Pysia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witaj Klockowa :multi: Widzę ze sa tutaj prowadzone (nie)kontrolowane rozmowy nocne :diabloti: I cieszę się że nawet w gościnie o nas nie zapomniałas :evil_lol: Quote
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Kot morderca :crazyeye: [URL]http://images29.fotosik.pl/24/726d2e26280d0c89.jpg[/URL] :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pieski małe dwa, w niebieskich mundurkach nic nie robią tylko- sie włóczą po podwórkach, ja te pieski znam, sine plecy od nich mam- sibą sibą...[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt: dobre :cool2: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]samturia ...ja nie jestem TWOJĄ koleżanką ...zresztą Magda też ...i przede wszystkim PANI.... To że pozwalasz sobie na wiele zauważyłam nie tylko JA i niestety szacunku i taktu nie masz DZIECKO za grosz ...nie wiem kto pozwala sobie pisać do dorosłej osoby ....[COLOR=Black]Czy u Ciebie siedzi jeszcz ten podlec[/COLOR][/B][B] ........:diabloti: dogodziecinko ...Szacunek ...to podstawa a i inni cię kiedyś uszanuja a jak narazie jesteś spalona ...na twoim miejscu ....spaliłabym się ze wstydu bo i Pan Paweł i Pan Cezary widzieli Twój popis na dogo ... A wracając do sedna to : istnieje jeszcze pewne słowo ...PRZEPRASZAM ale takie dzieci puste jak ty go nie znaja ...[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] :crazyeye: [B]Załamka[/B] :shake: Alu, szkoda nerw ;) Quote
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='paula_z']Kot morderca :crazyeye: [URL]http://images29.fotosik.pl/24/726d2e26280d0c89.jpg[/URL] :loveu: :roflt: dobre :cool2: :crazyeye: [B]Załamka[/B] :shake: Alu, szkoda nerw ;)[/quote]:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]widzisz Paula ...tylko że potem dzieciarnia oczekuje od dorosłych ...a szczególnie od pedagogów odpowiedniego traktowania....a jak takie [U]dziecko-neostrady[/U] traktować jak to ani szacunku ani obycia nie ma...:angryy: wiem wiem szkoda nerwów...dlatego się nie denerwuję ...cieszę się że jest wiele dzieciaków które potrafią się znaleźć w każdej sytuacji:p [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:Dobereczek :loveu:...melduję że jeszcze chwilkowo jestem ...i wrócę[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Klockowa :multi: Widzę ze sa tutaj prowadzone (nie)kontrolowane rozmowy nocne :diabloti: I cieszę się że nawet w gościnie o nas nie zapomniałas :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a byłam, byłam... u ciebie chyba też :roll::roll: Witaj Pysiolku :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='paula_z']Kot morderca :crazyeye: [URL]http://images29.fotosik.pl/24/726d2e26280d0c89.jpg[/URL] :loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak.. kot i psy maltretują naszego torbacza, nazwanego przezemnie KOALICJA- to od samiczki koali ;) DOM PILNIE POTRZEBNY!!! w Jastrzębiu lub we stolycy[/B][/COLOR][/FONT] ;) Quote
Pysia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witaj druga poprawna aż do bólu :diabloti: Ano byłaś u mnie :evil_lol: Dlaczego ten kot marduje Bajeczke? :mad: Domek w poszukiwaniach ale ja już wszystkich zapsiłam :placz: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Pysia']Witaj druga poprawna aż do bólu :diabloti: Ano byłaś u mnie :evil_lol: Dlaczego ten kot marduje Bajeczke? :mad: Domek w poszukiwaniach ale ja już wszystkich zapsiłam :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:hand::hand::hand: a wiem że byłam przecież :eviltong::eviltong: no jestem poprawca w każdym calu i zaczyna mnie to niepokoić.... starzeje sie chyba krucabomba :shake::shake: kocizna nie ma szans u większych psów Marchewy więc wyżywa sie na kangurzycy... łoj biedna ci łona, łoj biedna :p jestem dobrej mysli- szczeniaczki znajdują dość szybko domki- oby tylko to był TEN domek- kochający i odpowiedzialny [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:hand::hand::hand: a wiem że byłam przecież :eviltong::eviltong: no jestem poprawca w każdym calu i zaczyna mnie to niepokoić.... starzeje sie chyba krucabomba :shake::shake: kocizna nie ma szans u większych psów Marchewy więc wyżywa sie na kangurzycy... łoj biedna ci łona, łoj biedna :p jestem dobrej mysli- szczeniaczki znajdują dość szybko domki- oby tylko to był TEN domek- kochający i odpowiedzialny [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem wrócona moja Ty starzejąca się;) i poprawna;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:jestem wrócona moja Ty starzejąca się;) i poprawna;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem... zauważyłam :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem... zauważyłam :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no ....jaka ty spostrzegawcza jesteś ....pewnie Nasz musk Ci podpowiedział:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)no ....jaka ty spostrzegawcza jesteś ....pewnie Nasz musk Ci podpowiedział:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta... odebrałam impulsa :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ta... odebrałam impulsa :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....musiał być silny ...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....musiał być silny ...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bardzo... poza impulsem nic więcej nie stwierdzono pod kopułką mą... :cool1: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bardzo... poza impulsem nic więcej nie stwierdzono pod kopułką mą... :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red]:crazyeye:wypaliło...nic nie mówili że działam na wysokie napięcia ...:diabloti:[/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....no a Klocusiowa pańcia to gdzie sie dziś podziewa:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:....no a Klocusiowa pańcia to gdzie sie dziś podziewa:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wszędzie tylko nie u siebie... bo nas nikt nie kocha... bo mam KUNDLA!!! :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wszędzie tylko nie u siebie... bo nas nikt nie kocha... bo mam KUNDLA!!! :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]nie płakaj ...Klocuś to nie kundel ......Klocuś to elegancki Bandog ...słodziak , lizak , przytulaśtuś ...i już tęskię za nim:loveu::loveu::loveu:...a kto tak mówi to się guzik zna na madrych piesiach:p[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a Ty nie obiecuj ...tylko intensywnie dopracuj PLAN:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Dopracowujem, jeżeli wytrzymam, nie biorąc wcześniej urlopu, to nie będzie problemu:p:p [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu: aaaa.. ten zapaszek ze szczenięcej morduchy :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taa, kaszka manna:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]widzisz Paula ...tylko że potem dzieciarnia oczekuje od dorosłych ...a szczególnie od pedagogów odpowiedniego traktowania....a jak takie [U]dziecko-neostrady[/U] traktować jak to ani szacunku ani obycia nie ma...:angryy: wiem wiem szkoda nerwów...dlatego się nie denerwuję ...cieszę się że jest wiele dzieciaków które potrafią się znaleźć w każdej sytuacji:p [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Dziecko neostrady - podobuje mi sie to określenie:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wszędzie tylko nie u siebie... bo nas nikt nie kocha... bo mam KUNDLA!!! :placz::placz::placz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jestem lepsza, mam dwa:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Witajcie Klocuszki Wy moje:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]nie płakaj ...Klocuś to nie kundel ......Klocuś to elegancki Bandog ...słodziak , lizak , przytulaśtuś ...i już tęskię za nim:loveu::loveu::loveu:...a kto tak mówi to się guzik zna na madrych piesiach:p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i za to KCM :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='madzia i medor']Witajcie Klocuszki Wy moje:loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zobaczcie zobaczcie kto nas tu przeleciał :crazyeye::crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i za to KCM :loveu::loveu: [COLOR=Red][I]....:loveu::loveu::loveu:....[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zobaczcie zobaczcie kto nas tu przeleciał :crazyeye::crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nas też przeleciała:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zobaczcie zobaczcie kto nas tu przeleciał :crazyeye::crazyeye::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przyleciała se Was ino przelecieć:eviltong::eviltong::diabloti: A co do Klocusia, to żeby nie było nie domówień;) On dla mnie jest również cud - miód i orzeszki:loveu::loveu: To tyle sprostowania i lecę reszte przelecieć:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nas też przeleciała:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Jak wrażenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak wrażenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...tak publicznie ...powiem przy spotkaniu...:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Przyleciała se Was ino przelecieć:eviltong::eviltong::diabloti: A co do Klocusia, to żeby nie było nie domówień;) On dla mnie jest również cud - miód i orzeszki:loveu::loveu: To tyle sprostowania i lecę reszte przelecieć:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... masz szczęście :mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...tak publicznie ...powiem przy spotkaniu...:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Wstydliwa z cia dziołcha:calus::evil_lol::evil_lol::loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no... masz szczęście :mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No jasne, że mam... głupi ma zawsze szczęście:diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts