Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czy to od Ciebie te soczyste buziaki którymi obdarowała mnie Alicja?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:oops:...no i wygadałaś ..........:cool1:[/B][/I][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kto ci takich bzdur naopowiadał?? :diabloti: [COLOR=Red][I]:razz:....kkkurde chciałam być dyskretna..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahhaha... tak było!!! 2 małe blądaski- bliźniaki niczym z filmu o kradzieży księżyca !!! :evil_lol::evil_lol: i to przerażenie w oczach Ali :roflt::roflt: [COLOR=Red][I].....serio serio ....ale ja mam przerażenie w okach jak w bliskiej odległości widzę dziecka a co dopiero 2 sztuki KLONIKÓW:diabloti:[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BYŁ :p [COLOR=Red][I]noooooo był...[/I][/COLOR] doberek wsjem!!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:powiem milutko DOBEREK[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 hahaha Ala współczuję oglądania klonów klonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha Ala współczuję oglądania klonów klonów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oni byli tak masakrycznie podobni do małych K. ze Magda jak mnie zobaczyła to się zaśmiała a dopiero zlokalizowała obiekty mego przerażenia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4]ochłone i już Wam coś napisze[/SIZE] :placz::placz::placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=4]ochłone i już Wam coś napisze[/SIZE] :placz::placz::placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:spokojnie ...ochłoń ...:calus:a miało być tak pięknie...:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o qrfa Magda WTF??!!! Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ochłonęłam ale już opisuje...[/B][/COLOR][/FONT] [LIST=1] [*]byłam w Jastrzębskim schronie.... najlepiej by było gdybym nie skomentowała- ale nie byłabym sobą.....psy zaniedbane, zapchlone, pogryzione, poranione... kotłują sie w klateczkach po średnio 6 sztuk/2 budy.... woda w miskach brudna, miski pordzewiałe... jak ktoś mi powie że sytuacja jest tam OKI-wytrymuje!!!!! nie ma opcji wolontariatu, psy nie są wyprowadzane z klatek, itd, itd... [*]właśnie dostałam smsa od Barabary "Madziu- mamy w domu psa- dziś w pracy jakiś gość poprosił mnie o popilnowanie torby- już sie po nią nie zgłosił, okazało sie że wewnątrz jest parotygodniowa suczka" QRWA!!!!!!!!! dziewczyny!!! co ja mam zrobić??? Basia nie może zostawić pieska!!! nie ma takiej szansy!!!!!!! FAK!!!! schrony, portale adopcyjne przepełnione!!! DOM POTRZEBNY NATYCHMIAST!!!!!!!!![/LIST][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B].[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:2gunfire:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:2gunfire::2gunfire:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 :-(to się nigdy nie skończy :shake: ta parotygodniowa sunia to chociaż je sama? Magda potrzebne zdjęcia i poszukamy domku Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='malawaszka']:-(to się nigdy nie skończy :shake: ta parotygodniowa sunia to chociaż je sama? Magda potrzebne zdjęcia i poszukamy domku[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tak- Basia dała jej mleka i gotowanego mięsa- zjadła- sunia, nie Basia. Problem w tym że Basia ma dziecko a pies zapewne nie szczepiony i nie odrobaczony Dziś pojade pocykać foty jutro zakładamy wątek- inaczej schron ale jak se pomyśle o tym gościu to bym mu jaja wyrwała :angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Plizz niech nie daje mleka!!! bo biegunka murowana!!! woda do picia a do jedzenia najlepiej gotowany ryż z marchewką i kurczakiem - dla maleństwa to skrzydełko na cały dzień starczy pewnie nie martwiłabym się o dziecko - jak Oliwia była dużo mniejsza to miałam w domu szczeniaki znajdki i chore też - na parwo i z wszami i nic się nie stało Olce ;) byle nie czołgało się tam dopóki psiak nie zostanie odrobaczony to będzie ok - takie psiaki podrzucone od ludzi rzadko są chore - tylko pewnie sucz mu się oszczeniła, małe się nie sprzedało na targu albo coś i się pozbył kutafon :angryy::angryy::angryy: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 3 foty- niezbyt wyraźne- dziś porobie lepsze [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/21/471695d50c349f63.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/21/9174cf3510c569ae.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/21/aa560889cb1423ed.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 jak będziesz widzeć na żywo to spróbuj ocenić jakie toto będzie - ale chyba nieduże :loveu: takie średniawe do kolanka mi sięwydaje co? Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='malawaszka']Plizz niech nie daje mleka!!! bo biegunka murowana!!! woda do picia a do jedzenia najlepiej gotowany ryż z marchewką i kurczakiem - dla maleństwa to skrzydełko na cały dzień starczy pewnie nie martwiłabym się o dziecko - jak Oliwia była dużo mniejsza to miałam w domu szczeniaki znajdki i chore też - na parwo i z wszami i nic się nie stało Olce ;) byle nie czołgało się tam dopóki psiak nie zostanie odrobaczony to będzie ok - takie psiaki podrzucone od ludzi rzadko są chore - tylko pewnie sucz mu się oszczeniła, małe się nie sprzedało na targu albo coś i się pozbył kutafon :angryy::angryy::angryy:[/quote] napisałam jej już że może mieć zasrane życie i woda wskazana ;) właśnie problem w tym że Viki raczkuje.... Basia nie wzięła psa na własną prośbę więc inwestowanie w niego odpada. słusznie napisała... "no cóż- mogłam go tam zostawić, ale serce by mi pękło" Pies u Basi zostac nie może!!!! Qrde!!!! co ja mam robić!!!!!!! Quote
basienka22 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Hej dziewczyny ona jest narawde malutka.Pytałam sie tam babki ile ona moze miec powiedziała ze nie wiecej jak 6-8 tygodni.Jest naprawde śliczna.Chciałabym ja zostawic ale niedam rady,ROCZNE DZIECKO== zamęczenie,PRACA OBYDWOEJ,a teściowa napewno niebedzie z nia wychodzic.A naprawde szkoda było mi ja tam zostawic.POwiem wam ze jak pracowałam to nawed niemiałam pojęcia ze mam psa w torbie bo taka spokojniutka była.Ale gdy usłyszałam rozlegający sie pisk z torby odrazu otworzyłam i zobaczyłam ją.PROSZE O DOM DLA NIEJ!!!BEDE WDZIECZNA!!!!! Quote
malawaszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 zróbcie małej jakieś super fotki i zróbcie jej allegro Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 na razie wątek.... allegro też bedzie i zaraz na Jasnet- jastrzębski portal internetowy dam ogłoszenie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6315032#post6315032[/URL] Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]Jak będę kupować jutro mięsko to może dokupię skrzydełka z kurczaczka ...podwiozę je Tobie jutro przy okazji ....więcej nie pomogę bo domku nie mam dla niej [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]Jak będę kupować jutro mięsko to może dokupię skrzydełka z kurczaczka ...podwiozę je Tobie jutro przy okazji ....więcej nie pomogę bo domku nie mam dla niej [/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak... ja bardzo prosić... ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
kingilka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Od Samturii: ja się postaram w najbliżzym czasie podrzucić suchą karme Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]napiszę tylko ,że Magda zawiozła Maleńka do DT do Marchewy...szukajmy razem domeczku na stałe [/B][/I][/FONT][/COLOR][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6317187#post6317187[/URL] [COLOR=Red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:A ja chciałam tylko jedszcze napisać jaki horror przeżyłam wczoraj w Czechach na parkingu............... wysiadam sobie spokojniutko z Rządowej ...spoglądam w prawo ...i nagle jeszcze raz spoglądam w prawo i cóż widzę ....obok samochodu zaparkowanego obok Naszej :evil_lol:Rządowej ....stały miniaturki Prezydenta i Premiera ...:diabloti:...mowiły po czesku:angryy:....przez moją 1/3 przemknęła mi tylko 1 myśl ....unicestwić za młodu zanim to co się dzieje u nas ...stanie się w Czechach ...jednakże osoby dorosłe towarzyszące owym klonikom ...spakowały miniaturki w auto i udały się w nieokreślonym kierunku:placz:.......ide spać myślę ,że przyśni mi się coś miłego:razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Buhahahaaaaa:evil_lol: Tożeś miała wrażenia:diabloti::loveu: [quote name='clockwork'][quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]1. dziołcha... trauma to cie czeka jak spotkamy sie fejs tu fejs [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]2. a> wyjdziemy z tego... nie jeden las jeszcze przed nami ;) b> a co do Tychów kochana to po 20tym tam jade- mam do odebrania przesyłke z Anglii, której nie mogliśmy zabrać do różowego samolociku [/B][/COLOR][/FONT] [/quote] 1. Powiało przyjemną grozą:loveu::evil_lol: 2. a> Wiem i dlatego jestem pełna nadziei na lepsze jutro:evil_lol: b> łło matura, nie wnikam cóż to:evil_lol::shake: Albo dobra, wnikam:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kto ci takich bzdur naopowiadał?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no co Ty nie powesz :cool1: ja też :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahhaha... tak było!!! 2 małe blądaski- bliźniaki niczym z filmu o kradzieży księżyca !!! :evil_lol: i to przerażenie w oczach Ali :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BYŁ :p doberek wsjem!!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie pamiętam, do czego miałam się odowołać;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie ochłonęłam ale już opisuje...[/B][/COLOR][/FONT][LIST=1] [*]byłam w Jastrzębskim schronie.... najlepiej by było gdybym nie skomentowała- ale nie byłabym sobą.....psy zaniedbane, zapchlone, pogryzione, poranione... kotłują sie w klateczkach po średnio 6 sztuk/2 budy.... woda w miskach brudna, miski pordzewiałe... jak ktoś mi powie że sytuacja jest tam OKI-wytrymuje!!!!! nie ma opcji wolontariatu, psy nie są wyprowadzane z klatek, itd, itd... [*]właśnie dostałam smsa od Barabary "Madziu- mamy w domu psa- dziś w pracy jakiś gość poprosił mnie o popilnowanie torby- już sie po nią nie zgłosił, okazało sie że wewnątrz jest parotygodniowa suczka" QRWA!!!!!!!!! dziewczyny!!! co ja mam zrobić??? Basia nie może zostawić pieska!!! nie ma takiej szansy!!!!!!! FAK!!!! schrony, portale adopcyjne przepełnione!!! DOM POTRZEBNY NATYCHMIAST!!!!!!!!![/LIST][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B].[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:2gunfire:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:2gunfire::2gunfire:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] ... :-( A dla malusiej na pewno znajdzie się domek... Quote
Paula Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Cześć Magda :p O qrka, ale miałaś dziś przeżycia :glaszcze: Trzymam :kciuki: za malutką sunieczkę i dobry, stały domek jak najszybciej :loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Magda :p O qrka, ale miałaś dziś przeżycia :glaszcze: Trzymam :kciuki: za malutką sunieczkę i dobry, stały domek jak najszybciej :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:a mowilam że poniedziałki są okropne....[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:na dobranoc [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/22/0cc9e898804e1026.jpg[/IMG][/URL] [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 taś taś:loveu::loveu: [url]http://images26.fotosik.pl/22/0cc9e898804e1026.jpg[/url] Quote
Recommended Posts