Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=Blue]wiesz madzia... codziennie spotykam sie z dyskryminacją... niestety u nas w kraju nie można wyróżniać sie z tłumu. Nie traktuje sie ludzi innych poważnie, pani w urzędzie nie gada z tobą jak z interesantem, ludzie na ulicy walą głupie komentarze, w sklepie łażą za mną ochroniarze,nie znajde mieszkania czy lokalu do wynajęcia- oprócz tych których właściciele są nastawieni wyłącznie na zysk- i wali ich kto lokal weźmie (no... tera mieszkanko mamy po znajomości, ale też przechodziliśmy gehenne przez pierwsze miesiące),dostajemy po doopie od straży miejskiej za psa czy auto- choć dziesiątki innych takich rzeczy im nie przeszkadza... itd, itd... raczej przestałam reagować- gdybym nie olewała to albo już dawno bym nie była sobą- dostosowując sie do NORM, albo wylądowałabym w wariatkowie.... czasem tylko boli i to qrewnie usłyszany komentarz... np. psychicznie chora :roll: a opisałam tu tą sytuacje, bo słysze czesto- "przesadzasz... wmawiasz sobie... już nie te czasy braku tolerancji i zrozumienia..." więc opisałam motyw którego Ala była świadkiem ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Bo u nas to jest tak, nie jesteś jak wszyscy, to jesteś zła... Chore państwo, chory naród... :shake: Lej na to, że tak brzydko powiem, jesteś sobą i sama najlepiej wiesz, kim jesteś, więc szkoda czasu na przejmowanie się słowami ludzi, którzy warci są tyle, co ich wypowiedzi... Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Samturia']taaak... Polska bez dyskryminacji?-to nie Polska... A w wariatkowie podobo bardzo fajna atmosfera jest... i Alicjarydzewska by miałą bliżej do Ciebie... :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie no co ty... z demokracja mamy i tolerancje :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Madzia,[/B] [B]olej ja. to ona ma problem. nie Ty!!!!!!!![/B] [B] i pamietaj o tym....badz soba. i najwazniejsza zasada zyciowa - nie szkodzic innym bo wroci do Ciebie...a jesli nie szkodzi a ona dyskryminuje to jej zycie za to zapałaci...a Ty nosek do gory i usmiech nr 7 na twarz i z dzika uprzejmoscia....biagaj po sklepie...[/B] [B]i zajrzyj tez do mnie som nowe foty....:diabloti: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś... ale ja to z zasady już to olewam... wiem że nie świadczy to o mnie tylko o ludziach wyrażających opinie- a że zło, zawiść i takie tam zawsze wraca do "życzliwych" to wiem.... :multi::multi: a ja nie z tych co to gnoją i deptają wszystkich po drodze byle dopiąć swego, by osiągnąć cel... ja pracuję na własny sukces, i mimo wyglądu staram sie realizować cele, choć przyznaje że z wielkim bólem walcze o wszystko co innym przychodzi bez problemu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:eviltong:Alicji wszędzie blisko.......................jak jest do KOGO:p...a nie do wszystkich Alicji jest blisko ...;) [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ;) Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie no co ty... z demokracja mamy i tolerancje :roll: [COLOR=Red][I]:razz:taaaaaa w Polsce ...chyba w Encyklopedii[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś... ale ja to z zasady już to olewam... wiem że nie świadczy to o mnie tylko o ludziach wyrażających opinie- a że zło, zawiść i takie tam zawsze wraca do "życzliwych" to wiem.... :multi::multi: a ja nie z tych co to gnoją i deptają wszystkich po drodze byle dopiąć swego, by osiągnąć cel... ja pracuję na własny sukces, i mimo wyglądu staram sie realizować cele, choć przyznaje że z wielkim bólem walcze o wszystko co innym przychodzi bez problemu:roll:[/B][/COLOR][/FONT] ;)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]tylko ,że tak już ten zasrany świat jest ułożony że elegancki cham idacy po trupach jest CACY ....a INNY ...z naj...charakterem będzie zbierał baty na każdym kroku ...i nie sa to gołe słowa :shake:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]tylko ,że tak już ten zasrany świat jest ułożony że elegancki cham idacy po trupach jest CACY ....a INNY ...z naj...charakterem będzie zbierał baty na każdym kroku ...i nie sa to gołe słowa :shake:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]śnięta prawda... :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT][B][FONT=Arial][COLOR=Blue] a opisałam tu tą sytuacje, bo słysze czesto- "przesadzasz... wmawiasz sobie... już nie te czasy braku tolerancji i zrozumienia..." więc opisałam motyw którego Ala była świadkiem ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ehhhh niestety tak jest :shake::angryy: ja kiedyś często byłam o szatanistów wyzywana jak jeszcze nosiłam koszulki kapel itd... ale z tego ubaw tylko był bo aż tak często to nie było :shake: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']ehhhh niestety tak jest :shake::angryy: ja kiedyś często byłam o szatanistów wyzywana jak jeszcze nosiłam koszulki kapel itd... ale z tego ubaw tylko był bo aż tak często to nie było :shake:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:Magda zna komentarz ...jakiego doczekalam sie po scięciu moich włosów:razz:....i to gdzie komentowano:razz:.....w pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:Magda zna komentarz ...jakiego doczekalam sie po scięciu moich włosów:razz:....i to gdzie komentowano:razz:.....w pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] hahah dawaj dawaj :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']hahah dawaj dawaj :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:myślę ,że on się tutaj nie nadaje.....:razz: Poza tym to wszystko o czy Magda tu pisze ...znam z prywatnych doświadczeń ...a czasy owe ciężkie li były:diabloti:... [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=blue][B]Aguś... ale ja to z zasady już to olewam... wiem że nie świadczy to o mnie tylko o ludziach wyrażających opinie- a że zło, zawiść i takie tam zawsze wraca [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]do "życzliwych" to wiem.... :multi::multi: a ja nie z tych co to gnoją i deptają wszystkich po drodze byle dopiąć swego, by osiągnąć cel... ja pracuję na własny sukces, i mimo wyglądu staram sie realizować cele, choć przyznaje że z wielkim bólem walcze o wszystko co innym przychodzi bez problemu:roll:[/COLOR][/FONT][/B] ;)[/quote] [B]i tak trzymaj...jak to mowil Mlynarski...róbmy swoje....[/B] [B]Magda wyglad to nie wszystko....[/B] [B]liczy sie tez srodeczek...i to jakim sie jest człowiekiem...[/B] [B]i juz....i pamietaj badz soba...:loveu: [/B] Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i tak trzymaj...jak to mowil Mlynarski...róbmy swoje....[/B] [B]Magda wyglad to nie wszystko....[/B] [B]liczy sie tez srodeczek...i to jakim sie jest człowiekiem...[/B] [B]i juz....i pamietaj badz soba...:loveu: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Aga ...to co piszesz powinni wiedzieć młodzi ludzie startujący w życie...że nie tylko liczy się kariera , kasa , prestiż...a to w tej chwili stało się podstawą egzystencji na tym łez padole:diabloti:...jest jeszcze jednak grupa ludzi dla których liczy się SŁOWO dane , podana dłoń , pomoc i uczciwość ...niestety ...coraz ciężej się żyje z takimi ideałami ... i gdyby ludzie byli względem siebie uczciwi i tolerancyjni ...wszystkim byłoby łatwiej ... [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i tak trzymaj...jak to mowil Mlynarski...róbmy swoje....[/B] [B]Magda wyglad to nie wszystko....[/B] [B]liczy sie tez srodeczek...i to jakim sie jest człowiekiem...[/B] [B]i juz....i pamietaj badz soba...:loveu: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :loveu::loveu: kochana... ja to wiem :loveu::loveu::loveu: byłam jestem i bede taka... i na pohybel tym którym to sie nie podoba ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w październiku jedziemy dziarac do.... tadam.. SZWECJI!!!! :multi::multi::multi: tylko co zrobimy z psem :hmmmm: oddam psa na tydzień w dobre ręce :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w październiku jedziemy dziarac do.... tadam.. SZWECJI!!!! :multi::multi::multi: tylko co zrobimy z psem :hmmmm: oddam psa na tydzień w dobre ręce :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pbiere psa......dawaj go już teraz[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:pbiere psa......dawaj go już teraz[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty odpadasz bo masz samca :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty odpadasz bo masz samca :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to ja biore :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w październiku jedziemy dziarac do.... tadam.. SZWECJI!!!! :multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chcecie mnie zabrać ze sobą:grins::grins: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='malawaszka']to ja biore :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty masz suke- ale jest gorsza od Ozziego :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='madzia i medor']Chcecie mnie zabrać ze sobą:grins::grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasne.. cho- ale płacisz za bilet sama :evil_lol::evil_lol: ide założyć wątek że Bandog Clockwork szuka domu tymczasowego :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty odpadasz bo masz samca :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red]:eviltong:[I][B]samca poślę na kolonie do babci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jasne.. cho- ale płacisz za bilet sama :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ale z cia dogociółka:obrazic::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red]:eviltong:[I][B]samca poślę na kolonie do babci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ozzulkowi bedzie przykro :-([/B][/COLOR][/FONT] [quote name='madzia i medor']Ale z cia dogociółka:obrazic::diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bosz... dać takiej tipsika... to by całą łape chciała :shake::shake: jedziesz czy nie!!! myśl bo dziś mają promocje- lot za 1 zł!!!!! [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ozzulkowi bedzie przykro :-([COLOR=Red][I] no to Klocuś pojedzie do Ozzulkowej babci;) [/I][/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bosz... dać takiej tipsika... to by całą łape chciała :shake::shake: jedziesz czy nie!!! myśl bo dziś mają promocje- lot za 1 zł!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....bosz ...znów tipsiki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bosz... dać takiej tipsika... to by całą łape chciała :shake::shake: jedziesz czy nie!!! myśl bo dziś mają promocje- lot za 1 zł!!!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] A przyjedziesz po mnie rządową:loveu: Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']A przyjedziesz po mnie rządową:loveu:[/quote]:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]pisz podanie .....Rządowa jest NASZA:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']A przyjedziesz po mnie rządową:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o masz... a może jeszcze napierdzieć w oponki :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]pisz podanie .....Rządowa jest NASZA:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buhahah... oj tak :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]o masz... a może jeszcze napierdzieć w oponki :cool1: [COLOR=Red][I]nooo to już Medorówna mogłaby uczynić:razz:[/I][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buhahah... oj tak :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:no mła koffana ...chyba nie masz wątpliwości co do prawdziwosci tego stwierdzenia ...dzis Pan Cezary R. zwany też Kuzynem vel Adwokatem:diabloti:....powiedział jedziemy MOIM autem ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...więc NASZE jest nadal Nasze ....to RZądóweczka:p No wiem żeś już umknęła popsa...miłego wieczoru...;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts