Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='madzia i medor']nie pytam, wolę nie, dość traumatycznych przeżyc;):diabloti::diabloti::diabloti:[/quote[COLOR=Red][COLOR=Black][FONT=Arial]][COLOR=Red][B][I]przyzwyczajaj się .......;)......w końcu jesteś na nas .....skazana:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/quote]
Karzcie mnie dalej:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Karzcie mnie dalej:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong::loveu::loveu::loveu:kara bedzie długa....i ......:hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Witam i żegnam do poniedziałku :hand:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)jutro przekażę powitanie i pozegnanie właścicielce 1/3:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)jutro przekażę powitanie i pozegnanie właścicielce 1/3:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
To przekaż też buziaki i pozdrowienia :loveu:

Posted

[quote name='paula_z']To przekaż też buziaki i pozdrowienia :loveu:[/quote]:oops::oops::oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...dobra ...przekażę jak nikt nie będzie patrzał...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p...proszę państw oto miś ...:eviltong:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/20/0d9e0a14122dff10.jpg[/IMG][/URL]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Miś jest bardzo grzeczny dziś......[/quote]:eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]chętnie państwu łape poda...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops::oops::oops:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...dobra ...przekażę jak nikt nie będzie patrzał...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Będziecie siem całować:mdleje::mdleje::diabloti:

Moje kici kici taś taś:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p...proszę państw oto miś ...:eviltong:
[url]http://images27.fotosik.pl/20/0d9e0a14122dff10.jpg[/url]

[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]chętnie państwu łape poda...;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Nie chce podać... aaaa, to szkoda;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Drogie czy Wy się już cze****ecie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Będziecie siem całować:mdleje::mdleje::diabloti:
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....:diabloti:...tak i to przy ludziach:evil_lol:....Magdzin Pawcio świadkiem :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Moje kici kici taś taś:loveu::loveu::loveu::loveu:[B][I]
[COLOR=Red]....... :hmmmm:[/COLOR]
[/I][/B]

Nie chce podać... aaaa, to szkoda;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Drogie czy Wy się już cze****ecie:loveu::loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]już sie wyczechowałyśmy , wyjastrzębiowałyśmy i wyrybnikowałyśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nareszcie koniec weekenda bo pańcia napewno jakieś fotaski Klocunia:loveu: wrzuci
Klocuś był dziś na randevu u Dulcynei:loveu:...
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

Witajcie:multi::multi:
No myslałam, ze przeczytam ,,wytychowane" i znowu bym zazdraszczała;)

Klocusiowa, słyszałam, że kolejny postój w lesie nie powiódł się tak, jak powinnien:-(

Posted

[quote name='paula_z']A wycałowałaś też ode mnie? :razz:

Klocuś ślicznie prosi [URL]http://images27.fotosik.pl/20/0d9e0a14122dff10.jpg[/URL] :loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:...nie ...inną razą bo podpadne ....zlecę całowanko .....chłopakom:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='madzia i medor']Witajcie:multi::multi:

Klocusiowa, słyszałam, że kolejny postój w lesie nie powiódł się tak, jak powinnien:-([/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oj ...my wszytko dla Ciebie;)...co by ci przykro nie było:razz:
Postoju nie było ...mężczyznę mielim w aucie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oj ...my wszytko dla Ciebie;)...co by ci przykro nie było:razz:
Postoju nie było ...mężczyznę mielim w aucie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:loveu:
No własnie, mężczyznę miały i nic nie zwojowały:shake::shake::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']:loveu:
No własnie, mężczyznę miały i nic nie zwojowały:shake::shake::diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)mężczyzna był Magdzin :p...mój czekał na mnie w domeczku:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)mężczyzna był Magdzin :p...mój czekał na mnie w domeczku:loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
A to znaczy, ze jak już Magdzin, to się nie nadaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A to znaczy, ze jak już Magdzin, to się nie nadaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:Magdzin dla Magdy ...a ja zostalabym o brusku ....więc albo systkie albo nikt:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='Hugo-Kochaś']Juz sie nie moge doczekać fotek Klockowo - Dulkowych:multi:[/quote]:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]...ja też:loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:A ja chciałam tylko jedszcze napisać jaki horror przeżyłam wczoraj w Czechach na parkingu...............
wysiadam sobie spokojniutko z Rządowej ...spoglądam w prawo ...i nagle jeszcze raz spoglądam w prawo i cóż widzę ....obok samochodu zaparkowanego obok Naszej :evil_lol:Rządowej ....stały miniaturki Prezydenta i Premiera ...:diabloti:...mowiły po czesku:angryy:....przez moją 1/3 przemknęła mi tylko 1 myśl ....unicestwić za młodu zanim to co się dzieje u nas ...stanie się w Czechach ...jednakże osoby dorosłe towarzyszące owym klonikom ...spakowały miniaturki w auto i udały się w nieokreślonym kierunku:placz:.......ide spać myślę ,że przyśni mi się coś miłego:razz:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][I][B][COLOR=Red]DOBERECZEK ....z samego raniolka;)[/COLOR]
:p[COLOR=Red]jakby ktoś nie wierzył że Różowy PINKI był prosiaczkiem .....[/COLOR]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/21/bd54761796d0e8ac.jpg[/IMG][/URL]
[/B][/I][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='madzia i medor']nie pytam, wolę nie, dość traumatycznych przeżyc;):diabloti:[/quote[COLOR=Red][COLOR=Black][FONT=Arial]][COLOR=Red][B][I]przyzwyczajaj się .......;)......w końcu jesteś na nas .....skazana:loveu:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziołcha... trauma to cie czeka jak spotkamy sie fejs tu fejs [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='chicken']Clockwork masz zajebisty avatar :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]powaga?? myślałam że zmieściłam sie w narzuconych normach rozmiarowych... ale jak zazajebisty zmniejsze :cool1::eviltong::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='paula_z']Witam i żegnam do poniedziałku :hand:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]żegnam i witam sie przy poniedziałku :hand:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='paula_z']To przekaż też buziaki i pozdrowienia :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]czy to od Ciecie te soczyste buziaki którymi obdarowała mnie Alicja?? :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]już sie wyczechowałyśmy , wyjastrzębiowałyśmy i wyrybnikowałyśmy:evil_lol:

Nareszcie koniec weekenda bo pańcia napewno jakieś fotaski Klocunia:loveu: wrzuci
Klocuś był dziś na randevu u Dulcynei:loveu:...
:p

[quote name='madzia i medor']Witajcie:multi:

Klocusiowa, słyszałam, że kolejny postój w lesie nie powiódł się tak, jak powinnien:-([/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wyjdziemy z tego... nie jeden las jeszcze przed nami ;)
a co do Tychów kochana to po 20tym tam jade- mam do odebrania przesyłke z Anglii, której nie mogliśmy zabrać do różowego samolociku
[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']:loveu:
No własnie, mężczyznę miały i nic nie zwojowały:shake::diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]kto ci takich bzdur naopowiadał?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Hugo-Kochaś']Juz sie nie moge doczekać fotek Klockowo - Dulkowych:multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no co Ty nie powesz :cool1: ja też :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:A ja chciałam tylko jedszcze napisać jaki horror przeżyłam wczoraj w Czechach na parkingu...............
wysiadam sobie spokojniutko z Rządowej ...spoglądam w prawo ...i nagle jeszcze raz spoglądam w prawo i cóż widzę ....obok samochodu zaparkowanego obok Naszej :evil_lol:Rządowej ....stały miniaturki Prezydenta i Premiera ...:diabloti:...mowiły po czesku:angryy:....przez moją 1/3 przemknęła mi tylko 1 myśl ....unicestwić za młodu zanim to co się dzieje u nas ...stanie się w Czechach ...jednakże osoby dorosłe towarzyszące owym klonikom ...spakowały miniaturki w auto i udały się w nieokreślonym kierunku:placz:.......ide spać myślę ,że przyśni mi się coś miłego:razz:
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahhaha... tak było!!! 2 małe blądaski- bliźniaki niczym z filmu o kradzieży księżyca !!! :evil_lol::evil_lol: i to przerażenie w oczach Ali :roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B][COLOR=Red]DOBERECZEK ....z samego raniolka;)[/COLOR]
:p[COLOR=Red]jakby ktoś nie wierzył że Różowy PINKI był prosiaczkiem .....[/COLOR]

[/B][/I][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]BYŁ :p

doberek wsjem!!!!!! [/B][/COLOR][/FONT]