbnęli posta :mad:- wot chamówa!!
Alicjo wybacz że dzis do Was nie zaglądnęłam, ale tak se myśle że nic się tam u Ciebie jak zwylke nie dzieje, przybyło tylko jakieś 30 stron...:evil_lol: więc po co wchodzić... wejde jutro poświęcę sobie 7,5 godz. i będę na bierząco...
a tak na serio nie mam czasu!!!:placz: nadrobie... :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']eee.. to Ty napisałaś a ja jeszcze nie przeczytałam a już mi rąbnęli posta :mad:- wot chamówa!!
Alicjo wybacz że dzis do Was nie zaglądnęłam, ale tak se myśle że nic się tam u Ciebie jak zwylke nie dzieje, przybyło tylko jakieś 30 stron...:evil_lol: więc po co wchodzić... wejde jutro poświęcę sobie 7,5 godz. i będę na bierząco...
a tak na serio nie mam czasu!!!:placz: nadrobie... :diabloti:[/quote][B][I];)dam ci znać jak będą nowe foty ...narazie nas wena opuściła :cool3:....i pogoda do doopy [/I][/B]

Posted

[quote name='clockwork']ja... spacerek ze 5 km... od mamy do domu- autem co prawda, ale ileż drogi przed nami!!! :eviltong:

a urzędasom fakju! ten z mojego avatarka ;)[/quote]
ej mówisz do mojego TZta..;-)) no pienknie nie ch on sie tylko dowie.. wtedy to juz napewno mnie niepusci do Jastrzebia...:diabloti: a jako urzedasek pod moimi naciskami wplynął nieco na poprawe wspólpracy Miasto- schron.. noi zrobił porzadek z ustwianymi przetargami na dofinansowanie tych co "nietrzeba".. w wydziele ochrony srod...ja wiedziałam kogo trzeba wesprzec żeby pieniadze nbie poszły do kieszeni.. ..i poszły pod wskazany przeze mnie adresik.. ale szaaaaaa..;-))

Posted

[quote name='elainfo']ej mówisz do mojego TZta..;-)) no pienknie nie ch on sie tylko dowie.. wtedy to juz napewno mnie niepusci do Jastrzebia...:diabloti: a jako urzedasek pod moimi naciskami wplynął nieco na poprawe wspólpracy Miasto- schron.. noi zrobił porzadek z ustwianymi przetargami na dofinansowanie tych co "nietrzeba".. w wydziele ochrony srod...ja wiedziałam kogo trzeba wesprzec żeby pieniadze nbie poszły do kieszeni.. ..i poszły pod wskazany przeze mnie adresik.. ale szaaaaaa..;-))[/quote]

eeeeeeeeeeeee.. eeellllaaa.. nie takim urzedasom.. takim z zakresu działalności gospodarczej, zusy, srusy, skarbówy, ... ci co nas szwabia co iesiąc do ostatniego grosza
Pozdrów tezeta ;) i wpadaj do tego Jastrzębia, a nie tylko obiecujesz... poszukamy razem błąkających się piesów :eviltong:

Posted

NO DOBRA OCZYSZCZONA Z ZARZUTÓW:diabloti: DZIEWCZYNO TY MYSLISZ ,ZE JA MAM CZAS PO KOLEŻANKACH PO CAŁEJ POLSCE OBJEŻDŻAĆ!! możemy sie latem nad morzem umówić.. gdzies w grecjii oczewiście.. bo u nas to tak wietrznie jakoś..:evil_lol:

Posted

[quote name='elainfo']NO DOBRA OCZYSZCZONA Z ZARZUTÓW:diabloti: DZIEWCZYNO TY MYSLISZ ,ZE JA MAM CZAS PO KOLEŻANKACH PO CAŁEJ POLSCE OBJEŻDŻAĆ!! możemy sie latem nad morzem umówić.. gdzies w grecjii oczewiście.. bo u nas to tak wietrznie jakoś..:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]mówisz i masz :eviltong:.. więc jak?? 10-30 lipiec- Grecja. Ja już złożyłam wniosek o urlop :razz:... bierzemy tezetów czy nołsens??
[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Ceść Klockowa
Dopiero dziś do Cię dotarłam BANDOG jest cud miód i orzeszki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bendem tu wpadać
To mówiłam (pisałam ja kolejna adoptowana córa Ali R)

Posted

[quote name='Anka12']Ceść Klockowa
Dopiero dziś do Cię dotarłam BANDOG jest cud miód i orzeszki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Bendem tu wpadać
To mówiłam (pisałam ja kolejna adoptowana córa Ali R)[/quote]

ZAPRASZAMY!! W IMIENIU CZARNUSZKA!!

Posted

[SIZE=3][B][FONT=Arial][COLOR=blue][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/abf63ea51ff0d608.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/9/abf63ea51ff0d608.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3e92516ad621954f.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/9/3e92516ad621954f.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/dc9bd5bc1459c36e.html"][IMG]http://images11.fotosik.pl/43/dc9bd5bc1459c36e.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Musialam wyciagnac Klocka z czelusci, bo tylko gadacie
a zdjec brak:shake:
[CENTER][CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/461ab1c8ceeff399.html"][/URL][/CENTER]
[/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]mówisz i masz :eviltong:.. więc jak?? 10-30 lipiec- Grecja. Ja już złożyłam wniosek o urlop :razz:... bierzemy tezetów czy nołsens??
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote[B][I]]:crazyeye:jesu a po co wam TZci ...chyba do noszenia bagaży i wahlowania[/I][/B];)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] [B][I] :crazyeye:jesu a po co wam TZci ...chyba do noszenia bagaży i wahlowania[/I][/B];)[/quote]

Popieram Ale!!!
Moga jeszcze drinki donosic;)

Posted

[quote name='Vogue']

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/abf63ea51ff0d608.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/9/abf63ea51ff0d608.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Musialam wyciagnac Klocka z czelusci, bo tylko gadacie
a zdjec brak:shake:
[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]z samiuśkich czeluści [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue]mówisz i masz :eviltong:.. więc jak?? 10-30 lipiec- Grecja. Ja już złożyłam wniosek o urlop :razz:... bierzemy tezetów czy nołsens??
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote[B][I]]:crazyeye:jesu a po co wam TZci ...chyba do noszenia bagaży i wahlowania[/I][/B];)[/quote]
[quote name='Vogue']Popieram Ale!!!
Moga jeszcze drinki donosic;)[/quote]
[quote name='AśkaK']No właśnie, przecież nie chodzi się z drewnem do lasu...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ej Klockowa, kiedy będą te weekendowe foty?:cool3:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]wiadomo że nie bierzemy!!:p mojemu Pawciowi nie dam urlopu ;) a i elowy Jacek musi zostać kotow pilnować... przypaliłam głupa, że niby taka spoko jestem gdyby Pawcio to czytał :evil_lol:, a do noszenia drinków zawsze sie ktosik znajdzie :eviltong:

a foty może po południu jak ładnie poprosicie- teraz lece na rehabilitacje, do ZUSU (jeZUS!!) a potem postaram się pozmniejszać i wrzucić... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:user:

Posted

Ciotka Klockowa ja mam potrzebe nowych Mordulcowych zdjeć :evil_lol:

w ramach substytutu juz sobie znalazłam bliżej siebie dużego rociaka

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40371[/URL]

z którym staram sie blizej zapoznać ale to jednak nie Mordulec :shake:

nie mozna tak człowieka trzymać długo "o suchym pysku " ze tak powiem :mad:

Posted

[quote name='ewatr']Ciotka Klockowa ja mam potrzebe nowych Mordulcowych zdjeć :evil_lol:

w ramach substytutu juz sobie znalazłam bliżej siebie dużego rociaka

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40371[/URL]

z którym staram sie blizej zapoznać ale to jednak nie Mordulec :shake:

nie mozna tak człowieka trzymać długo "o suchym pysku " ze tak powiem :mad:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]przygarniesz rottka?? :loveu: tyś je wpożo!!! :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Shikka']Elo Klockowscy :)
Zapraszacie zapraszacie tak a tu co....?? Pusto :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No no no tak się nie robi :mad:[/quote]

:oops: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]o ja durna!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:tard:

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]rekompensata: juz za chwileczke, już za momencik.... fotki Clockworka zaczną Was kręcić:eviltong:

[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]przygarniesz rottka?? :loveu: tyś je wpożo!!! :eviltong:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

/quote]
Ciotka prosze mi tu nie zmieniać tematu - było o fotach :mad:

/a rociak to tak był przy okazji a on jest piekny i szuka słodziak domu to czemu ma sie troszke po innych watkach nie porozgladać a nuż ..........;) /