Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa buuu kiedy ja będę znowu za Wami nadążać :placz::placz::placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]jakbyś nie stała w korkach tylko przylazła do nas to byś nadążała[/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witaj Paulo w naszych czarnych progach :loveu: też nie masz słuchawek??? matko!!! jak Wy egzystujecie bez darmowego milczenia na skype :crazyeye: [COLOR=Red][I]no ja już kołki im ciosam ...nie osikowe....co by zakupiły[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] skróce CI: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nazywam sie Magda, w innych kręgach zwana Klockowa, mam psa o imiu Klokłork i jaszczura o imiu Orange. Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1: bedzie sie działo :mdleje:[COLOR=Red][I]TAK tak U NAS [/I][/COLOR] aaa... i miała Dilerowa przybrać Medorową (Magde z Tych) ale ta była w terenie- oczywiście specjalnie wyszła.... nigdy nie wychodzi z domu a wczoraj musiała [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nosz kurde lato przyszło... chyba czas na zmaine opon z zimowych na letnie[/B][/COLOR][/FONT] :roll::oops:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:my też na zimówkach.... jestem wrócona ....lekko podsmażona... wpadłam na NASZE BLOGASKI:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']A no ślicznie wyglądam:loveu: :diabloti: :diabloti: :diabloti: A to ona nad ranem rzucała kamyczkami w me okiennice:loveu: A tak to się zaczęło - coraz lepiej:evil_lol: A no w arbajcie se arbatuje:lol: :lol: Aaaaa.... no to wszystko :cool1: :cool1: :cool1: :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]HA!!!! i tyle chciałam powiedzieć....:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:my też na zimówkach.... jestem wrócona ....lekko podsmażona... wpadłam na NASZE BLOGASKI:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak lekko.... tera jo ino byda blada :mad: qrde... składam wniosek o urlop :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak lekko.... tera jo ino byda blada :mad: qrde... składam wniosek o urlop :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:...oj blada to ja chyba nadal jestem ...szczególnie nogi ...i nie powiem co:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]HA!!!! [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]i tyle chciałam powiedzieć....:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To ja Ci powiem, ale tak w sekrecie, żze HA HA HA:cool1: zagięłam ciem robaczku:cool1: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:cool1:...oj blada to ja chyba nadal jestem ...szczególnie nogi ...i nie powiem co:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Powiedz, powiedz, nie bądź taka:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor'] Powiedz, powiedz, nie bądź taka:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiem Ci na uszko...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pA ja melduję U NAS ...że serniczek na przyjazd nas wszystkich:pjuż gotowy ....choć nie powiem ,że chodziły nam po mózgu takie myśli co by siąść i zjeść ...ale czekamy sumiennie na NASZą całość 3/3 i naszych TZtów;) Prawie wszystko przygotowane...to JUŻ JUTRO:multi::multi::multi:[/I] [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiem Ci na uszko...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] No trzymam to ucho przy monitorze, trzymam i nic nie słyszę... :shake: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pA ja melduję U NAS ...że serniczek na przyjazd nas wszystkich:pjuż gotowy ....choć nie powiem ,że chodziły nam po mózgu takie myśli co by siąść i zjeść ...ale czekamy sumiennie na NASZą całość 3/3 i naszych TZtów;) Prawie wszystko przygotowane...to JUŻ JUTRO:multi::multi::multi:[/I] [/B][/FONT][/COLOR][/quote] Wypijta za mnie;):multi::multi: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Jutro nawiedza nas Aga, zwana Dilerką która ma psa Diliego, oraz Alicja= Ozzulkowa, mająca Ozziego :cool1: bedzie sie działo :mdleje:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Tylko nie dmuchajcie za dużo :evil_lol: Ale Wam zazdraszczam :oops: Za nas też wypijcie :beerchug: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='madzia i medor']No trzymam to ucho przy monitorze, trzymam i nic nie słyszę... :shake: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:szeptałam...teraz czekaj aż przyjedziesz do TYCH :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Wypijta za mnie;):multi::multi:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I];)musowo... A my się juz szykujemy ...tra la la ....ale będzie wesoło tralala:multi::multi::multi: [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='paula_z']Tylko nie dmuchajcie za dużo :evil_lol: Ale Wam zazdraszczam :oops: Za nas też wypijcie :beerchug:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:ja już nigdy nie będę dmuchać:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 cholera myla mi sie lirerki na kwiatarzurze:angryy: ...dlatego nie bede pisac:diabloti: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='dealer']cholera myla mi sie lirerki na kwiatarzurze:angryy: ...dlatego nie bede pisac:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:kto Ci poprzestawaiał literki ...oć utulkam ... KCM:loveu::loveu::loveu:obie cwaj na Cię czekamy:multi::multi::multi: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='madzia i medor'] Wypijta za mnie;):multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co???? Ty juz nie możesz?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='paula_z']Tylko nie dmuchajcie za dużo :evil_lol: Ale Wam zazdraszczam :oops: Za nas też wypijcie :beerchug:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]następna..... pijta każdy za siebie :eviltong: ja WASZYCH ilości nie zmoge :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dealer']cholera myla mi sie lirerki na kwiatarzurze:angryy: ...dlatego nie bede pisac:diabloti:[/quote] no... liRErki... przechlapana sprawa :shake: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]już dziś.... :cool3: i jutro :cool3: i pojutro :multi::multi::multi: A Tobie Alu zamiast odpowiadać ... po prostu ślę buziaczka na dzień dobry..... Ja dziś mam dzień zadumy- rozpatruje kwestie REINKARNACJI..... :roll: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Ja dziś mam dzień zadumy- rozpatruje kwestie REINKARNACJI..... :roll: [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] [B]oooochhooo a cos sie stało????[/B] [B]czy tak...naszedl Cie dzien rozmyslan???:diabloti: [/B] Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]oooochhooo a cos sie stało????[/B] [B]czy tak...naszedl Cie dzien rozmyslan???:diabloti: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] edytuje post, bo w sumie na temat wiary sie nie rozmawia... ile ludzi tyle teorii... coś sie stało... ale... niech mu ziemia lekką będzie[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif[/IMG] [COLOR=Blue][B]dowiedziałam się o śmierci kogoś kto powinien być mi bliski, ale na własne życzenie nie jest [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d030.gif[/IMG] i w tym momencia zastanawiam się nad teorią życia po życiu... czy te maltretowane, głodne dzieci, zwierzęta,- to nie aby odkupywanie grzechów za krzywdę i zło wyrządzone w poprzednim życiu... takie refleksje mi się nasunęły myśląc o reinkarnacji....[/B][/COLOR] [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif[/IMG] Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]już dziś.... :cool3: i jutro :cool3: i pojutro :multi::multi::multi: [COLOR=Red][I]:multi::multi::multi:...jeszcze kilka godzinek:razz:[/I][/COLOR] A Tobie Alu zamiast odpowiadać ... po prostu ślę buziaczka na dzień dobry..... [COLOR=Red][I]witanko na dzień doberek...:calus:[/I][/COLOR] Ja dziś mam dzień zadumy- rozpatruje kwestie REINKARNACJI..... :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ano ...kwestia owa jest ciekawa [/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] edytuje post, bo w sumie na temat wiary sie nie rozmawia... ile ludzi tyle teorii... coś sie stało... ale... niech mu ziemia lekką będzie[/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif[/IMG] [COLOR=Blue][B]dowiedziałam się o śmierci kogoś kto powinien być mi bliski, ale na własne życzenie nie jest [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d030.gif[/IMG] i w tym momencia zastanawiam się nad teorią życia po życiu... czy te maltretowane, głodne dzieci, zwierzęta,- to nie aby odkupywanie grzechów za krzywdę i zło wyrządzone w poprzednim życiu... takie refleksje mi się nasunęły myśląc o reinkarnacji....[/B][/COLOR] [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif[/IMG][/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]każda teoria życia po.......tak ile ludzi tyle teorii.. wiadomo daje to do myślenia ...tylko czy nie będzie to tak ,że mamy coś co człek wymyślił na swoją potrzebę ...nie wiem ...jestem człowiekiem małej wiary ...więc chyba w tym wypadku niekompetentna:oops: A co ma być to będzie ...co się stało to się nie odstanie ....i po to mamy swój rozum by za życia z niego korzystać i nie dawać innym powodu do żalu... [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 jestem...przejrzałam całą galerię!!!! boskiego masz tego psiaka!!!faktycznie urodzony morderca z niego :| Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:ale dziś okazja ...nie dość że spotkanko na 3/3 to jeszcze 300 stronka :knajpa::knajpa::knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='chalimala']jestem...przejrzałam całą galerię!!!! boskiego masz tego psiaka!!!faktycznie urodzony morderca z niego :|[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ooo... chalimala :multi::multi::multi: witam niewitaną!!!!! mordulec niesamowity... aż strach sie bać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] chalimala to dogomaniaczka która poznałam bo... trafiła do Pawcia na kolczykowanie :cool3::cool3: i zaciągłam ją tu na siłe :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:ale dziś okazja ...nie dość że spotkanko na 3/3 to jeszcze 300 stronka :knajpa::knajpa::knajpa: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]300!!!! jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce.... [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B][COLOR=Blue]:knajpa::knajpa:[/COLOR]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]edytuje post, bo w sumie na temat wiary sie nie rozmawia... ile ludzi tyle teorii... [/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]coś sie stało... ale... niech mu ziemia lekką będzie[/COLOR][/FONT][/B][IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif[/IMG] [COLOR=blue][B]dowiedziałam się o śmierci kogoś kto powinien być mi bliski, ale na własne życzenie nie jest [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d030.gif[/IMG][/B][/COLOR] [B][COLOR=blue]i w tym momencia zastanawiam się nad teorią życia po życiu... czy te maltretowane, głodne dzieci, zwierzęta,- to nie aby odkupywanie grzechów za krzywdę i zło wyrządzone w poprzednim życiu... takie refleksje mi się nasunęły myśląc o reinkarnacji....[/COLOR][/B] [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif[/IMG][/quote] [B]Jak chcesz to o tym mozemy prywanie na mailu....bardzo prosze, nawet moge polecic pare pozycji ksiazkowych traktujacych o roznych podejsciach, nie szarlatańskich...[/B] [B]a poza tym to owszem....to jest przyczyna i skutek..i ja mam taka teorie ze kazdy z nas jest tu po cos na Ziemi...i ma cos do przerobienia...jedni np komunikacje inni zupelnie cos innego....i, ze to co sie nam przydarza nie jest przypadkiem...tylko jakas zaplanowana droga do przejscia i oczywiscie tylko od nas i naszej wolnej woli i wyboru zalezy która z drog wybieramy...a co z a tym idzie i skutki tych decyzji...[/B] [B]i wierze tez ze tak jak napisalas...odkupujemy krzywdy wyrzadzone kiedys komus ..czy to bedzie zle słowo...zajechanie drogi...czy inne ciezsze kalibry spraw.....[/B] Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ooo... chalimala :multi::multi::multi: witam niewitaną!!!!! mordulec niesamowity... aż strach sie bać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] chalimala to dogomaniaczka która poznałam bo... trafiła do Pawcia na kolczykowanie :cool3::cool3: i zaciągłam ją tu na siłe :cool1: [/quote] jęzor się goi :D sama przyjemność podziwiać taką "bestię" :diabloti: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] ooo... chalimala :multi::multi::multi: witam niewitaną!!!!! mordulec niesamowity... aż strach sie bać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] chalimala to dogomaniaczka która poznałam bo... trafiła do Pawcia na kolczykowanie :cool3::cool3: i zaciągłam ją tu na siłe :cool1: [FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]na siłę do studia czy na blogaska;)[/COLOR][/I][/B][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]300!!!! jeszcze po kropelce, jeszcze po kropelce.... [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B][COLOR=Blue]:knajpa::knajpa:[/COLOR]:knajpa:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:[COLOR=Red]jeszcze jeden i jeszcze raz:eviltong:[/COLOR][/I][/B][/FONT] [quote name='chalimala']jęzor się goi :D sama przyjemność podziwiać taką "bestię" :diabloti:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye:bosz ...Klocek przegryzł Dogomaniaczce jęzorka:eviltong: Klocka to trzeba na żywo poznać a nie z fotasków:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Jak chcesz to o tym mozemy prywanie na mailu....bardzo prosze, nawet moge polecic pare pozycji ksiazkowych traktujacych o roznych podejsciach, nie szarlatańskich...[/B] [B]a poza tym to owszem....to jest przyczyna i skutek..i ja mam taka teorie ze kazdy z nas jest tu po cos na Ziemi...i ma cos do przerobienia...jedni np komunikacje inni zupelnie cos innego....i, ze to co sie nam przydarza nie jest przypadkiem...tylko jakas zaplanowana droga do przejscia i oczywiscie tylko od nas i naszej wolnej woli i wyboru zalezy która z drog wybieramy...a co z a tym idzie i skutki tych decyzji...[/B] [B]i wierze tez ze tak jak napisalas...odkupujemy krzywdy wyrzadzone kiedys komus ..czy to bedzie zle słowo...zajechanie drogi...czy inne ciezsze kalibry spraw.....[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ojojoj... i co mam teraz powiedzieć... chyba przestane sie zastanawiać co po śmierci... do piachu i już ;) poprosze na mailika conieco na ten temat- pozycje (xiążkowe też ) [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='chalimala']jęzor się goi :D sama przyjemność podziwiać taką "bestię" :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tyci tyci malenieńki Klocuszek.... jego pan robi większą krzywde :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red]na siłę do studia czy na blogaska;) [/COLOR][/I][SIZE=3][COLOR=Blue]na blogaska ty... ty.... ty Alu ty... ze studia to na siłę ją wyganialiśmy.. tak jej dobrze Pawcio zrobił ;) [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye:bosz ...Klocek przegryzł Dogomaniaczce jęzorka:eviltong: [/I][SIZE=3][COLOR=Blue]full serwis :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][I] Klocka to trzeba na żywo poznać a nie z fotasków:loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj tak... ni ma to tamto :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
chalimala Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tyci tyci malenieńki Klocuszek.... jego pan robi większą krzywde :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oj tak... ni ma to tamto :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] klocuszka na pewno prędzej czy później poznam osobiście :diabloti: jakby nie było tak upalnie na piechotę do jastrzębia bym polazła :D sama przyszłam do studia i niestety sama wyszłam :( ale ja tam jeszcze wrócę :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts