Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyliłas domy , tamoj nie ma schodów.......albo wpadłaś do windy;)

HELLoooooooooooooołłłłłłłłłłł
Nasze Klocusiowe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
zaraz uciokam ;)meldnę się później:p
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='madzia i medor']Moi kochani, później nadrobię Waszego blogaska, ale chciałam powiedzieć, że jestem i o Was nieustająco pamiętam;):loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]masz szczęście chciałam Ci-po-wiedzieć :p[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='malawaszka']:placz:ja nie mogiem takich czułości doświadczać przez te cholerne alergie :placz:[/quote]

[quote name='malawaszka']no właśnie wiem co tracę - bo zdarzało się takie wylizywanko :evil_lol: ale ... potem konsekwencje... :shake::angryy::placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale ile przyjemności przed konsekwencjami :loveu::loveu: ja bym sie nie oparła pokusie :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='paula_z']Dziń dybry :grins:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]joł joł Pa-ULA!!!! [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']PUK PUK DRYN DRYN JEBUDUUUU...spadlam ze schodow...:cool1: czy ten rumor mojego spadajacego cielska cie nie obudzil:crazyeye:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to TY odbiłaś sie od windy :crazyeye: myśłałam że sie urwała... taki huk był :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomyliłas domy , tamoj nie ma schodów.......albo wpadłaś do windy;)

HELLoooooooooooooołłłłłłłłłłł
Nasze Klocusiowe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
zaraz uciokam ;)meldnę się później:p
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak uciokłaś jak ja Ci na gie pisam.... dlaczemu... po co ja gnałam do pracy[/B][/COLOR][/FONT] :mad:

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Blue][B]HELL...................................o :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=6]
[/SIZE][/CENTER]

Posted

[B]dzien dobry sie z pania....[/B]
[B]jakie Ty masz piekne zdjecie wstawione w avatorku..fiu fiu..fiu....rewelacja..jakie TY piekne dziewcze z pełnym owłosieniem na glowie jestes:evil_lol: :loveu: :loveu: :p [/B]

[B]miłego dzioneczka....[/B]
[B]wróciłam i juz bede:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]dzien dobry sie z pania....[/B]
[B]jakie Ty masz piekne zdjecie wstawione w avatorku..fiu fiu..fiu....rewelacja..jakie TY piekne dziewcze z pełnym owłosieniem na glowie jestes:evil_lol: :loveu: :loveu: :p [/B]

[B]miłego dzioneczka....[/B]
[B]wróciłam i juz bede:diabloti: [/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll:
dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']bu:diabloti:[/quote]
:eek2:

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak uciokłaś jak ja Ci na gie pisam.... dlaczemu... po co ja gnałam do pracy[/B][/COLOR][/FONT] :mad:

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Blue][B]HELL...................................o :diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=6]
[/SIZE][/CENTER]
[/quote][I][B]:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:[/FONT][/B][COLOR=Red][B][FONT=Arial]już jestem w domecku.......[/FONT][FONT=Arial]
za chwilke będę na stałe na kompeczku;)
oj nie mów że nie wiedziałaś po co gnałaś [/FONT][/B][/COLOR][/I][I][COLOR=Red][B];) [/B][/COLOR][/I]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
noooo... byłam kiedyś młoda i... owłosiona... ale to było kiedyś, dawno baaaardzo dawno ... jak Jezus był mały...:roll:
dziś siwe włosy na skroniach :placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT]

:eek2:

:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj tak tak ...widziałam dzisiaj 1szy siwy włos na czyichś skroniach;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:[/FONT][/B][COLOR=Red][B][FONT=Arial]już jestem w domecku.......[/FONT][FONT=Arial]
za chwilke będę na stałe na kompeczku;)
oj nie mów że nie wiedziałaś po co gnałaś [/FONT][/B][/COLOR][/I][I][COLOR=Red][B];) [/B][/COLOR][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no wiedziałam wiedziałam że mnie nawiedzicie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:oj tak tak ...widziałam dzisiaj 1szy siwy włos na czyichś skroniach;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:mad::mad::mad: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na czyichś, na czyichś.... qrde... może jeszcze wygadaj że na moich :roll:

dogo zamulona jak stuletni staw- idę w takim razie myć Pawciowo-studyjne okna [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/h020.gif[/IMG]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no wiedziałam wiedziałam że mnie nawiedzicie :loveu:
[COLOR=Red][I]KCM:loveu::loveu::loveu:[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

:mad::mad::mad: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]na czyichś, na czyichś.... qrde... może jeszcze wygadaj że na moich :roll:
[COLOR=Red][I]no przecie nie pisałam że na Twoich:razz:[/I][/COLOR]

dogo zamulona jak stuletni staw- idę w takim razie myć Pawciowo-studyjne okna [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/h020.gif[/IMG][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no masz .....a było dać ściere na tyle rąk to by poszło raz dwa[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]masz szczęście chciałam Ci-po-wiedzieć :p[/B][/COLOR][/FONT]
[CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=blue][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/quote]
No przeca mówiłam, że głuupi ma zawsze szczęście:diabloti::diabloti::diabloti:

Witajta:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no masz .....a było dać ściere na tyle rąk to by poszło raz dwa[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuu.... że ja nie wspomniałam o oknach wcześniej... ale to była kwestia chwili jak wpadłam na pomysła że okazja umyć, bo klient Pawciowi nie przylazł :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']No przeca mówiłam, że głuupi ma zawsze szczęście:diabloti::diabloti::diabloti:

Witajta:multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... dlatego mówie że masz szczeście :cool3::cool3:

witaj!!!!
nie gadaj żeś jest na kompku wtedy co ja[/B][/COLOR][/FONT] :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial][COLOR=blue][B]no... dlatego mówie że masz szczeście :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]witaj!!!! [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie gadaj żeś jest na kompku wtedy co ja[/COLOR][/FONT][/B] :crazyeye:[/quote]
A no jezdem, pracujem:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Klikła bym do Ciem na gie gie, ale rzekomo podaje nie prawidłowe hasło :mdleje:

Posted

[quote name='madzia i medor']A no jezdem, pracujem:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Klikła bym do Ciem na gie gie, ale rzekomo podaje nie prawidłowe hasło :mdleje:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]specjalnie??? :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Żem co specjalnie:hmmmm::niewiem::niewiem::niewiem:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że specjalnie wbijasz złe hasło- cobym Cie nie namierzyła.... na gie :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]że specjalnie wbijasz złe hasło- cobym Cie nie namierzyła.... na gie :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Dokłądnie tak;)
Hasło podaję prawidłowe, bo codziennie je w domu używam:roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']Buhahahaaa:evil_lol: :evil_lol: Dokłądnie tak;)
Hasło podaję prawidłowe, bo codziennie je w domu używam:roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to może numerek nie ten :roll::roll: może nie masz pamięci do numerków :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuu.... że ja nie wspomniałam o oknach wcześniej... ale to była kwestia chwili jak wpadłam na pomysła że okazja umyć, bo klient Pawciowi nie przylazł :mad:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:a było pomyśleć wcześniej ......[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]to może numerek nie ten :roll::roll: może nie masz pamięci do numerków :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Numerki bywają ulotne, fakt:diabloti: :diabloti: Ale poszłam sprawdzić do domu i gra gitara, a tu doopa wołowa:roll: :roll:

Posted

[quote name='madzia i medor']Numerki bywają ulotne, fakt:diabloti: :diabloti: Ale poszłam sprawdzić do domu i gra gitara, a tu doopa wołowa:roll: :roll:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież"[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież"[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no ta...to temu już do mła nie klika...
a to u NAS na blogasie się pogaduchy odbywają ;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no to TU se możemy klikać jak na gie.... tylko trza bedzie non stop robić "ośwież"[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:no ta...to temu już do mła nie klika...[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]a to u NAS na blogasie się pogaduchy odbywają ;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A no, ino tu trza bardziej kujtujajnie;) ;) ;) :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....taaaaa .....no to myśl nad tym hasłem..
a kupiła juz te słuchawki na SKYPKA;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]